IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Референдум за излизане от ЕС

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
    Импе, границата на мултикултурализма в западните общества стига до там, където почва закона! Никой не толерира противозаконни обичаи и за разлика от България там и полицията и съда си вършат работата!

Конкретно на въпроса ти. Ще регирам по същия начин както ако дъщеря ми е изнасилена от един скинар, нацист, шефът и службата или мъжът и. Колкото и да ти е странно най-много изнасилвания в Европа стават вътре в семейството, но относително малък процент от тези изнасилвания се регистрират в полицията. Има обаче косвени статистики, които показват, че този вид престъпление е доста разпростаранено и много по често срещано от изнасилване на жените от непознат.
    Мезето сасреадатачись и стига развивай глупави теории.Погледи екрана и чети внимателно.Не създавай митове и легенди за западното правосъдие и ред.Иди поживей па тогава ги разправяй тия откровени простотии.Та не разбрах как ще реагираш все пак.Не ми изброявай тука изнасилвачите искам да чуя реакцията

Коментар

Импе, границата на мултикултурализма в западните общества стига до там, където почва закона! Никой не толерира противозаконни обичаи и за разлика от България там и полицията и съда си вършат работата!

Конкретно на въпроса ти. Ще регирам по същия начин както ако дъщеря ми е изнасилена от един скинар, нацист, шефът и службата или мъжът и. Колкото и да ти е странно най-много изнасилвания в Европа стават вътре в семейството, но относително малък процент от тези изнасилвания се регистрират в полицията. Има обаче косвени статистики, които показват, че този вид престъпление е доста разпростаранено и много по често срещано от изнасилване на жените от непознат.
      Статистиката по-долу казва нещо съвсем различно. В България, а и в Европа има райони, гето, където законът просто го НЯМА, където дори полицията не смее да припари !!! И дори ако след деянието последва арест и някаква присъда (често неоправдано ниска), то вече е късно - защото знаеш, че бой и е..не не се връщат - а деянието не би се случило, ако не бе безкрайната "толерантност" от "мултикултуралистите" към всевъзможни етнопримитиви. Да пейстна ли пак тая статия - за английският град, където ХИЛЯДИ деца са изнасилвани и изтезавани от банда арапи, а местните власти не са реагирали на оплакванията на жертвите и родителите им, та да не би да бъдат обвинени от извергите в дискриминация !!! Да пейстна ли още няколко статии, в които журналистите се СТРАХУВАТ да назоват произходът на тия зверове? Защо ли?

И в България чудовищната циганска престъпност съществува в такъв чудовищен мащаб, именно защото законите НЕ СЕ ПРИЛАГАТ по отношение на "дребни" престъпления като незаконно строителство, самонастаняване и кражба на ток и вода.

Впрочем отговорът ти е показателен - ти си "толерантен" само защото сам ти или най-близките ти не са потърпевши... но явно не ти пука за пострадалите от диващината на ромове, "бежанци" и т.н. навред из Европа и България.
      Last edited by Императорът; 20.09.2015, 22:07.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от prritko Разгледай мнение
        Твърдо ЗА ЕС и централизиране на властта!
        Контрола над мафиотски плантации като България трябва да бъде завишен в пъти!
        Я иди при батко да те прегледа, той разбира от говеда.
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          МЗХ: преди ти зададох въпросът: как ще реагираш ако 3-4 арапи или хъхряци изнасилят брутално и пребият например около 14-годишната ти дъщеря? Ще отидеш в болницата негневен и ще започнеш да и развиваш тезите си за "мултикултурализмът" ли - как на тия мургави чичковци обичаите им са такива и тя не трябва да се сърди, но да е доволна, че им е помогнала да се почувстват доволни и щастливи от животът в нашето общество?
          Разбира се - от такива въпроси ти се криеш като миш.

И хич не ми пействай статии, в които под "източноевропейци" се подразбира цигани - защото и те са от твоите любимци.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
            Ама ти пак преиначи дилемата като депутат. Да не си политик? Нека да е съвсем ясно, "София" и "наши ръце" - това са Болен, Пеевски и подобни.
            Фонов - ле знам "болен", пеевски, но твоето изказване е изказване на родоотстъпник и национален предател. АЗ съм роден в свободна и достойна страна и не желая да живея в протекторат или колония. Ако ти искаш това: омитай се към Нова Каленодия.

