IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Референдум за излизане от ЕС

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Тъй като джентълмените нямат място сред помияри!
    Не ми остава друго, освен да Ви пожелая приятен ден!
    За да възкръснеш като Михаелис12...

Коментар

• ЕТО защо се налага да напуснем ЕС !!!

ИЗРОДИТЕ ОТ Т.НАР. "СЪД" В СТРАСБУРГ ОТНОВО НЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА "СУВЕРЕННАТА" НИ ДЪРЖАВА ДА ПРИЛАГА ЗАКОНИТЕ СИ СПРЯМО ЛИЦА, ПОДБРАНИ ПО ЕТНИЧЕСКИ ПРИЗНАК !!!

"СЪДЪТ" В СТРАСБУРГ СПРЯ ПРЕМАХВАНЕТО НА НЕЗАКОННИ РОМСКИ КЪЩИ И В ПЕЩЕРА !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/361690

Досега не съм чул т.нар. "съд" да се задейства когато Българи или представители на други малцинства остават на улицата - било защото банката ги е изхвърлила за неплащане на вноски по кредит, било защото къщата им е съборена от ДНСК... а подобни случаи много - например в Несебър събаряха къщи заради някоя и друга малка пристройка или защото били по-високи с 30 сантиметра (?!?!?) от разрешеното !!! Очевидно за изродите от Страсбург (да измрат в кански мъки заедно с целият си род) Българите в България не са хора и нямат човешки права - човешки права имат само циганските дегенерати и престъпници !!!

Ужасяващо е и безгръбначието на нашите управници които застават мирно, козируват и покорно се навеждат дори при най-безумните заповеди, вместо да ударят по масата и да креснат, че в тая държава има закони и те важат за всички, а не само за Българите !!!

Как да не се поклониш ниско пред руснаците, които заявиха в прав текст, че повече няма да се съобразяват с мнението на античовеците от т.нар. "съд" когато идиотските им "предписания" противоречат на руското законодателство ????

Ето защо аз, ЕВРОПЕЕЦЪТ по дух, мислене, религия, образование НЕНАВИЖДАМ ТОЗИ ЕС !!!!!!
      Last edited by Amsterdamm; 17.09.2015, 16:57.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Ти като адвокат какво ще кажеш дали ще разрешат на резаците да се женят за няколко мъже в ЕС
        еее как бе еврогейски Ислям version 2.0, педарастия до припадък
        И евроатлантическото отроче млъкнаа и зина с уста от твоето запитване

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
          Каква армия, вие луди ли сте? От кого ще ни пази тази армия? От Щатите или Русия - дето с една ракета ще ни шлякат, шлякат яко във крачола? Или от Турция - дето за 3 дни са изравнили Стара Планина с земята с тяхната 1 милионна армия.

....
          Те и англичаните смятали, че при Дойран и след артподготовката ще минат лесно, ама генерал Вазов е мислел иначе ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Иначе руснаците се бъзикат с Елтон Джон.То и Мадона се изгаври с тоя

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Не приемай слуховете буквално... ПрасИто глей само да го раниш... че ЕС, ЕС ама содомията си е престъпление у нас...
              Ти като адвокат какво ще кажеш дали ще разрешат на резаците да се женят за няколко мъже в ЕС

Коментар

• Тъй като джентълмените нямат място сред помияри!
                Не ми остава друго, освен да Ви пожелая приятен ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  Не могат да го прежалят от тролцентралата, много труд хвърлиха в легендата му, че и икономисти му консултираха постовете в специализираните теми ... ама така е, винаги иде един момент, когато ги забождат
                  Ти пак ли се присламчваш към чужди постове???
                  Да не си някаква особена порода "сол ташак"?
                  Last edited by Mike Florida; 17.09.2015, 16:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    ама това мултиакаунтъра ли е ??? так кажи де, игнора ми е готов за него...
                    Не могат да го прежалят от тролцентралата, много труд хвърлиха в легендата му, че и икономисти му консултираха постовете в специализираните теми ... ама така е, винаги иде един момент, когато ги забождат
                    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Пък аз реших, че декларацията касае всички надВходни, задВходни, подВходни и изобщо входни и изходни теми...
                      Не знам, ти трябва винаги да си имаш едно на ум! Благодарение на "интелектуалната ти импотентност", не е необходимо да се напъваш да си правиш "прибързани" изводи!
                      Имай го в предвид!

Коментар

Бих добавил и свободата да чукаш кучето козата майка си сестра си брат си да се ожениш за мъж и да си осиновите деца.Да бомбардираш църкви училища да държиш роби да сваляш законно избрани правитлства на суверени народи да се държиш арогатно с по малки и слаби народи.А за ценностите им в сферата на телекомуникациите да ти начисляват колосални сметки да не говорим.
                        Не приемай слуховете буквално... ПрасИто глей само да го раниш... че ЕС, ЕС ама содомията си е престъпление у нас...

Коментар

• Каква армия, вие луди ли сте? От кого ще ни пази тази армия? От Щатите или Русия - дето с една ракета ще ни шлякат, шлякат яко във крачола? Или от Турция - дето за 3 дни са изравнили Стара Планина с земята с тяхната 1 милионна армия.

Единствените държави с които имаме що-годе някакъв шанс да се проведе "война", а не тотален разграм в рамките на 48 часа са Румъния, Сърбия, Македония и Гърция. Не ги виждам да се хванат на оръжие тея 4-те държави, за да анексират Софето.

Та в тоя ред на мисли - не ни трябва нищо повече от 9 хиляди обучени главореза, за да могат да пазят обществения ред и да защитават държавата от вътрешни и външни заплахи. Като например проблема с циганите или проблема с бежанците.
                          Но тук говорим за 9 хиляди изруда, с оръжия и т.н. А не тумбаси, пушещи по 3 кутии червен мелник пакет на ден.
                          #dagoduhatbednite

Коментар

Бих добавил и свободата да чукаш кучето козата майка си сестра си брат си да се ожениш за мъж и да си осиновите деца.Да бомбардираш църкви училища да държиш роби да сваляш законно избрани правитлства на суверени народи да се държиш арогатно с по малки и слаби народи.А за ценностите им в сферата на телекомуникациите да ти начисляват колосални сметки да не говорим.
                            За съжаление абсурдите са толкова много, че реално хората изпускат същината, като се ядосват за много от по-дребните неща.

Коментар

Аз наивно си тръгнах от предвходната тема с надеждата, че има места, където може да се води диалог с нормални хора, без ботове, но явно помиярщината в тях не им дава мира и се чувстват длъжни да "оповръщат" поредната тема!
                              Пък аз реших, че декларацията касае всички надВходни, задВходни, подВходни и изобщо входни и изходни теми...

Коментар

В момента ценностната система на ЕС е следната:

Всеки мангасар може да влиза и да безчинства, да се настани където си иска, без да пита никой!
                                Всички европейци трябва да са му длъжни да го посрещнат и отглеждат, и да му правят евала!
                                Сигурността на европейските граждани няма значение, значение има само комфорта и сигурността на мигрантите!

Коментар

Working...
                                X