IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глобалното затопляне мит или реалност?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Глупости на търкалета. Глобалното затопляне засега е малко повече от 1 градус, така че ако по-рано е било -15 градуса, сега е -14 и това вече трябва да ни притеснява.
    Спрямо кога е повече от 1 градус?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      След "извънземните" и "затоплянето", защо не отвориш и една теме: "Земята е плоска"?
      Или "Самолетите ни пръскат с отрови"?
      Или ...
      Забравяш 5G, а сега вече се говори за 6G.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

А откъде си сигурен, че занапред няма да е все така?Ако действително има глобално затопляне през февруари трябва постоянно да има пролетни температури.
        Глупости на търкалета. Глобалното затопляне засега е малко повече от 1 градус, така че ако по-рано е било -15 градуса, сега е -14 и това вече трябва да ни притеснява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Първата я видях веднъж, втората -веднъж, третата - и нея веднъж и така. Виждам и отбелязвам. Досега са били 3, отсега нататък не знам, ще видим.
          И заради това правиш извода,че климата се променя

Коментар

За какво да ти завиждам-сам каза,че живееш само с майка си без жена до теб.
            Аз не знам, какво те притеснява.

Коментар

Колко пъти я видя?Веднъж или е често явление?Аз пък за моите 50 години не съм виждал такава буря. Значи е изключително рядко явление и не могат да се правят никакви изводи.
              Първата я видях веднъж, втората -веднъж, третата - и нея веднъж и така. Виждам и отбелязвам. Досега са били 3, отсега нататък не знам, ще видим.

Коментар

Клюките ги разнасят завиждащите импотенти. Включил си се в хора им, значи. Аха.
                За какво да ти завиждам-сам каза,че живееш само с майка си без жена до теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Стискане на очички му се казва на това твоето.

За няма две години назад, навсякъде по планетата са задминати всякакви рекорди, които са възможни само ако имаш повече енергия в атмосферата.

е последното е снега в Тексас (за да се преместят бързо студените маси от задполярието, какво е нужно? )
                  а преди това вкараха вече в употреба ураган кат.6 (бяха наблюдавани недостигани неща)
                  Какви рекорди са задминати?Просто либерастките медии изкарват всяко явление чудо невиждано. Като наводнението в Испания, а се оказа, че преди 60 години в същата област е имало сходно наводнение. И сегашните урагани НЕ СА най-мощните в историята. Нито пък с най-много жертви.
                  През 1934г в Китай е имало наводнение с близо 4 милиона жертви. Ако сега има само 40 хиляди жертви ще го изкарат Апокалипсис.

Коментар

Мисля да направя тема за влиянието на импотентността върху старците. И имам трима кандидати за изследване. Начело с теб.Не случайно две жени са избягали от теб.
                    Клюките ги разнасят завиждащите импотенти. Включил си се в хора им, значи. Аха.

Коментар

..
                      Зимни гръмотевични бури и сега са рядкост. Надали са повече от преди,но тъй като сега има много информация веднага се научава ако някъде има такава.А в миналото нямаше толкова информация.
                      Стискане на очички му се казва на това твоето.

За няма две години назад, навсякъде по планетата са задминати всякакви рекорди, които са възможни само ако имаш повече енергия в атмосферата.

е последното е снега в Тексас (за да се преместят бързо студените маси от задполярието, какво е нужно? )
                      а преди това вкараха вече в употреба ураган кат.6 (бяха наблюдавани недостигани неща)

Коментар

Ти пък. Изчакай да приключи следствието с отвлечената пума, за начало. Води го Вергилчо, така че, о еш да синубеден в безпристрастно разследване. А, ако не вярваш, той ще си те увика, ще ти обясни, че си ниско интелигентен, ако не му вярваш и т.н., виждал си, какво става с невярващите...
                        Мисля да направя тема за влиянието на импотентността върху старците. И имам трима кандидати за изследване. Начело с теб.Не случайно две жени са избягали от теб.

Коментар

Аз "информацията" от други източници не съм следил толкова но, моите лични наблюдения, показват точно това, на което, Зацко ти обърна вниманието: ДЕ ФАКТО, АЗ ЗА ПРЪВ ПЪТ ВИДЯХ ЗИМНА ГРЪМОТЕВИЧНА АКТИВНОСТ СЛЕД 56-ТАТА СИ ГОДИШНИНА. Пък ти си говори, каквото искаш.
                          Колко пъти я видя?Веднъж или е често явление?Аз пък за моите 50 години не съм виждал такава буря. Значи е изключително рядко явление и не могат да се правят никакви изводи.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            След "извънземните" и "затоплянето", защо не отвориш и една теме: "Земята е плоска"?
                            Или "Самолетите ни пръскат с отрови"?
                            Или ...
                            Ти пък. Изчакай да приключи следствието с отвлечената пума, за начало. Води го Вергилчо, така че, о еш да синубеден в безпристрастно разследване. А, ако не вярваш, той ще си те увика, ще ти обясни, че си ниско интелигентен, ако не му вярваш и т.н., виждал си, какво става с невярващите...

Коментар

Това море не случайно е наречено Черно.Не защото водата му е черна, а защото още от древни времена е било много бурно и са потъвали кораби и лодки.
                              Зимни гръмотевични бури и сега са рядкост. Надали са повече от преди,но тъй като сега има много информация веднага се научава ако някъде има такава.А в миналото нямаше толкова информация.
                              Аз "информацията" от други източници не съм следил толкова но, моите лични наблюдения, показват точно това, на което, Зацко ти обърна вниманието: ДЕ ФАКТО, АЗ ЗА ПРЪВ ПЪТ ВИДЯХ ЗИМНА ГРЪМОТЕВИЧНА АКТИВНОСТ СЛЕД 56-ТАТА СИ ГОДИШНИНА. Пък ти си говори, каквото искаш.

Коментар

• До Матеев (че забравих, къде беше писал за казуса инвертор-висока капацитивна мощност): А, дали си разглеждал варианта че, в случая когато ти генерираш активна мощносг и я експортираш в мрежата, ТЯ (МРЕЖАТА!) е товарът ти? Та, в тоя ред на мисли, ако размениш вход/изход на токовия контур на клемника на регулатора и вкл/изкл. КОНДЕНЗАТОРИ в паралелен на изхода на инвертора, последователен LC контур мисля, би могъл да компенсираш С-реакт.мощност. Отново: с кондензагори. Да, трябва да се внимава с последователния резонанс в контура но, нали никой не е съвършен...

Коментар

Working...
                                X