IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕРЕСИ /мале, страхЪ! /

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодарности и за Кълдъръм бей /че само турска клавиатура ми липсваше още ;-) / и за Ценето (тя). (Има защо, ценя и двамата.). Не ми е цел да отегчавам отново народа и, затова, ще се повъздържа още ден-два преди да /ако изобщо/ публикувам сам, което писах и което предполагам, някой е забранил на Мариян да пусне. Относно независимостта на форума нямам абсолютно никакви илюзии /след неколкократни БАН-ове за напълно нормални постове и поведение и мощното толериране на определени тролски кланове. Думата ми беше за темите-табу, които още сме разпознали и ясно се очертават. Едната вече е ясна: Излиза, - "Инвеститор, който не харесва акции и имоти, и не влиза в масовия калъп, не е инвеститор".
    Други, според вас, има ли? Не случайно, им казвам "ереси" - появи ли се такъв, отнякъде нареждат, и почва игнор или тролинг и, не се ли даде сам начинателят - бан-чета...

Коментар

• ами пусни си отговорите в темата, щом мислиш че има нещо, което не си казал на форума, всеки ще си прецени дали да чете или не
      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Баш хубава тема

си започнал Pyramid.

аферим от мен и дълбок метан имаш

Ти още ли вярваш в древната легенда (стара колкото света), че някъде, някога, може и да има независими медии?

...и че главния и другите по-неглавни редактори могат да пускат квито си решат материали в подопечната им медия?

както и да е...

има си интернет за публикуване на квото си написал.
        Last edited by Kildirim_Bei; 21.06.2016, 18:14.
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• ЕРЕСИ /мале, страхЪ! /

Ха да видим, кое с какво се яде:
          Темата е за това, кое от Инвестор се боят да публикуват.
          Едно от нещата е интервю, в което интервюираният активен форумец, т.е. аз, си признава, че не се вълнува от имоти, земя и търговия с акции а, вместо това, влага в други класове активи като индустриална собственост, патенти, нови продукти.
          ПРЕДИ да предаде материала, му /ми/ се праща мейл готиният колега, който се занимава с тези интервюта, и го пита "ти инвеститор ли си?". Получава отговора, заедно с ок.4 страници споделено, и в рамките на един ден /разбира се, с подобаващо извинение, уважавам жеста/ отговаря, че не може да публикува материала.
          Явно, си имаме някакви табута, едно от които, е споделянето на различни възгледи.

Интересно ми е, колцина от вас имат подобни ... изживявания.

Ваш ред е.
          Last edited by Pyramid; 20.06.2016, 22:04.
        Working...
        X