Чакай сега, Анди11: Остави го Импитеция. Нека да му видим предложенията. Какви технологии предлага, на какво са базирани, как смята да успеят.,.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТЕХНОЛОГИИ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Каква е разликата между притежаващите корпус и безкорпусните дискретни електронни елементи, според вас? Ако може, по-пълно но, в популярен стил, (тук няма да разработваме) тъй, щото да си дадем сметка за предимствата и недостатъците им? Слушам ви. ВСЯКА критика ще бъде оценена и съответно, взета под внимание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
И защо не ни раздадеш на поддръжниците тук по някоя мильонка, я виж как привличаме инвеститори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Абе' индиректно' ти само тръбичката си промотираш.мултиплеканите сондирания и батериите за тесла' сам разбираш и усещаш' че няма да се случат НИКОГАШLast edited by Pyramid; 12.03.2021, 08:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Бедни ми, бедни Импитецие, пак бъл уваш. Она'а тема е заключена.Тръбичката си почива.Тук аз раздавам милиони. На умните.
За вас няма. Вие ще седие и щв цъкате с език: Тц-тц-тц-тц-тц ! ! ! Въхъ. За нас пак няма.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Бедни ми, бедни Импитецие, пак бъл уваш. Она'а тема е заключена.Тръбичката си почива.Тук аз раздавам милиони. На умните.
За вас няма. Вие ще седие и щв цъкате с език: Тц-тц-тц-тц-тц ! ! ! Въхъ. За нас пак няма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЕто пак въпросът към из
мамника
За какво търсиш десетки левове, за тръбичката ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеВръщаме се към темата: Някой друг, дали тук предлага по-ефикасни технологии?
Който се смее последен, се смее най-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Общите приказки не ти помагат.
Дори не си направил проверка, дали "твоето" изобретение е свободно!
Майтапчия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PyramidПредлагам, да се абстрахираме от безпаметния (същият,"безимен" а, на практика, БЕЗСМИСЛЕН бърборител) и, който има въпроси по същество, да контактува директно с автора. Т.е., с мен. Този долния "... умник", е обладан от мания да плещи и никаква полза от него, така че...
Така е: за теб ползата е никаква.
Някой може да намери рационалното в мненията ми.
Ако не - живи, здрави и "милионери"!
Коментар
-
Не ти е възможно да знаеш много неща от Патентното право...
... но се вижда, че ще натаманиш нещата по Горнооряховски...
Стига съм ти писал в темата (надявам се, от няколкото поста, останалите да са получили що-годе консултация)
Ти си ясен, от повече от 10 години. Друго, освен пари - трябва ли ти? Направи един списък тук, за да увеличиш мненията в темата.
Коментар
Коментар