IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен век за дребният инвеститор ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
    Iuvo е първата платформа за инвестиции в кредити отпускани от не банкови институции към кредитополучатели в БГ. Вчера се регистрирах и виждам че всеки с 200 - 300 лева може да купи и продаде вземания. Мисля че минимума тук е 10 лева а таксата си е 1% от сделката. Има гаранция 100% от номинала на повечето инвестиции . Няма мажоритари , а просто избираш кредит или части от него и купуваш или продаваш на вторичен пазар ако желаеш.
    Та въпросът ми е дали дребните инвеститори рано или късно разочаровани от отношението на по-големите към тях биха се насочили към новите инвестиции?
    Златен век на дребния инвеститор може да има само ако се възползва от пазарна ситуация и цени, които се повтарят на 10 г. веднъж. В случая БФБ е на 10 г. дъно, и това е златна възможност, ако това имаш предвид
    Т.н. заложни къщи, популярни каси, иво кредити онлайн, са златни клопки и капани използващи необразоваността и трудните времена, които среща дребния инветитор, но и на това му изтича времето и математиката няма да излезе
    Bulls on BSE

Коментар

Защо мислиш така ?
      Тези p2p системи не са ли добър заместител на облигациите ?
      сигурно така са си мислели и онези един милион клиенти на езубо
      https://www.washingtonpost.com/world...b19_story.html

нямаш такова нещо гаранции или сигурно при p2p, това е като да дадеш заем на местния пияница и да се надяваш да ти ги върне
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Тези iuvo толкова ли една сметка в бг не могат да си отворят?

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
          само тъпите
          Защо мислиш така ?
          Тези p2p системи не са ли добър заместител на облигациите ?
          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Няма как това сега да е момента за дребни инвестиции, държавата се държи неадекватно и пресира всичко което е дребно и е на пътя и. Например сега са полудели да съберат неплащани през годините на икономическата депресия имотни данъци и такси.Тези данъци имат 10% сигурна, бетонна лихва и който не си ги е платил със сигурност ще ги плати защото при промяна на собственността на всеки имот се изисква данъците му да са платени. Така че това е един сигурен кредит и единственно глупавия 5 годишен давностен срок е неуместен, но те вместо да го премахнат тръгват на пожар да събират от хора които очевидно нямат пари - пари в брой веднага. Те могат да заемат пари за в пъти по ниска лихва, няма логика да настояват да си приберат тези пари с фантастичната лихва от 10%.
            Сами си отговорете на въпроса защо го правят за кредит и пари обезпечени с недвижима собственост, преди да давате пари обезпечени с нещо което се казва минзухар, кокиче или както се сетите чиято стойност е една голяма 0-ла.
            Забравих да добавя - всъщност това нещо - Минзухара е обезпечено с държавата , защото тя допуска него да го има и то да извършва финансова дейност на нейната територия.Същата финансово неадекватна държава инкасираща пари с 10% лихва и бетонно обезпечение на пожар.
            Last edited by supertrader; 10.08.2016, 16:02.
            D.Y.F-091066

Коментар

Та въпросът ми е дали дребните инвеститори рано или късно разочаровани от отношението на по-големите към тях биха се насочили към новите инвестиции?
              само тъпите
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Златен век за дребният инвеститор ?

Iuvo е първата платформа за инвестиции в кредити отпускани от не банкови институции към кредитополучатели в БГ. Вчера се регистрирах и виждам че всеки с 200 - 300 лева може да купи и продаде вземания. Мисля че минимума тук е 10 лева а таксата си е 1% от сделката. Има гаранция 100% от номинала на повечето инвестиции . Няма мажоритари , а просто избираш кредит или части от него и купуваш или продаваш на вторичен пазар ако желаеш.
                Last edited by MrSi; 10.08.2016, 15:34.
                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
              Working...
              X