Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя инвестиция според вас е №1,2,3,4,5,6,7
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеКак подреждате инвестициите си по значимост?
Та, СВОИТЕ аз подреждам така:
Патенти + ПМ /онзи ден кеширах една, с печалба/разходи = 5/1 /,
Продуктови и процесни иновации,
Произв. на собственпродукт,
Образование на децата.
Последното е "последно" по ред, т.к. те самите инвестират, засега, 100% от своето време и тати им само добавя.
А, да: Измежду посочените в анкетата не откривам за себе си.Last edited by Pyramid; 03.04.2016, 19:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеи що трябва да посочвам на някой добра инвестиция???препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениезабравили са инвестицията в хубави жени
Катафалка с ремарке нЕма!!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениезабравили са инвестицията в хубави жени
Същото важи и за форекса, който си е направо хазарт.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеФорекса не е инвестиция
въпросът е зададен неправилно, тъй като не е зададен определен период от време. Според мен, за раълични периоди от време, страни и стратегии има различни решения.
За момента на БФБ, а според мен и следващите 2 до 4 години стратегията "Cash is King" ще е най/ печеливша!!! Тя не е зададена като опция ??!!
Коментар
-
Коя инвестиция според вас е №1,2,3,4,5,6,7
Как подреждате инвестициите си по значимост?41Имоти21.95%9Дивидентни акции36.59%15Акции на международните пазари и БФБ14.63%6Благородни метали и скъпоценни камъни14.63%6ETF2.44%1Форекс7.32%3Облигации2.44%1Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар