Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Без Модерация
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
допълвам само, че на мен модераторите ми затриха акаунт след акаунт, а на трола Yandox всичките му акаунти са АКТИВНИ
" до инвестор.бг " тук обсъждаме други неща
- 1 like
Коментар
-
До модераторите- темата я създадох всичките лични въпроси, закачки и т.н. да са главно тук, за да не се спамят останалите теми във форума и да ви се улесни и на вас работата. Трийте само ако някой псува и използва нецензурни думи. Другото го оставете то е просто чувство за хумор
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
На мен силно впечатление ми направи, че аз и още двама получихме бан в отговор на тоновете глупости и заяждания на трола Yandox, а него го оставиха да си пише простотия след простотия...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеТемата уж е "Без Модерация" а се получава следното: Оставят се глупостите на мултиакаунтъра Yandox, Orthodox, Correctly objectief, mitko2848, Don0815, NordWest и се затрива всичко друго. По-добре е да се изтрие темата в такъв случай защото модерация така или иначе има.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Малей, ти квот'ти кажат верваш.
Така и за 6-те значителни Имотя на бедния лорд13 сигурно си повярвал. он и маломерка (1200Е/м2) у Бургас да си купи, се моли на банката за солидно подпиране, ако и това е истина, де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнение
Мойто момче, вие тръгнахте с измама НА ЕДРО.
Коментар
-
Tи луд ли си, това в Банско е незавършен строеж от 2011, селската му стара къща е до Балчик останала от родителите, а прибежките му в София са за кратко гости у имота на няква кака, караваната е двумесна, купена на старо, поне преди десет години.
Така и за 6-те значителни Имотя на бедния лорд13 сигурно си повярвал. он и маломерка (1200Е/м2) у Бургас да си купи, се моли на банката за солидно подпиране, ако и това е истина, де.
Коментар
-
Tи луд ли си, това в Банско е незавършен строеж от 2011, селската му стара къща е до Балчик останала от родителите, а прибежките му в София са за кратко гости у имота на няква кака, караваната е двумесна, купена на старо, поне преди десет години.
и аз така знам
това е истината
другото са сюжетни съчинения
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Истина е и даже знам къде е.Човека сподели и вие се ... от негативни коментари.Last edited by X_Y; 20.06.2021, 22:57.
Коментар
-
Така и за 6-те значителни Имотя на бедния лорд13 сигурно си повярвал. он и маломерка (1200Е/м2) у Бургас да си купи, се моли на банката за солидно подпиране, ако и това е истина, де.Last edited by X_Y; 20.06.2021, 22:57.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеПоследно къде живееш- в Банско, на морето или в селото до София( забравих му името). Или всеки ник живее на различно място
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Имам имоти и на трите места. Сега през лятото съм на морето. Ако искаш и за другите 2 места можем да направим по още 2000 залог, ще стане по-интересно така. Не отричам, че имам и каравана, но не живея в нея, а само я ползвам през година-две да попътувам из Европа. Ще се обзалагаме ли? Освен това, моите имоти не са обременени с ипотечки, а са купени със 100% кеш, и още собствен кеш предстои да налея в имот.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
Коментар