Коментар

• prritko

Брюксел ги захранва обаче - субсидии, европрограми...къде е контрола или противостоенето.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Твърдо ЗА ЕС и централизиране на властта!
                Контрола над мафиотски плантации като България трябва да бъде завишен в пъти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vesko94 Разгледай мнение
                  Иначе дилемата Брюксел или София няма нужда от коментар. Разбира се, че властта трябва да е в нашите ръце.
                  Ама ти пак преиначи дилемата като депутат. Да не си политик? Нека да е съвсем ясно, "София" и "наши ръце" - това са Болен, Пеевски и подобни.

Коментар

• Императорът

Проблем с циганите в България няма, има проблем с българите които се занимават с политика и са на политически постове. Проблема е че са омафиотчили.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      На ЕС точно това му е проблема - в държавите в съюза почна да има прекалено много държава която преразпределя и раздава ресурси, които изсмуква НЕЧЕСТНО. Субсидии, европрограми...ПОЛИТИЦИ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПАРИ - ТОТАЛНА КОРУПЦИЯ. В същото време данъците са огромни и неплатими честно, данъчна полиция и какви ли не откровенни рекетьорски държавни злокачественни - туморни образования.
                      + 687

...и в същото време няма НИКАКВА държава, когато трябва да бъде защитена елементарната сигурност на данъкоплатците. Същото е и тек - държавата я ИМА, когато трябва да дере хората с данъци, с които да храни хъхряците... но когато същите тия хъхряци грабят и тероризират данъкоплатците - държавата я НЯМА никаква.

Коментар

От цялата тема се вижда, че дори в един от най-прогресивните форуми в България има сериозно неразбиране и неприемане на западните ценности за мултикултурно общество.

В същото време националистическите партии в Западна Европа се засилват, но не заради мюсюлманите, а поради много бързото отваряне към Източна Европа:

Източноевропейци са сред най-честите нарушители на реда в Белгия
                        http://www.mediapool.bg/iztochnoevro...ews234310.html

Найджъл Фараж: Предпочитам имигранти от Индия и Австралия пред източноевропейци
                        http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...i_ot_indiia_i/

Кметът на Дуисбург: По-добре сирийци, отколкото източноевропейци
                        http://clubz.bg/27920-kmetyt_na_duis...ochnoevropejci

Ние не харесваме техния начин на живот и мироглед и те не харесват нашия и смятат, че по трудно може да се интегрираме в ЕС от сирийците или индиците.

При тази ситуация има ли по добър вариант от мирна раздяла?

МЗХ: преди ти зададох въпросът: как ще реагираш ако 3-4 арапи или хъхряци изнасилят брутално и пребият например около 14-годишната ти дъщеря? Ще отидеш в болницата негневен и ще започнеш да и развиваш тезите си за "мултикултурализмът" ли - как на тия мургави чичковци обичаите им са такива и тя не трябва да се сърди, но да е доволна, че им е помогнала да се почувстват доволни и щастливи от животът в нашето общество?
                        Разбира се - от такива въпроси ти се криеш като миш.

И хич не ми пействай статии, в които под "източноевропейци" се подразбира цигани - защото и те са от твоите любимци.

Коментар

• MZ/X

На ЕС точно това му е проблема - в държавите в съюза почна да има прекалено много държава която преразпределя и раздава ресурси, които изсмуква НЕЧЕСТНО. Субсидии, европрограми...ПОЛИТИЦИ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПАРИ - ТОТАЛНА КОРУПЦИЯ. В същото време данъците са огромни и неплатими честно, данъчна полиция и какви ли не откровенни рекетьорски държавни злокачественни - туморни образования.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Vesko94 Разгледай мнение
                            Не съм за разпускане на ЕС, но съм твърдо против още власт в ръцете на Брюксел. Дори подкрепям исканията за връщане на част от законодателната власт в ръцете на националните правителства.
                            По малко власт на Брюксел, повече власт на Пеевски Все пак той е наш демократично избран човек, за разлика от брюкселските “зелки“

Коментар

• MZ/X

Вариантите винаги са много, решенията на проблемите са безброй..България просто трябва да бойкотира раздаването на пари по европрограми, субсидирането на земеделие и всякакви икономически издънки. Трябва държавния дълг да се изплати и на държавата да се забрани със закон да задлъжнява. Не е необходимо да напускаме ЕС за целта, но можем да дадем добър пример. ДАНЪЦИТЕ в България трябва да бъдат сведени до санитарен минимум и да спрем да караме колите си на фарове през деня като някакви си мутри.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Политиците са отражение на състоянието на обществото. Ако по-малко драскаме из нета и повече вършим нещо, тогава и политиците ще са различни. Иначе дилемата Брюксел или София няма нужда от коментар. Разбира се, че властта трябва да е в нашите ръце. А в тези на циркаджии като г-н Юнкер и Сие

Коментар

Working...
                                X