IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kак се работи в една фирма в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
    Виж са пич успокой се.Няма проблем да се работи и повече от осем часа ама тия над осемте са извънреден труд и се плащат двойно.Освен това в закона пише не повече от 150часа за годината.....Щото това е закона.Виж ако си търсиш роби това е друга работа.За такъв работодател не бих си мръднал пръста даже ще му причиня такива вреди че по 36 часа да стои на ден не мое ги оправи.Повярвай ми има умни хора дето мое вклочително да ти фалират фирмата.
    Ама той такива не си търси Виж , че като го питат за работното време и интервюто приключва. Освен ако не е собственик на сърдечна клиника Там бачкат докато не те спасят. Той човека си търси хора, на които като им каже 200лв повече и да са му роби.
    Той е достатъчно умен и други умни не му трябват И аз имах един такъв. Даваше почти двойна заплата , но си мислеше , че ме е купил и съм му длъжен с нещо! Около година го търпях и довиждане Но имам избор Ей това е важно! Да го докараш до там , че да имаш избор Майната им на парите. Един живот се живее и нямам никакво намерение да го давам на такива като barovec!

Коментар

• Лошото е , че такива бизнесмени като barovec не са изключение. Лошо е , че и такива тъпанари , които му работят край нямат. А най-лошо е , че държавата е скапана и позволява на такива кретени да си мислят , че са бизнесмени. Че на всичкото отгоре и горд , че работниците му 5 години не са излизали отпуска????? Ей "кавал" му казват в нашия квартал - 3 дена със събота и неделя ли ги броиш или??? Ти в Дубай ходил ли си??? Самолетни билети по 80лв и хотел 45$ на вечер. Ибиса?? И там сигурно си бил - Слънчака на Испания. Ти някво чудо си им дал на твоите работници! Сутрин като идват на работа минават ли да ти цунат краката , че господ им те пратил?? Но факт - не си виновен ти Толкоз им акъла. Хората в развитите държави минаха на 7 часов работен ден, на 4 дневна работна седмица - Ганьо иска обаче 25 часов работен ден 8 дена в седмицата

P.S Мноого ми приличаш на оня шефа на УОЛТОПИЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
        последните месеци проведох няколко интервюта, в които ми направи силно впечатление изпреварващия въпрос:

какво е работното време?
        когато този въпрос дойде преди въпроса "колко пари ще получавам", за мен 99% интервюто приключва

времето е основния ресурс, ако искаш да печелиш добре - независимо дали си в плевен,лондон, ню йорк или шанхай...
        дори в богатите държави ако мислиш, че си "длъжен" да работиш 8 часа - и там си оставаш плебс.., па макар и с 2000Е заплата
        въпрос на личен избор!!!

как може аз 70 дни да не съм почивал , работния ден ми продължава между 12-16 часа - и някой да ми каже: ма ти не даваш пари, 500лв са малко.., ми за 8 часа толкова.от моето време ли да ти дам?? и аз имам семейство, и аз имам деца!!!

WTF означава: спешна нужда от отпуска??? някой легнал болен на легло,жена ти ще ражда..., или имаш спешна нужда да изпиеш 3 ракии??

имам момчета които не са излизали в отпуска от 5 години.3 дни - 4-5 пъти в годината:за сметка на това ходят на плаж в дубай през февруари.., на мач в лондон,на парти в ибиза

въпрос на личен избор!!!
        Виж са пич успокой се.Няма проблем да се работи и повече от осем часа ама тия над осемте са извънреден труд и се плащат двойно.Освен това в закона пише не повече от 150часа за годината.....Щото това е закона.Виж ако си търсиш роби това е друга работа.За такъв работодател не бих си мръднал пръста даже ще му причиня такива вреди че по 36 часа да стои на ден не мое ги оправи.Повярвай ми има умни хора дето мое вклочително да ти фалират фирмата.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          Бат Пешо аз не искам тва да става, но просто натам отиат нещата. На Русията найш колко и дреме салама за нас мм ?? Свърши тая "Българския и Съветския слон през вековете другари". Там вършее див капитализъм са моеж ли да им продаваш нещо на тях ? Ми не мое ние сме им наложили санкции ... Кат махнат санкциите ние ше треа да се наредим последни на опашката.
          А часника в България го ебават доста, ако не играеш по свирката на Олигарския мафиотски кръг у нас и не си човек на некой си чао. Като пристигнат Корпорациите наще "олигарси" в сравнение с тях са някви махленски селяни там ТИМ, мим бивши Мултигруп разни групировки на бивши комуняги забраи ше станат и те копачи кат нас, грамадните ше им приберат всичко и на тях .....
          Мишо не се плаши и на корпорациите ше им намерим цаката ние сме древен народ.Имало ни е преди корпорациите ше ни има и след тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
            Случайно да си се замислял, че освен да ходи на работа на нормалния човек му трябва време и за свои лични нужди - семейство, деца, гадже да си хване ?
            Трябва да си голям оптимист ако мислиш , че твоята фирма за служителите ти е толкова важна колкото за теб.
            Или пък смяташ , че с 1000 лв заплата примерно си ги купил изцяло и 24/7 трябва да са като пружинки и на твое разположение ?!?

