Ами, пиши, като ти е интересно, ние се изказахме вече.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внос на дрехи или производство на ишлеме
Collapse
X
-
При интерес за ушиване на дрехи за онлайн магазини, разгледайте обявата ми в ало.бг "Поръчка на дрехи на едро за магазини и онлайн -Варна". Iv tot, Zaadi, дрехите от Китай имат и хубави модели, но лошите може да убият печалбата. Платовете на евтините им дрехи са силно синтетични и се наелектризират. Нямат особено добър вид, това лесно се вижда в групите за разочаровани от Алиекспрес. Тук си избирате платове, виждате ги и продавате. За 15 броя се казва "малка серия", която е по-скъпа от цените за серийно производство, но пак има печалба.
Коментар
-
Може да проверите в някой онлайн магазин който шие дрехите си в България. Може да предлагат и шиене на ишлеме. Като цяло е по добре на ишлеме. Ако ги внасяш от Китай доставката е много дълга а и занимавката на митницата също.Last edited by X_Y; 05.05.2017, 15:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от I Разгледай мнение
Здравей, според мен е най-добре да зададеш този въпрос в ПРЕДПРИЕМАЧ.КОМ в секцията Онлайн Магазини.
Със сигурност ще приемат въпроса ти на сериозно и ще получиш възможно най-приятелски отговори. Културата на предприемачите там е на висота. Даже може да получиш отговор от собствениците на сайта, които карат регистриралите се да се чувстват винаги добре дошли. (Нямам нищо общо с тях.)
Успех с начинанието!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvTOT Разгледай мнениеЗдравейте. Бих искал да открия онлайн магазин за дрехи, но пред мен стои основен въпрос - да ги внасям от Китай или да ги произвеждам на ишлеме тук. След бърза справка с цените на ишлемето и платовете тук, нещо сметката ми се струва абсурдна.
Какъв е вашият опит и мнение по въпроса.
Със сигурност ще приемат въпроса ти на сериозно и ще получиш възможно най-приятелски отговори. Културата на предприемачите там е на висота. Даже може да получиш отговор от собствениците на сайта, които карат регистриралите се да се чувстват винаги добре дошли. (Нямам нищо общо с тях.)
Успех с начинанието!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
вземи ванката да ти превежда като си поръчваш дрехите, че си мноо зле ........................ една тема не можеш да формулираш - представям си какво ще се случи като вземеш да поръчваш "производтсво на ишлеме"
един безплатен съвет ................... вземи да се занимаваш с нещо от което разбираш...Last edited by IvTOT; 23.11.2016, 01:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvTOT Разгледай мнениеИдеята е такава, че искам да инвестирам между 25-30 000 лв. в това си начинание, но все още не съм си изяснил доста работи. Желанието ми е да е изцяло онлайн, като целевата група е между 20г. - 35г., в средния клас дрехи (между 30-70 лв).
Много благодаря на vankata23 за адекватния коментар.
един безплатен съвет ................... вземи да се занимаваш с нещо от което разбираш...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Идеята е такава, че искам да инвестирам между 25-30 000 лв. в това си начинание, но все още не съм си изяснил доста работи. Желанието ми е да е изцяло онлайн, като целевата група е между 20г. - 35г., в средния клас дрехи (между 30-70 лв).
Много благодаря на vankata23 за адекватния коментар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvTOT Разгледай мнениеОткривам шивашка фирма - давам даден модел - нося материали - шият ми го в Н броя - слагат мой етикет - гладят го - пакетират го - плащам ги. Кое в случая не е ишлеме ?
Имам две алтернативи:
1) ВНАСЯМ ДРЕХИ ОТ КИТАЙ.
2) ВЪЗЛАГАМ НА БЪЛГАРСКА ФИРМА ДА МИ ПРОИЗВЕДЕ ДРЕХИ.
Коя да избера?
Ще го сложа ей така, червен, за да няма объркани отново.
Според мен - никой не може да ти отговори на въпроса, при все, че нямаме нужната информация. За да се вземе смислено решение - трябва да вземем много неща впредвид.
1- Каква е финалната цена на бройка /landed-2-customer/
2- Kакво е качеството - еднакво, различно?
3- Колко време отнема доставка/производство т..е за колко време е се случват нещата, това е важно.
4- Моделите от Китай - окей ли са ти като модел/платове/размери и т.н. Понеже, ако искаш да се целиш към конкретна аудитория с конкретни предпочитания - възможно е подобна дреха да не я намериш в каталог от чайника.
5- Всякакви други плюсове и минуси на опция 1) и 2)
Без да сме запознато напълно със ситуацията - никой не може да ти отговори.
По принцип - ако се целиш към висока цена/качество и малко (бутикови) бройки - тогава е по-добре да възложиш на някоя бг фирма да ти ги направи - можеш да следиш производствения процес, качеството и т.н. и т.н.
Ако се целиш към много броя продадени дрехи от един и същи модел- тогава, май е по-рационално да ги закупиш от китай.
всичко си зависи от ситуацията и не смятам, че човек от тук може да ти даде смислен отговор, при все, че не сме запознати с детайлите, а дявола е там.#dagoduhatbednite
Коментар
Коментар