IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо европейската младеж е обсебена от левичарството?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
    Да се върнем на темата - за лявата европейска младеж

    https://www.youtube.com/watch?v=D5_J566cXSU

    Да, много е "обсебена".

    Има няма 0.0000006%.

    Въпросното обсебено от левичарството единично младежче, а не цялата европейска младеж, идва ли му на акъла, как се бачка пред струга за 100 долара на месец?
    Last edited by Manyface God"; 29.06.2017, 09:52.
    The strongest stand last.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнение

      Интересен момент: Производителността на труда не е да бачкаш повече часове за същия /единица/ продукт, а по-малко. Отделно, че Щатите, като цяло, акумулират най-много виртуални продукти. Работата е там, че - веднъж създаден - този виртуален продукт се мултиплицира и продава без нови усилия. Освен за презаписване на нови носители и даунлоудване я от сървъра на компанията -майка, я от "облака". Отделно, приписване на реалния продукт на аутсорсваните предприятия на икономиката на същия този аутсорснал Запад, едновременно с приписване разходите за този продукт на икономиките - рецептори. И става абсурдната ситуация да ми твърдят "икономисти" че, видите ли, за 1 /един/ тон стомана в Индия били използвали...3 /три!/ пъти повече енергия, сравнено с Америка. Глупости на търкалета.
      Също толкова реални са твърденията за по-висока производителност на Япония/Южна Корея, сравнени с Китай, примерно. Ако японецът работи 10 часа, за да направи 10 автомобила и да бие китаеца, който за 8 часа прави 8 автомобила, що за "разлика" в производителността?
      - Качеството е съвсем друга бира. ;-)
      Чел съм подобни твърдения, чудил съм се: Уж топлината за топене едта и съща, уж машините едни и същи, пък там...и току си мислех: Абе, може пък много мургави братя да са накацали по кабела след трафопосга, а? Още повече, в Индия кой ли не е мургаффф, 'ми те 3 пъти повеке от янките!
      Last edited by Tutankhamon; 29.06.2017, 12:47.
      The Mumy is alive, do not care about it !!!

      Коментар


      • Не е странно намиращите се вляво по отношение на парите да са левичари. Странно е, да се правят на "десни" и да отричат фактите на проблеми в десните политики и действия. Подобни действия граничат с шизофрения.
        The Mumy is alive, do not care about it !!!

        Коментар


        • Да се върнем на темата - за лявата европейска младеж

          https://www.youtube.com/watch?v=D5_J566cXSU


          Коментар


          • Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

            Произхождат от работническо семейство. Имат правилна политическа ориентация, възгледи и идейна убеденост. Движат се в добра комсомолска среда. Добри организатори, добри другари, инициативни. С тях многократно е превеждана идейно-възпитателна работа и политическа подготовка. Инструктирани са в опазване на бдителността и конспирацията. Обучени са в провеждане на тайникови операции и среща в условията на явка. В последните години за съжаление налазиха и форума..
            'Фащай и пляскай, ТИ МОЖЕШъ !
            ;-P
            The Mumy is alive, do not care about it !!!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

              Усещаш ли как си противоречиш?

              Подчертаното е вярно и съм съгласен. Обаче после почваш да правиш разни съждения и заключения върху този иначе много сложен и комплексен организъм. И накрая заключваш че Запада щели да фалират.

              Първо ние не знаем какво е щяло да се случи ако е нямало Втора Световна Война или някой друг я бил спечелил. Всичко остава в сферата на догадките, понеже икономиката е много сложен и комплексен организъм.

              И второ предполагам знаеш, че прогнозите в областта на икономиката не струват и пукната пара и няма абсолютно никаква корелация между прогнозите и реалността точно поради това, което си казал в първата част, че икономиката е много сложен и комплексен организъм.

              Т.е. това може и да се случи, но може и да не се случи. Но ако се случи ние не знаем кога.


              Да ти кажа няколко големи прогнози дето не са се сбъднали все още.

              1. Алън Грийнспан прогнозира, че Еврото ще е най-търгуваната валута. В началото добре тръгва Еврото, ама покрай тези кризи в Европа делът на Еврото в международната търговия намалява за сметка на Долара.

              2. Цената на петрола - спомняш ли се как се изчерпвал и как щял да върви към 200 долара за барел.

              3. БРИКС - кво стана с тея пичове? Липсват ми статиите за тях. Как БРИКС тва, БРИКС онова, БРИКС трето.

              4. Капитализмът и Западът фалирали - тая плоча се върти още от времето на Ленин и Сталин. Сталин дава интервюта за леви вестници в Англия и там говори за това. Журналистът едва ли не му прави свирки. Така че дори и тогава е имало леви вестници и леви младежи, предполагам. Ама после пък отнякъде се пръкват Тачър, Рейгън и Хелмут Кол

              Аз изразявам собственото си мнение и не смятам, че трябва да ме интересуват несбъдналите се прогнози на някой си отпреди 30 години!
              Твоята убеденост за запазване на статуквото, по същество също е вид икономическа прогноза! Аз смятам, че има смисъл от икономически прогнози! Ако ти смяташ, че няма такъв смисъл, не виждам защо изобщо постваш или иразяваш каквито и да са тези. Надявам се, че не смяташ за безмислени, единствено икономическите тези, на тези, които имат различно мнение от твоето!

              За БРИКС още преди 5 години съм казал, че това е организация без бъдеще. Ако някой ги е възхвалявал, невиждам какво ме касае мен това, та го даваш като пример!

              За петрола, нали правиш разлика между пропагандни изказвания, които да помпят цената и реалността, прекарана през анализ!
              Дори преди няколко години, когато в своето начало на шистовите, и общото намалено потребление, пазара беше БУКВАЛНО "УДАВЕН", медиите на статуквото и анализаторите на статуквото говориха все още за цени от по 200 долара. За какво говорим?

              Спомням си една много показателна история по Блумбърг от преди година. Имаше някаква среща на ОПЕК преди да се разберат, в последствие за добива. Срещата беше за неделя. Няколко дена преди това от срядата още анализаторите канени в Блумбърг, говориха, че това е "последен шанс" пред ОПЕК, преди цената да се срине на 15 долара, ако не се разберат. Говориха за абсолютен крах, за срив в цената!
              Така стана, че на тази среща те не се разбраха!
              Още от понеделника анализаторите, започнаха да дават интервюта как това, че няма разбирателство в ОПЕК, всъщност е супер за цената, която видите ли щяла да расте, защото факта, че нямало разбирателство, щяло да доведе от "саморегулиране" на пазара и "съответно "до ръст! Ти да видиш!


              Аз не знам Грийнспан, Бернанке, Елън или Драги, някога да са потвърждавали теориите си в реалността!
              Не знам балона на Гринспан 2000, Бернанке 2008 или текущия на Елън, да са били дефинирани като потенциална възможност преди да се случат и спукат.
              От тук на сетне стойността в думите на подобни хора за мен е нулева, когато говорим за прогнози! Стойността в думите им е огромна обаче, когато говорим само за краткотрайно влияние!


              Моята прогноза е ясна! Ти също имаш прогноза!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение

                - И кои са тези "Здрави сили", Ювиги?
                Произхождат от работническо семейство. Имат правилна политическа ориентация, възгледи и идейна убеденост. Движат се в добра комсомолска среда. Добри организатори, добри другари, инициативни. С тях многократно е превеждана идейно-възпитателна работа и политическа подготовка. Инструктирани са в опазване на бдителността и конспирацията. Обучени са в провеждане на тайникови операции и среща в условията на явка. В последните години за съжаление налазиха и форума..

                Коментар


                • Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  А на здравите сили защо им пука от какво са обсебени гейропейците, да не би да имат сходни интереси?
                  - И кои са тези "Здрави сили", Ювиги?
                  The Mumy is alive, do not care about it !!!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

                    Що не си ли съгласен с главната теза, че в Азия само Япония и Южна Корея имат производителността на Западния Свят?

                    Останалите още са далече. Не че някой ден няма да я стигнат, ама не е ясно кога ще е това.

                    Интересен момент: Производителността на труда не е да бачкаш повече часове за същия /единица/ продукт, а по-малко. Отделно, че Щатите, като цяло, акумулират най-много виртуални продукти. Работата е там, че - веднъж създаден - този виртуален продукт се мултиплицира и продава без нови усилия. Освен за презаписване на нови носители и даунлоудване я от сървъра на компанията -майка, я от "облака". Отделно, приписване на реалния продукт на аутсорсваните предприятия на икономиката на същия този аутсорснал Запад, едновременно с приписване разходите за този продукт на икономиките - рецептори. И става абсурдната ситуация да ми твърдят "икономисти" че, видите ли, за 1 /един/ тон стомана в Индия били използвали...3 /три!/ пъти повече енергия, сравнено с Америка. Глупости на търкалета.
                    Също толкова реални са твърденията за по-висока производителност на Япония/Южна Корея, сравнени с Китай, примерно. Ако японецът работи 10 часа, за да направи 10 автомобила и да бие китаеца, който за 8 часа прави 8 автомобила, що за "разлика" в производителността?
                    - Качеството е съвсем друга бира. ;-)

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      Мажната им на лявата европейска младеж!
                      Не могат никога да достигнат нивото на лявата южноамериканска младеж:

                      "Ако Венецуела бъде потопена в хаос и насилие и боливарската революция бъде унищожена, ще започнем бойни действия", предупреди той. "Никога няма да се предадем, и каквото не може да се постигне с гласуване, ще направим с оръжия, ще освободим отечеството с оръжие", добави 54-годишният президент шофьор.

                      http://www.dnes.bg/world/2017/06/28/...comment-newest


                      Ето така се отстояват левите идеали камаради!
                      Тебе кво те бОли за Венецуела...ше си прават квот си искат у тяхната си държава .

                      Коментар


                      • Мажната им на лявата европейска младеж!
                        Не могат никога да достигнат нивото на лявата южноамериканска младеж:

                        "Ако Венецуела бъде потопена в хаос и насилие и боливарската революция бъде унищожена, ще започнем бойни действия", предупреди той. "Никога няма да се предадем, и каквото не може да се постигне с гласуване, ще направим с оръжия, ще освободим отечеството с оръжие", добави 54-годишният президент шофьор.

                        http://www.dnes.bg/world/2017/06/28/...comment-newest


                        Ето така се отстояват левите идеали камаради!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнение
                          Икономиката е много сложен и комплексен организъм! Преди 1929 година САЩ са имали най-високата производителност на труда в света, но огромните икономически грешки, които са допуснали, са изправили страната пред тотална икономическа разруха. Ако не е била ВСВ и победата, страната нямаше да оцелее, а да се разцепи, като никога не се превърне в лидера, които познаваме днес!
                          Усещаш ли как си противоречиш?

                          Подчертаното е вярно и съм съгласен. Обаче после почваш да правиш разни съждения и заключения върху този иначе много сложен и комплексен организъм. И накрая заключваш че Запада щели да фалират.

                          Първо ние не знаем какво е щяло да се случи ако е нямало Втора Световна Война или някой друг я бил спечелил. Всичко остава в сферата на догадките, понеже икономиката е много сложен и комплексен организъм.

                          И второ предполагам знаеш, че прогнозите в областта на икономиката не струват и пукната пара и няма абсолютно никаква корелация между прогнозите и реалността точно поради това, което си казал в първата част, че икономиката е много сложен и комплексен организъм.

                          Т.е. това може и да се случи, но може и да не се случи. Но ако се случи ние не знаем кога.


                          Да ти кажа няколко големи прогнози дето не са се сбъднали все още.

                          1. Алън Грийнспан прогнозира, че Еврото ще е най-търгуваната валута. В началото добре тръгва Еврото, ама покрай тези кризи в Европа делът на Еврото в международната търговия намалява за сметка на Долара.

                          2. Цената на петрола - спомняш ли се как се изчерпвал и как щял да върви към 200 долара за барел.

                          3. БРИКС - кво стана с тея пичове? Липсват ми статиите за тях. Как БРИКС тва, БРИКС онова, БРИКС трето.

                          4. Капитализмът и Западът фалирали - тая плоча се върти още от времето на Ленин и Сталин. Сталин дава интервюта за леви вестници в Англия и там говори за това. Журналистът едва ли не му прави свирки. Така че дори и тогава е имало леви вестници и леви младежи, предполагам. Ама после пък отнякъде се пръкват Тачър, Рейгън и Хелмут Кол


                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            А на здравите сили защо им пука от какво са обсебени гейропейците, да не би да имат сходни интереси?
                            Ако живееш на луната можеш само да гледаш мача и да набиваш пуканки ...

                            Коментар


                            • А на здравите сили защо им пука от какво са обсебени гейропейците, да не би да имат сходни интереси?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                                Не е обсебена, кой го измисли...
                                Лоши 'ора .

                                Коментар

                                Working...
                                X