Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобалното затопляне мит или реалност?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Първият сателит, който успя да измери температурата на повърхността на Земята, беше изстрелян през 1960 година...
Системите, за висока точност комбинират данни от различни сензори и наземни измервания.
От тук на Земята, очевадното е че тя е плоска... дори за целите на геодезията на село, също се приема че е плоска, а да - и Слънцето се върти около нас - очевадно е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lost in fx Разгледай мнение
Защо да се обиждам? Аз работя с числа и факти.
Може да съм прост, ама не съм чак толкова прост да не виждам очевадното....
Много е важно също къде се мерят температурите!
Системите, за висока точност комбинират данни от различни сензори и наземни измервания.
От тук на Земята, очевадното е че тя е плоска... дори за целите на геодезията на село, също се приема че е плоска, а да - и Слънцето се върти около нас - очевадно е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lost in fx Разгледай мнение
Защо да се обиждам? Аз работя с числа и факти.
Може да съм прост, ама не съм чак толкова прост да не виждам очевадното.
Ето и една снимка от днес 26 май 2025г, на Витоша !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
За много глупави ги мислиш учените.
Иска ти се да дойдат да питат тебе, защото те не са се сетили ...
Има си наименование твоята болест, но няма да ти я казвам, за да не се обидиш.
Може да съм прост, ама не съм чак толкова прост да не виждам очевадното.
Ето и една снимка от днес 26 май 2025г, на Витоша !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеИзследвания защо СИБИР се затопля и какви ще са последствията за цялата земя. Изненада - човечеството НЯМА нищо общо
https://allatra.org/bg/research?fbcl...bTQra4oZ28tBpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от lost in fx Разгледай мнениеНяма никакво затопляне. Светът в момента върви към застудяване и нова ледникова епоха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lost in fx Разгледай мнениеNASA satellites show Antarctica has gained ice despite rising global temperatures. How is that possible?
The Upper Atmosphere Is Cooling, Prompting New Climate Concerns
Много е важно също къде се мерят температурите! Къде са разположени повечето станции и сензори от които се събира информацията на базата на която се изчисляват средните стойности и трендовете. Едно е да мериш в населените места, съвсем друго е да мериш сред природата и по върховете на планините. Ще получиш съвсем различни трендове!
Иска ти се да дойдат да питат тебе, защото те не са се сетили ...
Има си наименование твоята болест, но няма да ти я казвам, за да не се обидиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
За плоската земя ли говориш? Защото при кръглата нещата стоят по друг начин ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
The Upper Atmosphere Is Cooling, Prompting New Climate Concerns
Много е важно също къде се мерят температурите! Къде са разположени повечето станции и сензори от които се събира информацията на базата на която се изчисляват средните стойности и трендовете. Едно е да мериш в населените места, съвсем друго е да мериш сред природата и по върховете на планините. Ще получиш съвсем различни трендове!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lost in fx Разгледай мнениеНяма никакво затопляне. Светът в момента върви към застудяване и нова ледникова епоха.
https://phys.org/news/2025-05-uae-temperature-516c.html
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Изследвания защо СИБИР се затопля и какви ще са последствията за цялата земя. Изненада - човечеството НЯМА нищо общо
https://allatra.org/bg/research?fbcl...bTQra4oZ28tBpgНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар