IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Референдум за излизане от ЕС

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Мише Чукотката, ти не замина ли бе? Та даже и те оплакаха снощи клети патреоти...
    Аз наивно си тръгнах от предвходната тема с надеждата, че има места, където може да се води диалог с нормални хора, без ботове, но явно помиярщината в тях не им дава мира и се чувстват длъжни да "оповръщат" поредната тема!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
      Не предлагаш излизане от ЕС,но искрено го подкрепяш,нали ? Изборите са вид референдум и българите го правим с всеки наш избор.Колкото до другото,моля не ме плаши,аз не съм от страхливците и мога достойно да се защитя !
      Ако зависеше от мен на секундата щях да изкарам България от гейския съюз и НАТО без да питам никой.

Коментар

• Първоначално изпратено от potten Разгледай мнение
        Абе за какъв референдум говорите? По важните въпроси, по които народа веднъж е казал да на референдума преди влизането ни в ЕС, втори път няма какво да се иска мнението на народа. Това е същото, като да се иска повторен референдум за влизането ни в НАТО, просто няма начин.
        Референдуми може да има по въпросите които са по-маловажни и народа не се е произнасял, като например електронното гласуване.
        И младежкото ДПС тоже ... и то беше позаглъхнало напоследък, но ей го с неподправимия стил "дръж ми феса"...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Мише Чукотката, ти не замина ли бе? Та даже и те оплакаха снощи клети патреоти...
          ама това мултиакаунтъра ли е ??? так кажи де, игнора ми е готов за него...
          The strongest stand last.

Коментар

• Абе за какъв референдум говорите? По важните въпроси, по които народа веднъж е казал да на референдума преди влизането ни в ЕС, втори път няма какво да се иска мнението на народа. Това е същото, като да се иска повторен референдум за влизането ни в НАТО, просто няма начин.
            Референдуми може да има по въпросите които са по-маловажни и народа не се е произнасял, като например електронното гласуване.

Коментар

• Мише Чукотката, ти не замина ли бе? Та даже и те оплакаха снощи клети патреоти...
              Last edited by kandid; 17.09.2015, 16:19.

Коментар

• Абсолютно съм ЗА.
                Първо, в по-голямата си маса българския народ няма никаква идея какво е това изчадие ЕС и каква му е функцията. Поради тази причина не може да се възползваме от "бонусите" асоциирани с членството. Само негативи.

Да не говорим, че ще секне потока от утрепки, след които ме е срам да кажа, че и аз съм българин. Една подбрана група отново ще сме добре дошли навсякъде. И в ЕС, и в сштатитие и в росссеиия.
                #dagoduhatbednite

Коментар

• В момента ценностната система на ЕС е следната:

Всеки мангасар може да влиза и да безчинства, да се настани където си иска, без да пита никой!
                  Всички европейци трябва да са му длъжни да го посрещнат и отглеждат, и да му правят евала!
                  Сигурността на европейските граждани няма значение, значение има само комфорта и сигурността на мигрантите!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Аха, разбирам.
                    Значи ти си ЗА, да възстановим наборната служба, численост и въоръжение на армията по стандарт от ВД и да харчим едно 10% или най-вероятно повече от БВП за отбрана, вместо да се възползваме от колективните сили на НАТО?
                    Бе ти ша разбереш ли най после че армията трябва да се възроди и най умните и кадърни момчета да станат офицери а всички мъже требе да са въоръжени.Иначе ония в дет сега са в Одрин кат та ряснат един път после иди обяснявай че от един път не се ставало гей.Ако си мислиш че НАТО ще те защити объркал си коня дори не го яздиш на обратно.НАТО е организация за пробутване на американска техника на баснословни цени на баламурници кат наште тарикатодемократи.Хем нямаш армия хем нямаш пари.НАТО е организация зад която САЩ да се крият като нападат че не са сами.Ние излязохме най големите баламурници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

За референдума ти, ще ти трябват предателски настроени хора, родени в България.

Тук има петима.
                      ако имаш предвид целия форум, мисля, че са повече. само в имотната тема има 3-4 изявени безродика.

