IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Суапова операция – „дълг срещу природа”

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desil
    Нр ме мързи. Това, че съм попитала за мнение не е мързел. Ако беше така опции много, плащаш 30лв. и ти е готов разработен казуса. Не съм казала никъде някой да ми го напише. Не преполагах, че ще срещна толкова арогантност тук.
    Предполагаше че ще пуснеш темичка - и народа фрий ще ти снесе?
    И наричаш отказът арогантност? Малко ти е!

Коментар

• На теория няма нищо сложно...

Първоначално изпратено от desil Разгледай мнение
      Здравейте, за пръв път се включвам във форум Тук определено има доста компетентни хора, които надявам се биха могли да ми помогнат за разработването на казус, който много ме мъчи Порових се доста из нета и намерих информация, но никога още едно мнение не е излишно. Ще съм много благодарна на всеки, който по някакъв начин би могъл да ми помогне. Казусът е следния:
      "България преобразува своя външен дълг с Швейцария чрез суапова операция – „дълг срещу природа”. Определете последователността на дейностите на правителството при осъществяване на операцията."
      но, имайки предвид балканският ни манталитет
      и вродената пристрастеност на българина към мързела и лесните пари (крадене го нарича за краткост народът),
      това би се реализирало трудно на практика.

Предполагам, че в статията, която ти давам, всичко е обяснено достатъчно ясно.

http://www.capital.bg/politika_i_iko...eshtu_priroda/
      Last edited by Kildirim_Bei; 20.07.2016, 09:42.
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• да се премести в тема "бисери и вицове"

Коментар

• Първоначално изпратено от desil Разгледай мнение
          Здравейте, за пръв път се включвам във форум Тук определено има доста компетентни хора, които надявам се биха могли да ми помогнат за разработването на казус, който много ме мъчи Порових се доста из нета и намерих информация, но никога още едно мнение не е излишно. Ще съм много благодарна на всеки, който по някакъв начин би могъл да ми помогне. Казусът е следния:
          "България преобразува своя външен дълг с Швейцария чрез суапова операция – „дълг срещу природа”. Определете последователността на дейностите на правителството при осъществяване на операцията."
          Много ли те мързи, та чакаш други да ти пишат домашните?

Коментар

• Суапова операция – „дълг срещу природа”

Last edited by desil; 20.07.2016, 11:58.
          Working...
          X