Той го е написал - за 500 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
              последните месеци проведох няколко интервюта, в които ми направи силно впечатление изпреварващия въпрос:

какво е работното време?
              когато този въпрос дойде преди въпроса "колко пари ще получавам", за мен 99% интервюто приключва
              Случайно да си се замислял, че освен да ходи на работа на нормалния човек му трябва време и за свои лични нужди - семейство, деца, гадже да си хване ?
              Трябва да си голям оптимист ако мислиш , че твоята фирма за служителите ти е толкова важна колкото за теб.
              Или пък смяташ , че с 1000 лв заплата примерно си ги купил изцяло и 24/7 трябва да са като пружинки и на твое разположение ?!?

Коментар

• Бат Пешо аз не искам тва да става, но просто натам отиат нещата. На Русията найш колко и дреме салама за нас мм ?? Свърши тая "Българския и Съветския слон през вековете другари". Там вършее див капитализъм са моеж ли да им продаваш нещо на тях ? Ми не мое ние сме им наложили санкции ... Кат махнат санкциите ние ше треа да се наредим последни на опашката.
                А часника в България го ебават доста, ако не играеш по свирката на Олигарския мафиотски кръг у нас и не си човек на некой си чао. Като пристигнат Корпорациите наще "олигарси" в сравнение с тях са някви махленски селяни там ТИМ, мим бивши Мултигруп разни групировки на бивши комуняги забраи ше станат и те копачи кат нас, грамадните ше им приберат всичко и на тях .....
                Last edited by michaelis12; 14.10.2016, 15:46.

Коментар

Мен на село корпорациите не мое ме уплашат както турците не уплашиха прадедите ни.Убеден съм че все някога нашият народ ще поумнее и ще излезе от ЕС и НАТО.Ще се върнем към Русия и тогава корпорациите ше ми фанат цървуля.Нашият нефт са храните чистата природа и водата минералните извори.Никой нормален човек няма да се остави на фъшливите американски корпорации да го тровят с боклуци и гмо
                  е те точно тука те ще уплашат, при прадедо ти не е имало корпорации ама са има .... И ако праат некви фракинг факинг и други щуротии отидоха ти минералните извори (Chevron) или онея с батериите. Кат ти изтроват водата отидоа ти и козете и свиньете и всьо и вся. Тея знаеш ли ги Cargill а тея Bayer ? Последните купиха Monsanto тех вече не мое да не ги знаеш .... Чек чек само да приемат TTIP и тогава сме пътници плюс частници нема да има. Ше бъде класика, пристигат големите заливат те с некви евтини стоки, частника не мое ги стигне на цени, удушават све живо и после всеки ше треа бачка за големите, точка. Плюс тва корпорациите имат прао да съдят държавата ако нещо не им давала и то в Американски Съд и ше им фанеш кожения кабел ..... е те тва ше е наигравката
                  Last edited by michaelis12; 14.10.2016, 15:09.

