IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазаруване в интернет от чужди сайтове и доставка в БГ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • магазини в Европа с директна доставка до БГ

    Вижте този сайт

    www.directtobg.webs.com

    Всички магазини доставят до БГ

    Коментар


    • www.lombard.bg

      LOMBARD-WEB SHOP е търговска фирма, която осъществява доставки до България от всички интернет сайтове.

      Коментар


      • На 18-тий ден получих информация с място и дата от една мила жена от ЕАД-то в София! Остават още 4 дни и може и да се получи..?! 22 дни за 450 км - РЕСПЕКТ! Да е жива и здрава! Изключението ми доказа правилото.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от spread
          Аз поръчах от англииски сайт една хранителна добавка - дойде за пет дни - няма мито , няма ддс - цена на доставката 4 лири - много съм доволен, пратката си я взех от кварталната поща.
          spread, ако не възразяваш - можеш ли да ми кажеш кой е сайта за хранителни добавки? Аз сега си домъкнах от щатите доста неща - цените са им в пъти по-ниски от внасяните тук, но ще свършат скоро, така че е хубаво да имам алтернативни източници. Как плати?

          Коментар


          • Аз редовно си пазарувам от esprit.com с помощта на пиб-ска карта. Всеки път при покупка получавам смс известие със сумата, която са ми дръпнали.

            Коментар


            • Аз поръчах от англииски сайт една хранителна добавка - дойде за пет дни - няма мито , няма ддс - цена на доставката 4 лири - много съм доволен, пратката си я взех от кварталната поща.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Веско
                Е-бай и другите магазини доставят с различни куриерски служби до дома ако пакета е до 3 кг. Ако е повече обикновено трябва да се вземе от митница. ДДС не се дължи ако стоката е закупена от ЕС. Картата няма значение от каква банка е издадена и в каква валута е, важното е да е истинска кредитна с 16 цифрен номер. Някъде се иска и трицифрения код от обратната страна. Обувки съм поръчвал от Дания с българска кредитна карта без проблеми, но не ги получавах в България.
                Две малки поправки: Ибей не доставя нищо - там продават трети лица и от тях зависи начинът на доставка. Някои принципно не пращат извън САЩ или Об. Кралство, но в повечето случаи проблеми няма.
                В Ибей обикновено се плаща през Пейпал. Въпреки, че изглежда по-сложно, на практика е дори по-лесно, а и със сигурност по-сигурно (като гаранция за коректност).
                От много покупки само една ми е загубена, при това безвъзвратно - и тя е получена от Българските пощи. По номера на товарителницата се проследява от USPS (Американски пощи) до идването й в БГ. Оттам нататък никой нищо не знае и не се интересува. Халал да им е!
                Бих искал обаче да изразя благодарност към служителките на Български пощи от Централна митница-София, които са много съвестни и отзивчиви. Там пък митничарите оплескват работата. Високомерна, проста и нагла пасмина : ((((

                Коментар


                • А иначе пощите имат ISO. Някакъв пълен цирк е. Не могат да дадат елементарна информация кой е изпращача на дадена пратка, пък била тя и препоръчана

                  Първоначално изпратено от Kosto
                  То застраховка има, но за работата на така нареченото ЕАД иде реч тук...

                  Коментар


                  • То застраховка има, но за работата на така нареченото ЕАД иде реч тук...

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Kosto
                      Здравейте! Само ще ви препоръчам нещо: НИКОГА, ама НИКОГА и ПРИ НИКАКВИ УСЛОВИЯ не ползвайте услуги на Български пощи или на чужди фирми, които на наша територия работят с тях! Поръчал съм чрез моя позната въдици по интернет от Германия на 22 август. Дойче пост ги внася в България (чрез DHL) на 25.август. Справка в немския DHL за номер: 50111 967 6332 . Днес 11.септември.08 няма и намек за доставка. В офисите на Български пощи във Варна, София, Добрич струи тотална некомпетентност, започваща от това, че никой не знае аджеба, през кой склад от Германия до крайната цел трябва да минат, преминаваща през факта, че НЯМАТ СИСТЕМА ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ПРАТКИТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!!! С други думи: това некадърно държавно предприятие ВЗЕ стоката, ВЗЕ парите за доставката и не го интересува КЪДЕ е МОЯТА СОБСТВЕНОСТ, нито КОГА ще свърши работата, за която съм платил!!
                      Мисля за за това време щях да дойда пеш от Германия до България…
                      На двата ми мейла естествено никой от Български пощи не отговори!
                      Господин управител на Български пощи ЕАД,
                      вие сте главата на едно особено некадърно и безотговорно предприятие, за чието състояние предполагам носите основна вина вие (умишлено с малка буква)!

                      Хайде със здраве!

                      Косто*
                      * Не държа да остана анонимен, особено ако ми отговорите на мейлите, където съм с истинското си име...
                      Затова хората са измислили застраховката.

                      Коментар


                      • Здравейте! Само ще ви препоръчам нещо: НИКОГА, ама НИКОГА и ПРИ НИКАКВИ УСЛОВИЯ не ползвайте услуги на Български пощи или на чужди фирми, които на наша територия работят с тях! Поръчал съм чрез моя позната въдици по интернет от Германия на 22 август. Дойче пост ги внася в България (чрез DHL) на 25.август. Справка в немския DHL за номер: 50111 967 6332 . Днес 11.септември.08 няма и намек за доставка. В офисите на Български пощи във Варна, София, Добрич струи тотална некомпетентност, започваща от това, че никой не знае аджеба, през кой склад от Германия до крайната цел трябва да минат, преминаваща през факта, че НЯМАТ СИСТЕМА ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ПРАТКИТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!!! С други думи: това некадърно държавно предприятие ВЗЕ стоката, ВЗЕ парите за доставката и не го интересува КЪДЕ е МОЯТА СОБСТВЕНОСТ, нито КОГА ще свърши работата, за която съм платил!!
                        Мисля за за това време щях да дойда пеш от Германия до България…
                        На двата ми мейла естествено никой от Български пощи не отговори!
                        Господин управител на Български пощи ЕАД,
                        вие сте главата на едно особено некадърно и безотговорно предприятие, за чието състояние предполагам носите основна вина вие (умишлено с малка буква)!

                        Хайде със здраве!

                        Косто*
                        * Не държа да остана анонимен, особено ако ми отговорите на мейлите, където съм с истинското си име...

                        Коментар


                        • Има цяло общество вече.
                          Това са само магазини предлагащи доставка до България, а някои - безплатна. Проверени места са.
                          www.pazaruvane.com

                          И наистина - Amazon не е добър вариант за България, разгледайте други варианти.
                          Портал за интернет пазаруване

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Веско
                            Първоначално изпратено от 22
                            Имай предвид че издадени в България кредитни карти невинаги се признават на Запад.
                            А Амазон мисля не доставят в България. Вместо да пишеш тук, най-добре направо опитай да поръчаш.
                            И Амазон и Е-бай доставят в България. Но Амазон само книги и софтуер по пощата. Е-бай и другите магазини доставят с различни куриерски служби до дома ако пакета е до 3 кг. Ако е повече обикновено трябва да се вземе от митница. ДДС не се дължи ако стоката е закупена от ЕС. Картата няма значение от каква банка е издадена и в каква валута е, важното е да е истинска кредитна с 16 цифрен номер. Някъде се иска и трицифрения код от обратната страна. Обувки съм поръчвал от Дания с българска кредитна карта без проблеми, но не ги получавах в България.


                            Доставят до българия , да но не всички повечето търговци ако сте обърнали внимание искат "ПОТВЪРДЕН ПЕЙ ПАЛ АДРЕС" което и до сега не можем да го направил от българия, въпреки че вече фигурираме в PayPal листата им само за пазаруване , не съм съгласен че всичко над 3 кг минава през митница , преди няколко месеца си кулих позлатен панел за Нокиа 8800 , панела го получих но беше прилежно разопакован :-)) каде не знам .. имах случай в които пратката не стигаше до мен .. поради 1 или друга причина, мога да дам следния пример може да се посмеете малко но .. познат купува от Ибей 9 телефона + застраховака към тях, колета му пристига , пак прилично разопакован и какво намира в него 2 шоколада 2 парфюма и още някакви дреболии , без да обвинявам митниците но мисля че те ежедневно си сменят мобилните апарати от подобни доставаки :-)) .... от ибей пазарувам вече почти 3 години ...

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от 22
                              Имай предвид че издадени в България кредитни карти невинаги се признават на Запад.
                              А Амазон мисля не доставят в България. Вместо да пишеш тук, най-добре направо опитай да поръчаш.
                              И Амазон и Е-бай доставят в България. Но Амазон само книги и софтуер по пощата. Е-бай и другите магазини доставят с различни куриерски служби до дома ако пакета е до 3 кг. Ако е повече обикновено трябва да се вземе от митница. ДДС не се дължи ако стоката е закупена от ЕС. Картата няма значение от каква банка е издадена и в каква валута е, важното е да е истинска кредитна с 16 цифрен номер. Някъде се иска и трицифрения код от обратната страна. Обувки съм поръчвал от Дания с българска кредитна карта без проблеми, но не ги получавах в България.

                              Коментар


                              • Препоръчвам www.bhphotovideo.com , най големия в щатите магазин за фото техника и разбира се и други цифрови устройства. Той съществува и реално като магазин, не е само виртуален.
                                Цените например на цифровите фото-апарати от среден клас са ДВА ПЪТИ по евтини от Техномаркет и Технополис. Доставката е около 60 долара(с най-евтината поща, 10-14 дни пътува) и пристигат с 35% по евтини.
                                Разгледайте, ще останете много доволни.
                                Ето сега точни числа
                                Sony DSC H7 =$309 (669 лв в Техномаркет)
                                Canon Power Shot S5 is = 330 $ (889 лв в Техномаркет)
                                Olympus E510 body = 486$ (1150 лв в Техномаркет)

                                Коментар

                                Working...
                                X