Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Референдум за излизане от ЕС
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеНе предлагаш излизане от ЕС,но искрено го подкрепяш,нали ? Изборите са вид референдум и българите го правим с всеки наш избор.Колкото до другото,моля не ме плаши,аз не съм от страхливците и мога достойно да се защитя !
Коментар
-
Първоначално изпратено от potten Разгледай мнениеАбе за какъв референдум говорите? По важните въпроси, по които народа веднъж е казал да на референдума преди влизането ни в ЕС, втори път няма какво да се иска мнението на народа. Това е същото, като да се иска повторен референдум за влизането ни в НАТО, просто няма начин.
Референдуми може да има по въпросите които са по-маловажни и народа не се е произнасял, като например електронното гласуване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМише Чукотката, ти не замина ли бе? Та даже и те оплакаха снощи клети патреоти...The strongest stand last.
Коментар
-
Абе за какъв референдум говорите? По важните въпроси, по които народа веднъж е казал да на референдума преди влизането ни в ЕС, втори път няма какво да се иска мнението на народа. Това е същото, като да се иска повторен референдум за влизането ни в НАТО, просто няма начин.
Референдуми може да има по въпросите които са по-маловажни и народа не се е произнасял, като например електронното гласуване.
Коментар
-
Абсолютно съм ЗА.
Първо, в по-голямата си маса българския народ няма никаква идея какво е това изчадие ЕС и каква му е функцията. Поради тази причина не може да се възползваме от "бонусите" асоциирани с членството. Само негативи.
Да не говорим, че ще секне потока от утрепки, след които ме е срам да кажа, че и аз съм българин. Една подбрана група отново ще сме добре дошли навсякъде. И в ЕС, и в сштатитие и в росссеиия.#dagoduhatbednite
Коментар
-
В момента ценностната система на ЕС е следната:
Всеки мангасар може да влиза и да безчинства, да се настани където си иска, без да пита никой!
Всички европейци трябва да са му длъжни да го посрещнат и отглеждат, и да му правят евала!
Сигурността на европейските граждани няма значение, значение има само комфорта и сигурността на мигрантите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАха, разбирам.
Значи ти си ЗА, да възстановим наборната служба, численост и въоръжение на армията по стандарт от ВД и да харчим едно 10% или най-вероятно повече от БВП за отбрана, вместо да се възползваме от колективните сили на НАТО?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
За референдума ти, ще ти трябват предателски настроени хора, родени в България.
Тук има петима.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение...виновна свободата и демокрацията за това?
(не бих желал да изпадаме в дискусия по въпроса. Няма смисъл. Ако смяташ че си свъбоден и част от демократично бощество(каквото и да знами това) - бъди спокоен и щастлив...)
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНапротив, именно защото все още живеем в посткомунизъм,
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеа не в свободно и демократично общество
Всъщност, самата тема е МНОГО ДЕБЕЛА и многопластова за писане...
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеОгледай се. В кои други държави е така?
Все в такива в които комуно-соц строя не бе радикално заличен (както се случи с братчето му националсоциализма), а оставен да мимикрира в олигархия от руски тип.
Смятам, че спор (дискусия) с опонент, с подобни "разбирания" от една страна и моята скромна персона от друга, е пределно безперспективен в търсене на някаква истина(колкото и да е персонално сейе понятие), като резултат...
...
лично мнение, базирано на емпиричен метОд ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТака е!
Но не разбирам, как и защо ти е виновна свободата и демокрацията за това?
Напротив, именно защото все още живеем в посткомунизъм, а не в свободно и демократично общество, НЯМА ДЪРЖАВА.
Огледай се. В кои други държави е така?
Все в такива в които комуно-соц строя не бе радикално заличен (както се случи с братчето му националсоциализма), а оставен да мимикрира в олигархия от руски тип.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЛесно. Всички бяхме бедни, а за ровене в кофите, можеше да те приберат в районното.
Ако сега успееш да убедиш населението на България, че е за благото на всички, да изоставят германските си каруци и да се качат на масквич или лада (след 10-15 годишно чакане разбира се),
да напуснат копторите си и да настанят в новоизградените панелни райски кътчета Люлин 125 и 126,
да консумират месо и колбаси по един два пъти на месец, щото е здравословно,
да си бършат гъза с вестник Работническо дело, вместо с тоалетна хартия,
да си изхвърлят пералните, печките, хладилниците, ютиите, прахосмукачките, телефони и т.н и да ги заменят с руски "аналози", то
съм 100% сигурен, че ще успееш да ги накараш и да излезем от ЕС, да се върнат в казармата и пазят зорко родината от агресора.
П.П.
О щях да забравя! И ВСИЧКИ да получават по 200 леФа, за да няма "по-бедни" от теб.
За обмен на валута, разбира се ще забравим. Все пак за какво ти е валута, щом не можеш да напускаш границите на "рая", а в самия рай няма какво да си купиш с нея?
Коментар
-
Целият проблем произтича от факта, че Брюкселската клика е тотално дистанцирана от живота на европейците и техните проблеми.
Заплатите, които са си гласували са по 30 000 евро, като се прибавят всички пари, за асистенти дрехи облаги и други.
Най-яркото доказателство за комунистическото начало на тази клика е факта, че всеки евродепутат получава по 200 хиляди евро "компенсация", ако за последен път е евродепутат.Какво е това безумие! Какви са тези пари?
Не само, че са на светлинни години от доходите на работещите в България, ами са и на светлинни от доходите на Ханс в Германия.
Как така ще получиш 200 хиляди евро "компенсация"!
Как тази клика ще пусне властта или ще се реформира?
По кой начин?
Пропагандата и парите, които изливат за нея са чудовищни!
Всякакви възгласи за референдуми против ЕС ще бъдат заглушени от милиарди налети в медиите и угодни НПОта!Last edited by Mike Florida; 17.09.2015, 15:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение.....
За мен, най-страшното е крещящото ОТВСЯКЪДЕ - ТУК НЯМА ДЪРЖАВА ...
....
Но не разбирам, как и защо ти е виновна свободата и демокрацията за това?
Напротив, именно защото все още живеем в посткомунизъм, а не в свободно и демократично общество, НЯМА ДЪРЖАВА.
Огледай се. В кои други държави е така?
Коментар
Коментар