Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дебати, спорове и мнения по всички въпроси
Collapse
Заключена.
X
X
-
Вече сто години теорията на относителността създава пречки пред изследването на космоса. Айнщайн бил решил че не може да се движим по-бързо от светлината значи трябва да сме хванати в нашата слънчева система. Мислите ли че ако се спре да се изучава теорията на относителността това ще доведе до ръст на воъбражението , теориите и изобретенията, които сега се отхвърлят като ненаучни и колонизациацията на звездите ще се случи по-скоро.
Коментар
-
Ха-ха-ха: някои пак си избиват комплексите на гърбът на "мужиците" - некултурни били, неграмотни били, не ставали за нищо. Ама държат в страх безчислените си подли врагове и са вече еднолични господари на Космосът - щом предлагат на обонговците да подскачат на батут, за да стигнат до МКС. Тоя прост и некадърен народ строи три космодрума, докато картофоглавият асфалтира за трети път Цариградско море !!!
Да не сравняваме с нас, че ми се реве - интересно какъв е процентът неграмотни в Русия и какъв: туканка? Ето класация на държавите по образование:
http://novinite.bg/articles/69464/To...istemi-v-sveta
Ние изоставаме и изоставаме - някъде бях прочел, че по грамотност на хората над 60 години сме в световният топ 10, но по грамотност на под 18-годишните - на около 70-о място на света !!! Всички знаем причината - отвратителните и негодни за нищо хъхряци, но това не е успокоително - защото утре тия няма да стават за нищо, но пак ще искат да плюскат !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеИзтърва духа от шишето...дойде ли и тука , пиши я бегАла. /темата/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеКато начало ще повтора един мой пост от тема политика, който беше изтрит, поради това, че не е по темата. Постът е адресиран до marandi. За съжаление не мога да намеря поста, на който отговарям. Смисълът беше, че мужиците са неграмотни и са толкова тъпи, че не могат да се изхранят. А между 140 милиона души нямало нито еди певец или изпълнител. Ето отговорът ми:
Прекаляваш, друже, прекаляваш! Излагаш се като кифаджия без кифли. За мужиците - така е. Неграмотни са. Те, горките, още живеят във феодалния строй. Минаха и през комунизма и пак си останаха във феодализма. Но за руските певци, музиканти, писатели, композитори, опера, балет, за руското изкуство и култура като цяло имаш много здраве от Авраам бакалина. На това поприще светът от векове им гледа номера на фланелката. И не се опитвай да продаваш на краставичар краставици. Нямах намерение да го кажа гласно, но сега просто ме провокира. Да се нахвърляш върху кръволока Сталин или милиардера Путин - добре, ще те подкрепям докрай. Но да се нахвърляш върху всичко руско е невежество. И духовна нищета.Аз зная защо го правиш. Ти гледаш всячески да прикриеш руския си произход /монголски, азиатски, евентуално украински/. Но трудно ти се удава, руското у тебе прозира отвсякъде. Руският ти акцент е очевиден дори и като пишеш, мога да ти го докажа безапелационно, но хайде да не цапаме темата. Бъди здрав!
Изтърва духа от шишето...дойде ли и тука , пиши я бегАла. /темата/
Коментар
-
marandi
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДонов, дай конкретно, друже че ми писна
На кое викаш певци, музиканти от Монголия и прочие? ( за балет и композитори не съм шпрехал и се чудя къде ги ръгна ).
Ма, са ми изтрили поста и се чудя - бе, сложно ли е да се прочете какво се пише? Певци/музиканти?!
Давай? ( стига със сапуните за КултураТА, балеТА и т.н. клишета ). Кажи певец/музикант сега конкретно име?
Нали са "богове" - едно име поне трябва да има ( само да не са Пуси райеът, щот' не могат да пеят )
Изпълнители? Няма да се разпростирам много, ще посоча само Давид Ойстрах, братята Артур и Антон Рубинщайн. Също Сергей Рахнманинов /който не знае, че освен композитор е и велик пианист си е за негова сметка/, Светослав Рихтер. Да изброявам ли още?
Що се касае до другите видове изкуство, да ти припомням ли, че си си позволявал да плюеш дори и по Толстой? Нямам време и желание да ровя какво си писал и за други, но го има, всичко е черно на бяло.
Но защо се направи на сляп за последната част на поста ми? Истината боли, нали?
Коментар
-
Като начало
Като начало ще повтора един мой пост от тема политика, който беше изтрит, поради това, че не е по темата. Постът е адресиран до marandi. За съжаление не мога да намеря поста, на който отговарям. Смисълът беше, че мужиците са неграмотни и са толкова тъпи, че не могат да се изхранят. А между 140 милиона души нямало нито еди певец или изпълнител. Да ето всъщност и точните ти думи, оказа се, че съм ги запазил - "Е, то не е тайна, че мужиците са неграмотни ( фрости ), не могат да правят земеделие ( не могат да се хранят ), нямат никакъв певец/музикант от 140 милки ( некадърници )." А ето и отговорът ми:
Прекаляваш, друже, прекаляваш! Излагаш се като кифаджия без кифли. За мужиците - така е. Неграмотни са. Те, горките, още живеят във феодалния строй. Минаха и през комунизма и пак си останаха във феодализма. Но за руските певци, музиканти, писатели, композитори, опера, балет, за руското изкуство и култура като цяло имаш много здраве от Авраам бакалина. На това поприще светът от векове им гледа номера на фланелката. И не се опитвай да продаваш на краставичар краставици. Нямах намерение да го кажа гласно, но сега просто ме провокира. Да се нахвърляш върху кръволока Сталин или милиардера Путин - добре, ще те подкрепям докрай. Но да се нахвърляш върху всичко руско е невежество. И духовна нищета.Аз зная защо го правиш. Ти гледаш всячески да прикриеш руския си произход /монголски, азиатски, евентуално украински/. Но трудно ти се удава, руското у тебе прозира отвсякъде. Руският ти акцент е очевиден дори и като пишеш, мога да ти го докажа безапелационно, но хайде да не цапаме темата. Бъди здрав!Last edited by Дон Карлос; 26.11.2015, 20:09.
Коментар
-
Дебати, спорове и мнения по всички въпроси
Отварям тази тема за мнения, които тук не би трябвало да бъдат трити поради това, че не са по темата.
Призовавам всички колеги за коректен и възпитан тон, без квалификации, подигравки и обиди. За постове, в които това все пак бъде допуснато, ще настоявам модераторите да ги трият. Нека покажем, главно на себе си, че можем да бъдем цивилизовани хора.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар