Благодарности и за Кълдъръм бей /че само турска клавиатура ми липсваше още ;-) / и за Ценето (тя). (Има защо, ценя и двамата.). Не ми е цел да отегчавам отново народа и, затова, ще се повъздържа още ден-два преди да /ако изобщо/ публикувам сам, което писах и което предполагам, някой е забранил на Мариян да пусне. Относно независимостта на форума нямам абсолютно никакви илюзии /след неколкократни БАН-ове за напълно нормални постове и поведение и мощното толериране на определени тролски кланове. Думата ми беше за темите-табу, които още сме разпознали и ясно се очертават. Едната вече е ясна: Излиза, - "Инвеститор, който не харесва акции и имоти, и не влиза в масовия калъп, не е инвеститор".
Други, според вас, има ли? Не случайно, им казвам "ереси" - появи ли се такъв, отнякъде нареждат, и почва игнор или тролинг и, не се ли даде сам начинателят - бан-чета...
Други, според вас, има ли? Не случайно, им казвам "ереси" - появи ли се такъв, отнякъде нареждат, и почва игнор или тролинг и, не се ли даде сам начинателят - бан-чета...
Коментар