IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от USATRADER

ekstra za dnes. Na 1.78 kupih i na 1.77 mi udari uchudvashto limita dnes. mnogo dobre. Сериозни новини предстоят скоро. Струва си да се погледнат.
    neshto stavaaaa ot 1.78$ do 1.87$ za minuti. Moje bi shte ima novini sled 10 min. ili utre? hmmmm Volume is extrem up
    I am fucking genius!!!!!!!
    kakto spomenah eto za tezi koito gi interesuva eventualno:
    http://biz.yahoo.com/bw/060214/20060214005275.html?.v=1
    Tova e bonus mejdu drugoto. Goliamata novina za, koiato govoria oshte ne e doshla! Tia shte mrudne akciata s pone 30% (minimum). Moje i do 100% da stigne. Moje da mi kajete che sum lud no eto fakti:
    Rotarix - rota virus. Pri malkite deca chesto sreshtano iavlenie, mislia che beshe diaria, koiato moje da dovede do obezvodniavane. MERCK pusnaha takava vaksina, obache partniora na AVAN e Glaxo Smith Kline. Te shte vzemat predi Merck razreshenie za Evropa. Do 1 mesec niakude. Evro komisiata preporucha veche na zdravnite organi koito shte odobriavat Rotarix, da ia odobriat!!!!! Tova vednaga vodi do 4 miliona$ royalty payment ot GSK i pri startirane na prodajbite, koito se ochakvat prez purvata polovina na 2006, AVAN shte poluchi oshte 40 miliona $ cash. 44 Miliona$ za kompania sus 120 mio.$ pazarna kapitalizacia e mnogo! Vse pak suvetvam tezi, koito gi interesuva da si proveriat sami infoto, az ne poemam otgovornost. Bih se radval da pogovorime za tiah ili za niakoia druga firma!
    Uspeh ot the fucking genius

Коментар

• http://finance.yahoo.com/q/ta?s=AVAN...14,m26-12-9&c=
      mnenia? Iasno vijdam kak 200 EMA beshe support i 50 EMA pone zasega pokazva ressistance. Dosta klasicheski razvitie v poslednite 5 dena na baza technicals! Kakvo vi e mnenieto? Az mislia che ako zatvori utre nad 1.87$ shte e bullish.

Коментар

• ekstra za dnes. Na 1.78 kupih i na 1.77 mi udari uchudvashto limita dnes. mnogo dobre. Сериозни новини предстоят скоро. Струва си да се погледнат.
        neshto stavaaaa ot 1.78$ do 1.87$ za minuti. Moje bi shte ima novini sled 10 min. ili utre? hmmmm Volume is extrem up

Коментар

• mani mani AVAN me spasiha dnes. Celia pazar e tumno cherven s mnogo minusi, dobre che sa AVAN da me spasiat dnes. Kusmet

Коментар

• Sofix, grafikata sucks! Tia ne otchita v momenta che tova e high speculative babaloon
            Az za tova iskah onzi put analiza shtoto tova e samo spekula i grafikata ne go pokazva kato takava i chovek moje lesno da se podvede. Dnes novinata im beshe non-event po prinzip no v tehnia sluchai day traderite ia naduha. Ochakvam da padne. Vijte SGTL, direkten konkurent na PLAY vuv chipovete za mp3 players. PLAY design win IPOD! SGTL zatova taka padna shtoto vsichki misliha che te shte go vzemat. Sega obache mi se struvat dobre oceneni i mislia da vlizam long skoro. v momenta sum vuv AVAN. Kupih akcii dnes i oshte malko moje da dobavia. Ochakvam 50% do 3 meseca. Kogato petrola trugne da poskupva, vlizaite v HYGS, MCEL, DSTI, PLUG, SPIR

Коментар

• Графиките са хубави и аз бих искал да науча ако може кой ИПползваш.Благодаря иуспех usatrader.

Коментар

• Тази акция катери бавно но за сметка на това сигурно

Коментар

• USATRADER,можеш ли да ми дадеш адреса на посредника с който търгуваш да му разгледам сайта.Има ли демо версия?може на лична ако не става тук,благодаря ти.

Коментар

• А така давай още аз до сега съм си направил фундаментален анализ на 30тина дружества в USA и Канада, и аз ще почна да коментирам когато влезна по-сериозно. Успех ЮСАТРЕЙДЪР

Коментар

• minalata sedmica skalpirah SGTL ama mnogo burzo izleznah. Sega sum v AVAN i JMAR. Mislia oshte 2-3 drugi akcii. Kato kupia shte kaja

Коментар

• mamka mu, taia akcia niama da ia gledam poveche. Ebati HYPE-a i chudoto. Otkakto gi spomenah tuk 40% plus. Dnes udariha 1.74$ a gi govorime ot 1.24$. Karai, mejdu drugoto cialata euforia tam e zaradi BIRD FLU. Drugi takiva za interesuvashti se sa: HEB, CBMX, NVAX, BRCX, QDAT, GNBT, AVAN

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
                          Софикс, приятел, не си издаваш ти козовете! Не искаш да ни научиш на нещо, егоист такъв! Пази си тогава знанията само за себе си!
                          Е как да уча вас като аз самия сега се уча

Коментар

• zarco, стара лисица си ти.

Коментар

• Софикс, приятел, не си издаваш ти козовете! Не искаш да ни научиш на нещо, егоист такъв! Пази си тогава знанията само за себе си!

Ако Бистра Илкова чуе от някъде за теб, веднага ще те сложи на носа на кораба на БФБ. Оттам, ти със зорък поглед, точно когато се наложи, да съобщаваш: ... виждам (ФОРМАЦИЯ) ВРЪХ..., ...следва (ФОРМАЦИЯ) ДВОЕН ВРЪХ..., ...Капитане (към Бистра), очаквам да видя ПОРЕДИЦА ОТ N НА БРОЙ ВЪРХОВЕ...и т.н.

...само за тази информация, трябва да бъдеш "позлатен": и аз бих се включил в такава инициатива, но разбрах, че не искаш да правиш "прогнози срещу заплащане". Как така, бе приятел, да не би да си на фотосинтеза? Толкова млад, а така скромен!

То и друг положителен ефект може да се получи : чуждите инвеститори, като свързват твоя никнейм с толкова върхове, ще луднат по нашата борса, нали! И Бистра ще благославя момента, когато са насочили вниманието й към теб!

Вярвам, че освен скромността, за теб са характерни и други качества!
                              Нали си и паметлив: ще запомниш кой ти прави рекламата и се опитва да привлече вниманието на Бистра... ;-)
                              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Като гледам всичко си върви по план

Коментар

Working...
                                X