IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Референдум за излизане от ЕС

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнение
    Всички български патриоти искат България да бъде в Европейския съюз. Аз съм български патриот и съм щастлив, че България е в Европейския съюз.
    ето го първият патриот на който му се ходи в Джамия ..... След 15 тина години това ще е Европейски Халифат тагай ще питам дали ше си толкова щастлив

Коментар

• Всички български патриоти искат България да бъде в Европейския съюз. Аз съм български патриот и съм щастлив, че България е в Европейския съюз.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Кратко, ясно, грамотно...
        Няма добри и лоши престъпници, но това с нищо не променя фактът, че престъпниците от ромовият етнос са в пъти повече от престъпниците от всички останали етноси - тоест елиминирането на хъхряшката престъпност ще намали общата престъпност в държавата с поне 80% !!!!

Когато огромната част от престъпленията в една държава се вършат именно от лица от едно определено малцинство, значи е налице етническа престъпност, колкото и да се мъчат толерастите да отричат това.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Именно- хората страдат от институционалната некадърност да се справя с проблемите. С какво толерантността ще подобри нещата? Когато целият ЕС изглежда като институционален провал да му натрисаш нови отговорности е безумие...
          а беше замислено в началото "само като зона за свободна търговия"..... или тва само за по новините беше ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Именно- хората страдат от институционалната некадърност да се справя с проблемите. С какво толерантността ще подобри нещата? Когато целият ЕС изглежда като институционален провал да му натрисаш нови отговорности е безумие...
            ++++++++++++++

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
              Никой не е страдал нито от ромове, нито от бежанци! Хората страдат от конкретни престъпници! Що се отнася до лицемерието, то е при тези които разделят престъпниците на “добри“ , които са от нашата раса или религия и лоши, които са от друга раса или религия!

Коментар

Никой не е страдал нито от ромове, нито от бежанци! Хората страдат от конкретни престъпници! Що се отнася до лицемерието, то е при тези които разделят престъпниците на “добри“ , които са от нашата раса или религия и лоши, които са от друга раса или религия!
                Мезетката днеска е взел от Холандската трева, та ще да е много добра ..... силна реколко оцелил

Коментар

Кратко, ясно, грамотно...

Коментар

Само където тия конкретни престъпници в 90% от случаите са ромове - и само където куп закони въобще не се прилагат, когато нарушителите са от въпросният хъхрещ етнос. "Малки нарушения" - кражба на ток, незаконно самонастаняване, неспазване на правилата за движение - но те водят до големите престъпления.

Само да те питам ако хъхряците от Гърмен - които по закон трябваше да бъдат прогонени, но от т.нар. "съд" по правата на човекът не допуснаха това - утре отново нападнат хората от селото с ножове и брадви, но тоя път убият някого КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ ???? Тия изроди от Страсбург ли, които не позволиха на уж суверенната ни държава да приложи собствените си закони?

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                      Референдумът трябва да е за закриване на "Брюксел", проамериканският тумор в сърцето на Европа и закриване на ЕЦБ!

Лисабонският договор анулиран, връщане суверинитета на държавите и търсене на начин за реален диалог между тях, а не "през Карандила за баните"!
                      Не знам за целият лисабонски договор, но т.нар. "Харта за основните права" трябва да бъде анулирана, а може би дори подписалите я да бъдат съдени за престъпления против човечеството !!!

И преди съм ви казвал - прочетете тоя престъпен документ:

http://old.europe.bg/upload/docs/charter_rights.pdf

и го сравнете с предходният - и анулиран от "хартата" - Европейската конвенция за правата на човекът:

http://www.echr.coe.int/Documents/Convention_BUL.pdf

ЩЕ ИЗПАДНЕТЕ В ПОТРЕС !!!!

Хартата реално дава само ПРАВА и то по такъв начин, че "правата" на всякакви изроди да вършат безчинства, стоят над законите, дори над елементарното право за самозащита на всяко живо същество !!!

Прост пример - според Конвенцията всеки има право дори да УБИЕ, ако трябва да защити себе си или близките си или който и да е от насилие, когато например е застрашен животът му... но според Хартата такова нещо няма - нямаш право да защитиш дори децата си !!!
                      Да речем - ти си на село - виждаш как 3-4 хъхрещи нахлуват у съседката-безпомощна старица и чуваш писъците и. Според Конвенцията ти имаш право да грабнеш пушката от стената, да се притечеш на помощ и като видиш че бандитите пребиват женицата или се готвят да я колят с нож - можеш да ги разстреляш, ако е нужно. Или ако група швеци видят мургави субекти да изнасилват момиче, опрели ножове в гърлото и - те имат право да се намесят и дори да убият нападателите... говоря за обикновени хора - не дори за полицаи.

Според Хартата обаче дори да нахлуят в къщата ти - да убият жена ти, да изнасилят детето ти - ТИ НЯМАШ ПРАВО да ги защитиш, можеш само да паднеш на колене и да молиш сатрапите за пощада !!!

Или да речем: неприкосновеността на домът - Конвенцията защитава тази неприкосновеност, но "освен в случаите, предвидени в закона
                      и необходими в едно демократично общество в интерес на
                      националната и обществената сигурност или на икономическото
                      благосъстояние на страната, за предотвратяване на безредици
                      или престъпления, за защита на здравето и морала или на
                      правата и свободите на другите"

В Хартата... познайте? - това го няма.

Тоест масовите случаи с ромоциганите - според Конвенцията - когато те се самонастанят на чужда земя и почнат да тероризират хората наоколо, държавата е в пълното право да вземе мерки, да ги прогони и накаже. Според Хартата обаче - те могат да се настаняват където си искат и да безчинстват колкото искат и никой няма право да ги пипа, защото те имат ПРАВА над законите и над интересите на живеещите в собствените си домове и спазващи законите данъкоплатци.

И колко още неща и нещица, подготвящи подмолно унищожението на Европа под прикритието на някакви "човешки права" !!!! Сравнете и преценете !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Това твоето е нагло лицемерство. Значи ако твои близки пострадат - готов си да разстрелваш, но когато непознати за теб хора пострадват - например от ромове - ти защитаваш ромовете - и говориш за "толерантност" и "мултикултурство", по същия начин и по отношение на т.нар. "бежанци" из Европа... прочетохме всички какво се случва в Швеция !!!!

Коментар

Кой ти е казал, че имам толерантност към престъпниците? Това което ме различава от расистите е, че не мисля за по добре дъщеря ми да е изнасилена от един “християнски“ насилник от колкото от един “мюсюлмански“ насилник!
                          Ако полицията не действа ще застрелям престъпника, а не всички негови роднини или сънародници!
                          Това твоето е нагло лицемерство. Значи ако твои близки пострадат - готов си да разстрелваш, но когато непознати за теб хора пострадват - например от ромове - ти защитаваш ромовете - и говориш за "толерантност" и "мултикултурство", по същия начин и по отношение на т.нар. "бежанци" из Европа... прочетохме всички какво се случва в Швеция !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Мезетката не ни каза ще постъпи с тия дето изнасилват.Мълчи.Което ме навежда на мисълта че ще пореве в безсилието си и после ще се зарадва на толерантността и евроатлантическите ценности.А тия ценности повеляват че едни и същи са все отдоло по време на секса...Истинския мъж грабва калашника и колкото може повече патрони и гранати и раздава правосъдие...
                            Кой ти е казал, че имам толерантност към престъпниците? Това което ме различава от расистите е, че не мисля за по добре дъщеря ми да е изнасилена от един “християнски“ насилник от колкото от един “мюсюлмански“ насилник!
                            Ако полицията не действа ще застрелям престъпника, а не всички негови роднини или сънародници!

Коментар

• Ако някой си прави сметка да излезем от мюсюлманския ЕС и да се присъединим към християнския и православния Евразиски съюз нека да има предвид това

Най-голямата джамия в Европа се открива в Москва (видео)
                              http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/...?ref=yellow_fp

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Фонов - ле знам "болен", пеевски, но твоето изказване е изказване на родоотстъпник и национален предател. АЗ съм роден в свободна и достойна страна и не желая да живея в протекторат или колония. Ако ти искаш това: омитай се към Нова Каленодия.
                                Импе, ти надсвири и Лили Иванова бре - значи си на 600 години ПОНЕ

Коментар

Working...
                                X