Първоначално изпратено от музовир
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя инвестиция според вас е №1,2,3,4,5,6,7
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЛипсва "образование". А то е с най-високата възвръщаемост.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениепо този начин, се манипулират мнения и настроения. Явно задалият въпросите не е:
1) професионалист
2) има за цел манипулацияЕдинствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Най-лошата възможна инвестиция е тази, където масата, дори и невежите са се набутали барабар с фондове и почват лакардията колкото е доходно В този пример влизат т.н. диведентски акции на БФБ. в момента всичко се инвестирало яко там, диведентската им доходност е вече колкото на депозит при несравним риск
Определено най-лошата инвестицияBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеЛипсва знание и умение -образованието е предпоставка но нищо повечепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеземята беше добра инвестиция. вече се набалончи
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЛипсва "образование". А то е с най-високата възвръщаемост.Last edited by Hermes73; 03.04.2016, 23:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеИмаше моменти когато депозитите носеха в пъти по голяма доходност от много от посочените тук.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЛипсва "образование". А то е с най-високата възвръщаемост.
ияч в КьолнИмот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЛипсва "образование". А то е с най-високата възвръщаемост.
Коментар
Коментар