IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интелигентни ли сте и колко точно?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 154 за 9:47

Не бързайте много. На два пъти в момента на кликване усетих, че бъркам - познато усещане, нали?

Коментар

• 138 мисля, че е добре

Коментар

• 121 а си мислех, че поне по интелигентност съм гений.
        Времето е малко поне по 30 секунди са нужни
        Е радвем се, че неизлезнах някое тъпо парче

Успех
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• 137 това българите сме много интелигентнибре.

Коментар

• 136, пак бива, мислех че ще е по зле. Явно не съм толкова тъп колкото изглеждам

Коментар

• Май аз най-кухо парче....
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• 154 за малко под 10 мин.
                Обаче, с уговорката, че съм си правил досега няколко други такива подобни тестове, така че ми е ясно какъв тип мислене се иска за решаването им.
                При това, мисля, че тези тестове измерват някакъв тип практическа умност, свързана с логичност и някакво общо усещане за точните науки, което не се припокрива съвсем с моето разбиране за интелигентност.

С крайна сметка, според мен на този тест трябва да се гледа просто като на хубав начин да си поразмърдаш мозъка за десетина минути, иначе няма много защо да се взима чак толкова насериозно.

Коментар

• IQ = 157

Коментар

• 125 - приятели. Аз съм на 38 години и резултата напълно ме задоволява, имайки предвид това, което се питаше там.

Коментар

• az pak izkarah na iq testa 157 tochki

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        Първоначално изпратено от Shockwave
                        смях...146 първия път и 124 втория.......
                        не пробвай трети път...
                        от тия тестове се затъпявало...
                        ...и колегата/колежката Шокуейв е живото доказателство на това твърдение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shockwave
                          смях...146 първия път и 124 втория.......
                          не пробвай трети път...
                          от тия тестове се затъпявало...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                            Първоначално изпратено от 22
                            Първоначално изпратено от XY
                            Toчно затова са сравними, понеже възрастта е променлива. Просто детето е решило достатъчно въпроси за възрастта си за 158 точки, като възрастен трябва да реши повече въпроси за същия резултат.
                            Е точно затова са несравними

Цезар по-долу се чудеше защо дъщеря му при толкова много сгрешени въпроси е получила по-висок коефициент от неговия.

Може би най-доброто сравнение - между възрасти - се получава, когато освен крайния резултат се посочва и възрастта (не времето).
                            А бе, човек, не разбираш ли, че резултатът е age adjusted, точно за да бъдат сравними между различните възрасти....

Щом толкова си сържиш на твойта, твоя воля, явно не рабираш, че коефициента е коригиран с възрастта. Той е ПРОМЕНЛИВА в уравнението за коефициента, точно с цел да се коригира........
                            а бре писна ми да обяснявам. Успешна!
                            XY - не си изпускай нервите. Полза няма.

Ако изчетеш внимателно написаното от мен, ще разбереш - любопитното е, че и двамата с теб имаме съгласие по фактите (age-adjusted), но ги интерпретираме по различен начин Случва се.

Да не бъда разбран погрешно - преди дни тук вече заявих мнението си, че тези тестове са "бошлаф". Не ги приемам насериозно, въпреки личния ми резултат. Айде успех на всички!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                              Първоначално изпратено от XY
                              Toчно затова са сравними, понеже възрастта е променлива. Просто детето е решило достатъчно въпроси за възрастта си за 158 точки, като възрастен трябва да реши повече въпроси за същия резултат.
                              Е точно затова са несравними

Цезар по-долу се чудеше защо дъщеря му при толкова много сгрешени въпроси е получила по-висок коефициент от неговия.

Може би най-доброто сравнение - между възрасти - се получава, когато освен крайния резултат се посочва и възрастта (не времето).
                              А бе, човек, не разбираш ли, че резултатът е age adjusted, точно за да бъдат сравними между различните възрасти....
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• 144- за две бройки гений.

Коментар

Working...
                                X