Коментар

...виновна свободата и демокрацията за това?
                        Не ми е виновна, поради простата причина, че и двете реално ГИ НЯМА...
                        (не бих желал да изпадаме в дискусия по въпроса. Няма смисъл. Ако смяташ че си свъбоден и част от демократично бощество(каквото и да знами това) - бъди спокоен и щастлив...)
                        Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Напротив, именно защото все още живеем в посткомунизъм,
                        не смяташ ли, че малко се попроточи, тоя посткомунизъм.. Като едно удобно обяснение на ПРОВАЛА на т.нар. преход ?
                        а не в свободно и демократично общество
                        поясних гледната си точка...
                        Всъщност, самата тема е МНОГО ДЕБЕЛА и многопластова за писане...
                        Огледай се. В кои други държави е така?
                        Все в такива в които комуно-соц строя не бе радикално заличен (както се случи с братчето му националсоциализма), а оставен да мимикрира в олигархия от руски тип.
                        Ми... това не че е съвсем невярно, но е твърде едностранно и целенасочено (антируски разбира се), твърдение, което твърдо подчертава целенасочеността на постинга ...
                        Смятам, че спор (дискусия) с опонент, с подобни "разбирания" от една страна и моята скромна персона от друга, е пределно безперспективен в търсене на някаква истина(колкото и да е персонално сейе понятие), като резултат...
                        ...
                        лично мнение, базирано на емпиричен метОд ...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Така е!
                          Но не разбирам, как и защо ти е виновна свободата и демокрацията за това?
                          Напротив, именно защото все още живеем в посткомунизъм, а не в свободно и демократично общество, НЯМА ДЪРЖАВА.
                          Все в такива в които комуно-соц строя не бе радикално заличен (както се случи с братчето му националсоциализма), а оставен да мимикрира в олигархия от руски тип.
                          Ми кое ни е виновно.Тръгне някой по смел кмет да бутне незаконен мангалски катун и Европа реве расисти спрете.Ей тия гейове не ни трябват.Аз бих им пратил и 500000 мангала.Да им издадем сирийски паспорти и при ЛицеМеркел да работят за БМВ и Даймлер

Коментар

Лесно. Всички бяхме бедни, а за ровене в кофите, можеше да те приберат в районното.

Ако сега успееш да убедиш населението на България, че е за благото на всички, да изоставят германските си каруци и да се качат на масквич или лада (след 10-15 годишно чакане разбира се),
                            да напуснат копторите си и да настанят в новоизградените панелни райски кътчета Люлин 125 и 126,
                            да консумират месо и колбаси по един два пъти на месец, щото е здравословно,
                            да си бършат гъза с вестник Работническо дело, вместо с тоалетна хартия,
                            да си изхвърлят пералните, печките, хладилниците, ютиите, прахосмукачките, телефони и т.н и да ги заменят с руски "аналози", то

съм 100% сигурен, че ще успееш да ги накараш и да излезем от ЕС, да се върнат в казармата и пазят зорко родината от агресора.

П.П.
                            О щях да забравя! И ВСИЧКИ да получават по 200 леФа, за да няма "по-бедни" от теб.
                            За обмен на валута, разбира се ще забравим. Все пак за какво ти е валута, щом не можеш да напускаш границите на "рая", а в самия рай няма какво да си купиш с нея?
                            Ей тая пропаганда ви строши на вас главите.Кат ти турят чалмата и навириш дупарата на изток ще разбереш че има някои неща които не се купуват с пари.Няма как да си купиш майка родина вяра история и народ.Загубим ли България загубили сме всичко.Лоша добра тя ни е от Бог дадена.Затова трябва да я обичаме и да я браним

Коментар

• Целият проблем произтича от факта, че Брюкселската клика е тотално дистанцирана от живота на европейците и техните проблеми.
                              Заплатите, които са си гласували са по 30 000 евро, като се прибавят всички пари, за асистенти дрехи облаги и други.
                              Най-яркото доказателство за комунистическото начало на тази клика е факта, че всеки евродепутат получава по 200 хиляди евро "компенсация", ако за последен път е евродепутат.Какво е това безумие! Какви са тези пари?
                              Не само, че са на светлинни години от доходите на работещите в България, ами са и на светлинни от доходите на Ханс в Германия.
                              Как така ще получиш 200 хиляди евро "компенсация"!
                              Как тази клика ще пусне властта или ще се реформира?
                              По кой начин?

Пропагандата и парите, които изливат за нея са чудовищни!
                              Всякакви възгласи за референдуми против ЕС ще бъдат заглушени от милиарди налети в медиите и угодни НПОта!
                              Last edited by Mike Florida; 17.09.2015, 15:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                .....
                                За мен, най-страшното е крещящото ОТВСЯКЪДЕ - ТУК НЯМА ДЪРЖАВА ...
                                ....
                                Така е!
                                Но не разбирам, как и защо ти е виновна свободата и демокрацията за това?
                                Напротив, именно защото все още живеем в посткомунизъм, а не в свободно и демократично общество, НЯМА ДЪРЖАВА.

Коментар

Working...
                                X