Коментар

Шефа е винаги виновен щото той е човека дето трябва да вземе мерките веднага.Шефа създава климата в една фирма.Какъвто е шефа такива са му и работниците....Заплати от 3000 не са непостижими.И никой от вън не ни е виновен.Кой ни е виновен че си съсипахме селското стопанство образованието промишлеността съдебната система меверето?Виновни са си нашите търляпутници некадърници..воглаве с най големия неграмотник Боцко
                    Направи фирма, бъди ти този мечтан шеф!
                    Тогава ще разбереш какви глупости бърбориш
                    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Ми явно не ти харесва, щом искаш промяна. Или ти искаш не само ти да си пре.бан, а и всички останали, щото като те чета, май нямаш място в инвеститорски форум. С това мислене или си олигарх, или обикновен мухльо, дето свътът му е виновен, че е зле....
                      При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
                        Ма защо веднага не отидеш в Русия се питам... Убеден съм, че там ще те посрещнат с отворени обятия. Един мужик никога не им е в повече, особено мужик-идеалист, като теб.Всеки има право да си отиде където му харесва и не мисля, че някой ще те спре!
                        На мен ми харесва във България.На теб ако не ти харесва можеш да отидеш в Западният рай

Коментар

Мен на село корпорациите не мое ме уплашат както турците не уплашиха прадедите ни.Убеден съм че все някога нашият народ ще поумнее и ще излезе от ЕС и НАТО.Ще се върнем към Русия и тогава корпорациите ше ми фанат цървуля.Нашият нефт са храните чистата природа и водата минералните извори.Никой нормален човек няма да се остави на фъшливите американски корпорации да го тровят с боклуци и гмо
                          Ма защо веднага не отидеш в Русия се питам... Убеден съм, че там ще те посрещнат с отворени обятия. Един мужик никога не им е в повече, особено мужик-идеалист, като теб.Всеки има право да си отиде където му харесва и не мисля, че някой ще те спре!
                          При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

не не е шефа виновен винаги плюс заплати от 3000 хил. като стандарт е мисия невъзможна в България защото от нас никой няма да купи нещо си за такъв скъп труд, на нас ни се казва на кой може да изнасяме и на кой не може и колко да произвеждаме и на ква цена ше ни го купят и т.н.. Мммммм напротив, напротив не са само наще комуняги виновни (макар, че алчнотията и простотията им изигра кофти номер), но кат падна стената тогава беше дошъл един бастун от Империята и изрично още тогава ни каза, че за всички въпроси ще трябва да се обръщаме вече към тях, за квото и да било .....

P.S. сега особено като влезе ей тва нещо TTIP в сила щото мисля CETA го приеха ей тогава ше скивате частниците за кво ше стане въпрос и дали въобще ше останат такива след няколко годинки ..... като пристигнат корпорациите. Също и като вкараме и Еврото поне има много ентусиасти, ние вече не сме господари на парите си и тогава 1500-2000€ абсурд заплата в България такова нещо само на снимка ....

Коментар

Шефа е винаги виновен щото той е човека дето трябва да вземе мерките веднага.Шефа създава климата в една фирма.Какъвто е шефа такива са му и работниците....Заплати от 3000 не са непостижими.И никой от вън не ни е виновен.Кой ни е виновен че си съсипахме селското стопанство образованието промишлеността съдебната система меверето?Виновни са си нашите търляпутници некадърници..воглаве с най големия неграмотник Боцко
                              не не е шефа виновен винаги плюс заплати от 3000 хил. като стандарт е мисия невъзможна в България защото от нас никой няма да купи нещо си за такъв скъп труд, на нас ни се казва на кой може да изнасяме и на кой не може и колко да произвеждаме и на ква цена ше ни го купят и т.н.. Мммммм напротив, напротив не са само наще комуняги виновни (макар, че алчнотията и простотията им изигра кофти номер), но кат падна стената тогава беше дошъл един бастун от Империята и изрично още тогава ни каза, че за всички въпроси ще трябва да се обръщаме вече към тях, за квото и да било .....

P.S. сега особено като влезе ей тва нещо TTIP в сила щото мисля CETA го приеха ей тогава ше скивате частниците за кво ше стане въпрос и дали въобще ше останат такива след няколко годинки ..... като пристигнат корпорациите. Също и като вкараме и Еврото поне има много ентусиасти, ние вече не сме господари на парите си и тогава 1500-2000€ абсурд заплата в България такова нещо само на снимка ....
                              Last edited by michaelis12; 14.10.2016, 13:17.

Коментар

мммм не винаги 50/50 бих казал, че шефа обезателно е виновен, а доколкото заплати от 3К от български работодател това е бая трудно мисля го казах в миналия коментар, затова не са виновни нито шефове нито работници (в България) нито даже и наще смешни крадливи политици, причината е навънка от където идват нарежданията, кое, кво що и как тряя да се прай и "колко ни се полага да ядем" .......

Коментар

Working...
                                X