IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор/партньор - построяване на сграда в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от evolodiev Разгледай мнение
    Здравейте,

Търся инвеститор, който има интерес в строителството в София. Имам земята с готов проект и открита линия за строителна площадка, нуждая се от инвестициите за построяването на сградата. Инвестициите ще се усвояват по етапно, като основно ще разчитаме на продажбите след започване на строителството /има голям шанс сумата да не е крайната нужна за построяването на цялата сграда/, искам да се възползвам от интереса, който има в момента в София. Моля пишете за повече информация и контакт, само при сериозен интерес evolodiev@gmail.com
    Лорде ти ли си?
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Стана ми любопитна дискусията,....ма в застой влезна... що така?!

Коментар

• кои квартал и какво РЗП

Коментар

• нема ка да ти е партниьор. практиката е да ти даде процент от РЗП. а и за тебе е по добре

Коментар

• Първоначално изпратено от evolodiev Разгледай мнение
            Здравейте,

Търся инвеститор, който има интерес в строителството в София. Имам земята с готов проект и открита линия за строителна площадка, нуждая се от инвестициите за построяването на сградата. Инвестициите ще се усвояват по етапно, като основно ще разчитаме на продажбите след започване на строителството /има голям шанс сумата да не е крайната нужна за построяването на цялата сграда/, искам да се възползвам от интереса, който има в момента в София. Моля пишете за повече информация и контакт, само при сериозен интерес evolodiev@gmail.com
            Ако червеното горе е вярно баММките с радост ще те финансират

Има тогава някакво противоречие в теб щом търсиш тук парите

Коментар

• Търся инвеститор/партньор - построяване на сграда в София

Здравейте,

Working...
            X