Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобалното затопляне мит или реалност?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСлед "извънземните" и "затоплянето", защо не отвориш и една теме: "Земята е плоска"?
Или "Самолетите ни пръскат с отрови"?
Или ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
А откъде си сигурен, че занапред няма да е все така?Ако действително има глобално затопляне през февруари трябва постоянно да има пролетни температури.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Първата я видях веднъж, втората -веднъж, третата - и нея веднъж и така. Виждам и отбелязвам. Досега са били 3, отсега нататък не знам, ще видим.
- 1 like
Коментар
-
За какво да ти завиждам-сам каза,че живееш само с майка си без жена до теб.
Коментар
-
Колко пъти я видя?Веднъж или е често явление?Аз пък за моите 50 години не съм виждал такава буря. Значи е изключително рядко явление и не могат да се правят никакви изводи.
Коментар
-
Клюките ги разнасят завиждащите импотенти. Включил си се в хора им, значи. Аха.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Стискане на очички му се казва на това твоето.
За няма две години назад, навсякъде по планетата са задминати всякакви рекорди, които са възможни само ако имаш повече енергия в атмосферата.
е последното е снега в Тексас (за да се преместят бързо студените маси от задполярието, какво е нужно? )
а преди това вкараха вече в употреба ураган кат.6 (бяха наблюдавани недостигани неща)
През 1934г в Китай е имало наводнение с близо 4 милиона жертви. Ако сега има само 40 хиляди жертви ще го изкарат Апокалипсис.
- 1 like
Коментар
-
Мисля да направя тема за влиянието на импотентността върху старците. И имам трима кандидати за изследване. Начело с теб.Не случайно две жени са избягали от теб.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение..
Зимни гръмотевични бури и сега са рядкост. Надали са повече от преди,но тъй като сега има много информация веднага се научава ако някъде има такава.А в миналото нямаше толкова информация.
За няма две години назад, навсякъде по планетата са задминати всякакви рекорди, които са възможни само ако имаш повече енергия в атмосферата.
е последното е снега в Тексас (за да се преместят бързо студените маси от задполярието, какво е нужно? )
а преди това вкараха вече в употреба ураган кат.6 (бяха наблюдавани недостигани неща)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти пък. Изчакай да приключи следствието с отвлечената пума, за начало. Води го Вергилчо, така че, о еш да синубеден в безпристрастно разследване. А, ако не вярваш, той ще си те увика, ще ти обясни, че си ниско интелигентен, ако не му вярваш и т.н., виждал си, какво става с невярващите...
- 1 like
Коментар
-
Аз "информацията" от други източници не съм следил толкова но, моите лични наблюдения, показват точно това, на което, Зацко ти обърна вниманието: ДЕ ФАКТО, АЗ ЗА ПРЪВ ПЪТ ВИДЯХ ЗИМНА ГРЪМОТЕВИЧНА АКТИВНОСТ СЛЕД 56-ТАТА СИ ГОДИШНИНА. Пък ти си говори, каквото искаш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСлед "извънземните" и "затоплянето", защо не отвориш и една теме: "Земята е плоска"?
Или "Самолетите ни пръскат с отрови"?
Или ...
- 1 like
Коментар
-
Това море не случайно е наречено Черно.Не защото водата му е черна, а защото още от древни времена е било много бурно и са потъвали кораби и лодки.
Зимни гръмотевични бури и сега са рядкост. Надали са повече от преди,но тъй като сега има много информация веднага се научава ако някъде има такава.А в миналото нямаше толкова информация.
Коментар
-
До Матеев (че забравих, къде беше писал за казуса инвертор-висока капацитивна мощност): А, дали си разглеждал варианта че, в случая когато ти генерираш активна мощносг и я експортираш в мрежата, ТЯ (МРЕЖАТА!) е товарът ти? Та, в тоя ред на мисли, ако размениш вход/изход на токовия контур на клемника на регулатора и вкл/изкл. КОНДЕНЗАТОРИ в паралелен на изхода на инвертора, последователен LC контур мисля, би могъл да компенсираш С-реакт.мощност. Отново: с кондензагори. Да, трябва да се внимава с последователния резонанс в контура но, нали никой не е съвършен...
Коментар
Коментар