Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Референдум за излизане от ЕС
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеХора, какво ви става? Тази тема си е направо опасна! В момента все пак нещо в държавата се движи и това си е благодарение на европейските фондове! Излизане от ЕС би било равно на нова национална катастрофа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕвропейски фондове, ама все по-малко могат да крадат от тях, а натискът от ЕС е голям и не могат и с държавното да разполагат вече, както са си свикнали.
Та затова е цялата олелия - да се махаме вече от гадния ЕС, дето не ни дава да крадем и да бием чело на батюшка, който пак ще ни назначи за началници на тая територия (бащиния).
Умре тая дрОгари.
Значи, ЕС краде от нас, забил ни е като карфица на стената да държим старата карта, ама,..................... неееееееееееееееееееее, умопомрачението е пълно!
Господ да ти даде "късмета" да идеш на Запад или в Америка да работиш!
Боже, моля те, дай му "шанса"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕвропейски фондове, ама все по-малко могат да крадат от тях, а натискът от ЕС е голям и не могат и с държавното да разполагат вече, както са си свикнали.
Та затова е цялата олелия - да се махаме вече от гадния ЕС, дето не ни дава да крадем и да бием чело на батюшка, който пак ще ни назначи за началници на тая територия (бащиния).
Умре тая дрОгари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеХора, какво ви става? Тази тема си е направо опасна! В момента все пак нещо в държавата се движи и това си е благодарение на европейските фондове! Излизане от ЕС би било равно на нова национална катастрофа!
Умре тая дрОгари.
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеХора, какво ви става? Тази тема си е направо опасна! В момента все пак нещо в държавата се движи и това си е благодарение на европейските фондове! Излизане от ЕС би било равно на нова национална катастрофа!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеБолднах само 2 части, макар че с цялото не съм съгласна
Да, Борисов е хитър, умен човек и много добре знае как да печели масите.
Това че, по-рано не би могъл да каже нещо за циганите е заблуда...Казвал го е.
И НИЩО НЕ е правил ... от години...още от кметските му... както и за пловдивските цигани, за които излезе видео как се спазаряват с ГЕРБ...
Сега го казва, защото масата хора това очаква да чуе! Гърмен е в медиите ежедневно... Отделно, никой не иска да се отказва от подобни новини, за да не се обърне внимание на други, истински сериозни проблеми.
Хляб и зрелища!
Властта е в него ...от години. Къде са мерките, къде са законите, къде е полицията.
Последната пази циганските барони ...или циганките по пазарите, продаващи безбандеролни цигари.
С това ти отговарям и за 2я болднат текст - НЕ Е оправдание, това, че всички купували ....циганските гласове.
Това е престъпление!!!
Престъпление, което се прикрива с подобни бодряшки, на моменти вайкащи празни приказки на премиера ни.
Това, че Борисов е запазил някакво национално самосъзнание, според мен, не означава нищо повече от това, че осъзнава какво се случва и заплахата буквално за съществуването на държавата. Да осъзнаваш нещо и да си човека, който е готов да се бори против опасността са две различни неща, обаче!
Ако има разлика между него и други политици, то тя е там, че в България има много бивши комунистически креатури, с копринени гащички, които са новите консомолци, опа извинявам се грешка на езика, новите европолитици!
Тези хора дори не се и замислят върху това, какво е етнически българин. Те ще ти кажат, че с циганите сме братя едва ли не. Те всички ни обединяват под "български граждани". Ако се заговори, че след 50 години етническите българи ще бъдем по-малко от етническите цигани, то техният отговор ще бъде. Трябва да интегрираме малцинаствата, без да уточняват дори за кое малцинство става въпрос, а и да обеснят как се интегрира малцинство, което съвсем скоро ще бъде мнозинство!
Това, което казах е единствено, че се радвам, че се чу една истина в обществото.
Нито адмирирам политиката на Борисов, нито го оправдавам за неговото бездействие. Той е като всички останали политици в това отношение!
Тук основната тема обаче е ЕС!
Виждаме, че проблема на Швеция е съизмерим с циганския в България вече!
Това, което отбелязва Императора, за суверинитета на страните в ЕС и прочие е напълно вярно, но мен ме интересува практиката и това, което реално виждаме!
А то е, че ЕС държи в подчинение слабите политически елити на васален принцип и унищожава държави. Малко са Орбановците в Европа и малко са узрелите общества да ги подкрепят!
Не ме интересува какво може да бъде, не ме интересува дори и какво трябва да е. Интересува ме това, което в момента виждам, че се случва и дали виждам възможност това да се промени от съществуващия "елит" при настоящата конюнктура! И отговора ми е твърдо НЕ!
Ако ЕС не се разпадне скоро, България не влезне в други съюзи и не се "обърне палачинката" на антирационалната демагогска, и фалшива ценностна система наложена в момента. Не съм оптимист за страната!
Лек оптимист съм за българите и за мисленето им в момента, това идва от факта, че сме оцеляли през много изпитания и сме древен народ, но това не означава, че не може да станем историческа жертва на времето, в което живеем!Last edited by Mike Florida; 28.09.2015, 11:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНадявам се, само от разсеяност си пропуснал българките )
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТи доста детски игри си играл!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнениеСамо да се обадя - и жените им са жени !
Поздрави !
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеБолднах само 2 части, макар че с цялото не съм съгласна
Да, Борисов е хитър, умен човек и много добре знае как да печели масите.
Това че, по-рано не би могъл да каже нещо за циганите е заблуда...Казвал го е.
И НИЩО НЕ е правил ... от години...още от кметските му... както и за пловдивските цигани, за които излезе видео как се спазаряват с ГЕРБ...
Сега го казва, защото масата хора това очаква да чуе! Гърмен е в медиите ежедневно... Отделно, никой не иска да се отказва от подобни новини, за да не се обърне внимание на други, истински сериозни проблеми.
Хляб и зрелища!
Властта е в него ...от години. Къде са мерките, къде са законите, къде е полицията.
Последната пази циганските барони ...или циганките по пазарите, продаващи безбандеролни цигари.
С това ти отговарям и за 2я болднат текст - НЕ Е оправдание, това, че всички купували ....циганските гласове.
Това е престъпление!!!
Престъпление, което се прикрива с подобни бодряшки, на моменти вайкащи празни приказки на премиера ни.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнениеСамо да се обадя - и жените им са жени !
Поздрави !
Е ти постави черешката на дискусията като и придаде смисъл.
Напълно съгласен !
Коментар
Коментар