Първоначално изпратено от Turbolan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобалното затопляне мит или реалност?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеГлей са, не съм виновен, че истината, дето му/им казах, е грозна.
Вместо да ме повишите в ефрейтор, че не ми е неудобно да казвам истината, само истината, ако ще и грозната истина – вия мъ трийти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Аз пък нищо подобно не съм забелязал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbertram, няма как количеството емитиран СО2 да влияе на климата, това е чиста проба измама. Могат да влияят концентрираните емисии както при Сура и Харп, това нещо се използва за да се повлияе на климата при тях, но като цяло количеството емисии са незначителни защото в атмосферата има вода точно същото количество като в моретата и океаните и езерата и реките и подземните води събрани заедно, толкова водни пари има в атмосферата и как ще замърсят такова количество вода някакви нещастни друкраки паразити ? Има и такъв механизъм - въгледния диоксид и азотния отиват горе в атмосферата и като се комбинират с вода се получава киселина, тя пък пада на повърхността на планетата и с разни скали се неутрализира. Двукраките сме прости, алчни и ограничени с мания за величие..Виж правим оръжия и постоянно се убиваме, толкова сме прости същества.Last edited by Pyramid; 26.03.2024, 14:17.
Коментар
-
bertram, няма как количеството емитиран СО2 да влияе на климата, това е чиста проба измама. Могат да влияят концентрираните емисии както при Сура и Харп, това нещо се използва за да се повлияе на климата при тях, но като цяло количеството емисии са незначителни защото в атмосферата има вода точно същото количество като в моретата и океаните и езерата и реките и подземните води събрани заедно, толкова водни пари има в атмосферата и как ще замърсят такова количество вода някакви нещастни друкраки паразити ? Има и такъв механизъм - въгледния диоксид и азотния отиват горе в атмосферата и като се комбинират с вода се получава киселина, тя пък пада на повърхността на планетата и с разни скали се неутрализира. Двукраките сме прости, алчни и ограничени с мания за величие..Виж правим оръжия и постоянно се убиваме, толкова сме прости същества.D.Y.F-091066
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениезабелязъл съм, че руските тролове и/или феновете на русия масово 99.99999% са противници на глобалното затопляне и ефекта на човека върху климата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ханиш Разгледай мнениеЕдна моя теория която би могла да обясни периодичните промени на климата на планетата Земя.Тази моя теория е свързана с движението на Слънчевата система в Галактическата равнина.Защото както Земята обикаля около Слънцето така и Слънчевата система извършва движения вътре в галактиката Млечен път.Тя се движи се движи спрямо галактическата равнина като периодично изкача над нея и потъва под нея.Траекторията на това движение наподобява синусоида,която пресича равнината веднъж на 33млн. години,а всеки период трае 65млн.години.Тези периоди на изкачане на Слънчевата система от галактическата равнина в която се намира са свързани с периодите на масови измирания на организми на Земята/интересно какво ли се е случило на Земята преди 65млн.години/.
При тези движения нагоре надолу Слънчевата система извървява някакъв път.По време на този път средата и условията в които тя се намира вероятно се променят.Може би тези промени на средата оказват влияние на планетите вътре в системата.Може би не на самото слънце а само на планетите.Затова и климата на планетата Земя се променя периодично.
- Не мисля.Last edited by Pyramid; 26.03.2024, 14:21.
- 1 like
Коментар
-
забелязъл съм, че руските тролове и/или феновете на русия масово 99.99999% са противници на глобалното затопляне и ефекта на човека върху климата.
няма и как да бъде другояче защото по-хубаво от руските въглеводороди няма
природен газ, въглища, петрол .. онези са си бели араби и си гонят да им върви стоката, а тукашните им поддръжници са...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Една моя теория която би могла да обясни периодичните промени на климата на планетата Земя.Тази моя теория е свързана с движението на Слънчевата система в Галактическата равнина.Защото както Земята обикаля около Слънцето така и Слънчевата система извършва движения вътре в галактиката Млечен път.Тя се движи се движи спрямо галактическата равнина като периодично изкача над нея и потъва под нея.Траекторията на това движение наподобява синусоида,която пресича равнината веднъж на 33млн. години,а всеки период трае 65млн.години.Тези периоди на изкачане на Слънчевата система от галактическата равнина в която се намира са свързани с периодите на масови измирания на организми на Земята/интересно какво ли се е случило на Земята преди 65млн.години/.
При тези движения нагоре надолу Слънчевата система извървява някакъв път.По време на този път средата и условията в които тя се намира вероятно се променят.Може би тези промени на средата оказват влияние на планетите вътре в системата.Може би не на самото слънце а само на планетите.Затова и климата на планетата Земя се променя периодично.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...и ще се кашля наред. Абе не е добра идея тази, с тебешира.
Не им стигат трилионите "такса въздух (СО2)", а ше ни пълнят дробовете и с тебешир.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Да, разбирай се.
Той нали затова умникт Гейтс искает температуру (точно слабый поток к поверхности), раздвигает улицу пошире от самолетов...
Она становится сички като брашнариLast edited by Pyramid; 19.02.2024, 18:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Разбираемо е: Повечето пара, обеазува повече облаци, които пък, отразяват лъчите обратно в Космоса и автоматично, регулират температурата.
Той нали затова умникът Гейтс иска да намалява температурата (по-точно слънчевия поток към повърхността), разпръсквайки стрит тебешир от самолети...
Ше станеме сички като брашнари
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар