Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо европейската младеж е обсебена от левичарството?
Collapse
X
-
Ти импе не "обсъждаш злочестия крах на Европа", а плачеш на чужд гроб с чужди сълзи.....рушки С това ще си и останете.
П.П. А "метеорита" от Лотарингия си има име - льопенка и днес бе на килимчето да проси още кинти, че в Европа вече е разконспирирана и нема КОЙ да и даде и леффффче.Last edited by 4ervenasgan; 24.03.2017, 15:47.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
На Запад отиват само талибани негра и утайката от Източна Европа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеОстави мен и личните нападки. Виж КЪДЕ отиват/на къде бягат "свободните" хора от "непоробените" страни. Еднопосочно НА ЗАПАД! Това може да ти даде поне бегла представа за мнението на "народа" поробен или не. Дори тези, които говорят против ЕС, САЩ, Канада все там си държат парите и пак там пращат синковчетата да учат, работят и в крайна сметка живеят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Германците "бягат на тумби" в маджарско????? Ти изби рибата бе палпатине. Дай някаква статистика на човекопотока от Германия към Унгария и обратно, ако можеш, а не само да цитираш рашатудей, завтра и позавтра.
А под "хорицата и децата им дето живеят в миналото и праща дъщеричката на запад", сигурно си имал предвид кУрнелиа.....или оня кон лавров?..или самъй верховний гаспадар в кремле? Щото те отговарят точно на твоето описание.
Мислиш ли, че на Лавров (защо да е кон - не беше ли някакво голямо руско шефче?) или на Вова децата им после ще останат в Нова Талибания (ако са в Европа, де)? Кой ще се чувства доброволно като белогвардейски емигрант в чужбина, вместо да бъде господар в своята страна?
И защо по дяволите - навсякъде замесваш Русия и Вова Путин? Ти - нощно време - докато спиш като пор - Вова ли сънуваш? Дотолкова ли си обсебен? Ние тука обсъждаме злочестият крах на Европа, на европейската цивилизация, на всичко ценностно и стойностно - и жертвите и страшното бъдеще на европейските хора - ти: Вова, та Вова. Метеорит да се забие в Лотарингия, пак ще кажете, че Путин го е пратил, че го е подкупил с рублички да се направи на камикадзе баш там.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнение
Какво да говорим, пич, тя истината за ЕС е известна на всички интелигентни и мислещи хора! ЕС е създаден да пороби хората, подобно на създаването на комунизма. И двете целят единствено да обслужат псевдоелита, който да пороби хората!!!
Един Тръмп наскоро проби без да професионален политик и бюрократ. Като погледнеш в ЕС всички партии, дори и националистическите са професионални политици и бюрократи (демек псевдоелити). Само дето имат различни мнения по някои теми. Дори и в Полша и Унгария дето се зъбят чат пат на ЕС и те са бюрократи. Англия дето ги изкараха от ЕС - да не бяха прости хора от народа - пак бюрократи.
В България ако погледнеш пак повечето са професионални политици (псевдоелити). Сал един Марешки идва от бизнеса. И Валери Симеонов и той беше преди от бизнеса.
Снощи Нинова кви глупости дрънкаше за 90-те години. Ми аз бях млада и не разбирах от политика, ама ме бяха назначили като директор в едно външнотърговско дружество - млада и без опит хоп директор. Псевдоелит та дрънка от всякъде.
Така че, професионалните политици (псевдоелитите) са много сериозен проблем. Но не само на ниво ЕС, ами и на ниво държава. И въпреки това някои държави се управляват по-добре от други. Което дава надежда, че и някой ден ЕС може да се управлява по по-добър начин.
От друга страна има някои дори и професионални политици вършат някаква работа - сещам се от нашия парламент за Мартин Димитров,
Ако се върнем малко по-назад ти си писал, че малките структури се управляват по-добре. Което си е абсолютно точно. И Швейцария е добре именно заради този модел.
В Швейцария имаш Кантони. Всеки Кантон си има отделна конституция и законодателна, изпълнителна и съдебна власт. Всеки Кантон се дели на Окръзи и всеки Окръг се дели на Общини. И всеки Окръг и всяка Община си имат законодателна, изпълнителна и съдебна власт.
И така решения се вземат по-близо до хората. Отделно политиците на местно ниво (в общините и окръзите) носят последствията от тези решения, щото и те живеят там. Ако решенията са грешни и те страдат.
И точно там е разковничето - да се накарат псевдоелитите да носят последствията от решенията си.
И не само те, ами и обикновените хора. Щото сега има хора, които не носят последствията от решенията си, съответно чакат държавата да ги "оправи". Държавата ги "оправя", ама по един друг начин, а не по начина, по който хората са очаквали да бъдат "оправени". И резултатът е, че почват да гласуват за други крайни псевдоелити, дето също няма да ги оправят, ама поне им обещават.
