Първоначално изпратено от MZ/X
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Референдум за излизане от ЕС
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеИмпе, границата на мултикултурализма в западните общества стига до там, където почва закона! Никой не толерира противозаконни обичаи и за разлика от България там и полицията и съда си вършат работата!
Конкретно на въпроса ти. Ще регирам по същия начин както ако дъщеря ми е изнасилена от един скинар, нацист, шефът и службата или мъжът и. Колкото и да ти е странно най-много изнасилвания в Европа стават вътре в семейството, но относително малък процент от тези изнасилвания се регистрират в полицията. Има обаче косвени статистики, които показват, че този вид престъпление е доста разпростаранено и много по често срещано от изнасилване на жените от непознат.
И в България чудовищната циганска престъпност съществува в такъв чудовищен мащаб, именно защото законите НЕ СЕ ПРИЛАГАТ по отношение на "дребни" престъпления като незаконно строителство, самонастаняване и кражба на ток и вода.
Впрочем отговорът ти е показателен - ти си "толерантен" само защото сам ти или най-близките ти не са потърпевши... но явно не ти пука за пострадалите от диващината на ромове, "бежанци" и т.н. навред из Европа и България.Last edited by Императорът; 20.09.2015, 22:07.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от prritko Разгледай мнениеТвърдо ЗА ЕС и централизиране на властта!
Контрола над мафиотски плантации като България трябва да бъде завишен в пъти!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМЗХ: преди ти зададох въпросът: как ще реагираш ако 3-4 арапи или хъхряци изнасилят брутално и пребият например около 14-годишната ти дъщеря? Ще отидеш в болницата негневен и ще започнеш да и развиваш тезите си за "мултикултурализмът" ли - как на тия мургави чичковци обичаите им са такива и тя не трябва да се сърди, но да е доволна, че им е помогнала да се почувстват доволни и щастливи от животът в нашето общество?
Разбира се - от такива въпроси ти се криеш като миш.
И хич не ми пействай статии, в които под "източноевропейци" се подразбира цигани - защото и те са от твоите любимци.
Конкретно на въпроса ти. Ще регирам по същия начин както ако дъщеря ми е изнасилена от един скинар, нацист, шефът и службата или мъжът и. Колкото и да ти е странно най-много изнасилвания в Европа стават вътре в семейството, но относително малък процент от тези изнасилвания се регистрират в полицията. Има обаче косвени статистики, които показват, че този вид престъпление е доста разпростаранено и много по често срещано от изнасилване на жените от непознат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеАма ти пак преиначи дилемата като депутат. Да не си политик? Нека да е съвсем ясно, "София" и "наши ръце" - това са Болен, Пеевски и подобни.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vesko94 Разгледай мнениеИначе дилемата Брюксел или София няма нужда от коментар. Разбира се, че властта трябва да е в нашите ръце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНа ЕС точно това му е проблема - в държавите в съюза почна да има прекалено много държава която преразпределя и раздава ресурси, които изсмуква НЕЧЕСТНО. Субсидии, европрограми...ПОЛИТИЦИ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПАРИ - ТОТАЛНА КОРУПЦИЯ. В същото време данъците са огромни и неплатими честно, данъчна полиция и какви ли не откровенни рекетьорски държавни злокачественни - туморни образования.
...и в същото време няма НИКАКВА държава, когато трябва да бъде защитена елементарната сигурност на данъкоплатците. Същото е и тек - държавата я ИМА, когато трябва да дере хората с данъци, с които да храни хъхряците... но когато същите тия хъхряци грабят и тероризират данъкоплатците - държавата я НЯМА никаква.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеОт цялата тема се вижда, че дори в един от най-прогресивните форуми в България има сериозно неразбиране и неприемане на западните ценности за мултикултурно общество.
В същото време националистическите партии в Западна Европа се засилват, но не заради мюсюлманите, а поради много бързото отваряне към Източна Европа:
Източноевропейци са сред най-честите нарушители на реда в Белгия
http://www.mediapool.bg/iztochnoevro...ews234310.html
Найджъл Фараж: Предпочитам имигранти от Индия и Австралия пред източноевропейци
http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...i_ot_indiia_i/
Кметът на Дуисбург: По-добре сирийци, отколкото източноевропейци
http://clubz.bg/27920-kmetyt_na_duis...ochnoevropejci
Ние не харесваме техния начин на живот и мироглед и те не харесват нашия и смятат, че по трудно може да се интегрираме в ЕС от сирийците или индиците.
При тази ситуация има ли по добър вариант от мирна раздяла?
МЗХ: преди ти зададох въпросът: как ще реагираш ако 3-4 арапи или хъхряци изнасилят брутално и пребият например около 14-годишната ти дъщеря? Ще отидеш в болницата негневен и ще започнеш да и развиваш тезите си за "мултикултурализмът" ли - как на тия мургави чичковци обичаите им са такива и тя не трябва да се сърди, но да е доволна, че им е помогнала да се почувстват доволни и щастливи от животът в нашето общество?
Разбира се - от такива въпроси ти се криеш като миш.
И хич не ми пействай статии, в които под "източноевропейци" се подразбира цигани - защото и те са от твоите любимци.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
MZ/X
На ЕС точно това му е проблема - в държавите в съюза почна да има прекалено много държава която преразпределя и раздава ресурси, които изсмуква НЕЧЕСТНО. Субсидии, европрограми...ПОЛИТИЦИ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПАРИ - ТОТАЛНА КОРУПЦИЯ. В същото време данъците са огромни и неплатими честно, данъчна полиция и какви ли не откровенни рекетьорски държавни злокачественни - туморни образования.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vesko94 Разгледай мнениеНе съм за разпускане на ЕС, но съм твърдо против още власт в ръцете на Брюксел. Дори подкрепям исканията за връщане на част от законодателната власт в ръцете на националните правителства.
Коментар
-
MZ/X
Вариантите винаги са много, решенията на проблемите са безброй..България просто трябва да бойкотира раздаването на пари по европрограми, субсидирането на земеделие и всякакви икономически издънки. Трябва държавния дълг да се изплати и на държавата да се забрани със закон да задлъжнява. Не е необходимо да напускаме ЕС за целта, но можем да дадем добър пример. ДАНЪЦИТЕ в България трябва да бъдат сведени до санитарен минимум и да спрем да караме колите си на фарове през деня като някакви си мутри.D.Y.F-091066
Коментар
-
Политиците са отражение на състоянието на обществото. Ако по-малко драскаме из нета и повече вършим нещо, тогава и политиците ще са различни. Иначе дилемата Брюксел или София няма нужда от коментар. Разбира се, че властта трябва да е в нашите ръце. А в тези на циркаджии като г-н Юнкер и Сие
Коментар
Коментар