Щото сега примерно с мигрантите. Ми тея псевдоелити живеят в хубави квартали, там няма бежанци покрай тях. Съответно няма проблем да ги приемаме. Ако ги закараш да поживеят малко в Швеция в тези 50 No Go зони дето имало и ако случайно оживеят, може и да си променят мнението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Само дето вече самите германци на тумби бягат към Маджарско. Все още на запад бягат хорица (и децата на хорицата) дето живеят в миналото и си мислят, че всичко е цветя и рози. Лесно е да кажеш на 19-годишната си дъщеричка: "Бягай дъще на запад, туканка живот няма" - ама там като я опънат 18 талибанеца или когато някой ислямо-маниак я прегази с колата си като хлебарка с викове: "Аллах акбар" - после ще ревеш като муле и ще си скубеш тимберицата !!! И страшното е, че тоя ужас ще ескалира.
Някой все още живее във времето на Хелмут Кол. (всъшнос, той не е толкова глупаф. просто това са му дали да повтаря.)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Само дето вече самите германци на тумби бягат към Маджарско. Все още на запад бягат хорица (и децата на хорицата) дето живеят в миналото и си мислят, че всичко е цветя и рози. Лесно е да кажеш на 19-годишната си дъщеричка: "Бягай дъще на запад, туканка живот няма" - ама там като я опънат 18 талибанеца или когато някой ислямо-маниак я прегази с колата си като хлебарка с викове: "Аллах акбар" - после ще ревеш като муле и ще си скубеш тимберицата !!! И страшното е, че тоя ужас ще ескалира.
А под "хорицата и децата им дето живеят в миналото и праща дъщеричката на запад", сигурно си имал предвид кУрнелиа.....или оня кон лавров?..или самъй верховний гаспадар в кремле? Щото те отговарят точно на твоето описание.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеОстави мен и личните нападки. Виж КЪДЕ отиват/на къде бягат "свободните" хора от "непоробените" страни. Еднопосочно НА ЗАПАД! Това може да ти даде поне бегла представа за мнението на "народа" поробен или не. Дори тези, които говорят против ЕС, САЩ, Канада все там си държат парите и пак там пращат синковчетата да учат, работят и в крайна сметка живеят.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Остави мен и личните нападки. Виж КЪДЕ отиват/на къде бягат "свободните" хора от "непоробените" страни. Еднопосочно НА ЗАПАД! Това може да ти даде поне бегла представа за мнението на "народа" поробен или не. Дори тези, които говорят против ЕС, САЩ, Канада все там си държат парите и пак там пращат синковчетата да учат, работят и в крайна сметка живеят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАбе друго си е да си "свободен" киргистанец, сомалиец, индиец или севернокореец.
Не е като поробен германец, французин или холандец, нали?
Смяташ, че ЕС е контрапункт на комунизма и затова го защитаваш, а ти самия си за комунизъм, под формата на изравняване на доходи в ЕС, и интернационализъм от болшевишки тип в съюза.
Да не говорим, че ЕС е форматиран да наследи СССР. Прочети малко и се ограмоти!
п.п.
Защо ми даваш за пример Сомалия и Северна Корея. Защо не може да си свободен швейцарец, южнокорееец, японец или сингапурец?Last edited by DELCHO SMOKA; 24.03.2017, 11:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
ЕС няма единна политика по миграцията и затова нищо не прави.
То проблемът е точно в това, че някои държави продължават да настояват за миграцията, че тя е хубаво нещо, че трябва да приемат мигранти, бла, бла. Източна Европа не иска мигранти. Шведския министър на тези срещи се изцепи, че Европа може да приема по 1 милион мигранти годишно. Комисаря по миграцията - някъв грък, бюрократ до мозъка на костите и той се изцепи, че Европа има нужда от 6-7 милиона мигранти.
От друга страна Източна Европа зависи от фондовете, от инвестициите на Западна Европа и гледа много да не мрънка. Както се казва положението е сложно.
Просто това е поредната политика натресена от левите. Което е абсолютна глупост и от политици и от медии в Западна Европа. Те там са тотално увредени на тема равенство и че трябва да помогнат на бедните мигранти. Няма десни, няма леви партии. Всички мислят по един и същи начин.
Ако им кажеш, че мултикуризма не работи, ще ти кажат, че си расист, фашист, нацист. Не знам колко атентата трябва да се случат, колко народ трябва да измре, за да им светне лампичката че с декларации и речи нищо не става.
Швеция тотално се провали с мигрантската си политика. Франция и тя. Англия и тя. Германия нямаше сериозни проблеми до скоро, но реши и тя да пробва. Изобщо пълна лудница.
Сигурно ще сме живи да видим развръзката на мултикултуризма в Западните общества.
Това трябва да се прочете от всеки!!!
http://davidstockmanscontracorner.co...cratic-design/
Коментар
Коментар