Първоначално изпратено от Blagovest
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Референдум за излизане от ЕС
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеКратко, ясно, грамотно...
Когато огромната част от престъпленията в една държава се вършат именно от лица от едно определено малцинство, значи е налице етническа престъпност, колкото и да се мъчат толерастите да отричат това.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИменно- хората страдат от институционалната некадърност да се справя с проблемите. С какво толерантността ще подобри нещата? Когато целият ЕС изглежда като институционален провал да му натрисаш нови отговорности е безумие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИменно- хората страдат от институционалната некадърност да се справя с проблемите. С какво толерантността ще подобри нещата? Когато целият ЕС изглежда като институционален провал да му натрисаш нови отговорности е безумие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеНикой не е страдал нито от ромове, нито от бежанци! Хората страдат от конкретни престъпници! Що се отнася до лицемерието, то е при тези които разделят престъпниците на “добри“ , които са от нашата раса или религия и лоши, които са от друга раса или религия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеНикой не е страдал нито от ромове, нито от бежанци! Хората страдат от конкретни престъпници! Що се отнася до лицемерието, то е при тези които разделят престъпниците на “добри“ , които са от нашата раса или религия и лоши, които са от друга раса или религия!
Коментар
-
Коментар
-
Само да те питам ако хъхряците от Гърмен - които по закон трябваше да бъдат прогонени, но от т.нар. "съд" по правата на човекът не допуснаха това - утре отново нападнат хората от селото с ножове и брадви, но тоя път убият някого КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ ???? Тия изроди от Страсбург ли, които не позволиха на уж суверенната ни държава да приложи собствените си закони?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеРеферендумът трябва да е за закриване на "Брюксел", проамериканският тумор в сърцето на Европа и закриване на ЕЦБ!
Лисабонският договор анулиран, връщане суверинитета на държавите и търсене на начин за реален диалог между тях, а не "през Карандила за баните"!
И преди съм ви казвал - прочетете тоя престъпен документ:
http://old.europe.bg/upload/docs/charter_rights.pdf
и го сравнете с предходният - и анулиран от "хартата" - Европейската конвенция за правата на човекът:
http://www.echr.coe.int/Documents/Convention_BUL.pdf
ЩЕ ИЗПАДНЕТЕ В ПОТРЕС !!!!
Хартата реално дава само ПРАВА и то по такъв начин, че "правата" на всякакви изроди да вършат безчинства, стоят над законите, дори над елементарното право за самозащита на всяко живо същество !!!
Прост пример - според Конвенцията всеки има право дори да УБИЕ, ако трябва да защити себе си или близките си или който и да е от насилие, когато например е застрашен животът му... но според Хартата такова нещо няма - нямаш право да защитиш дори децата си !!!
Да речем - ти си на село - виждаш как 3-4 хъхрещи нахлуват у съседката-безпомощна старица и чуваш писъците и. Според Конвенцията ти имаш право да грабнеш пушката от стената, да се притечеш на помощ и като видиш че бандитите пребиват женицата или се готвят да я колят с нож - можеш да ги разстреляш, ако е нужно. Или ако група швеци видят мургави субекти да изнасилват момиче, опрели ножове в гърлото и - те имат право да се намесят и дори да убият нападателите... говоря за обикновени хора - не дори за полицаи.
Според Хартата обаче дори да нахлуят в къщата ти - да убият жена ти, да изнасилят детето ти - ТИ НЯМАШ ПРАВО да ги защитиш, можеш само да паднеш на колене и да молиш сатрапите за пощада !!!
Или да речем: неприкосновеността на домът - Конвенцията защитава тази неприкосновеност, но "освен в случаите, предвидени в закона
и необходими в едно демократично общество в интерес на
националната и обществената сигурност или на икономическото
благосъстояние на страната, за предотвратяване на безредици
или престъпления, за защита на здравето и морала или на
правата и свободите на другите"
В Хартата... познайте? - това го няма.
Тоест масовите случаи с ромоциганите - според Конвенцията - когато те се самонастанят на чужда земя и почнат да тероризират хората наоколо, държавата е в пълното право да вземе мерки, да ги прогони и накаже. Според Хартата обаче - те могат да се настаняват където си искат и да безчинстват колкото искат и никой няма право да ги пипа, защото те имат ПРАВА над законите и над интересите на живеещите в собствените си домове и спазващи законите данъкоплатци.
И колко още неща и нещица, подготвящи подмолно унищожението на Европа под прикритието на някакви "човешки права" !!!! Сравнете и преценете !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова твоето е нагло лицемерство. Значи ако твои близки пострадат - готов си да разстрелваш, но когато непознати за теб хора пострадват - например от ромове - ти защитаваш ромовете - и говориш за "толерантност" и "мултикултурство", по същия начин и по отношение на т.нар. "бежанци" из Европа... прочетохме всички какво се случва в Швеция !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеКой ти е казал, че имам толерантност към престъпниците? Това което ме различава от расистите е, че не мисля за по добре дъщеря ми да е изнасилена от един “християнски“ насилник от колкото от един “мюсюлмански“ насилник!
Ако полицията не действа ще застрелям престъпника, а не всички негови роднини или сънародници!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМезетката не ни каза ще постъпи с тия дето изнасилват.Мълчи.Което ме навежда на мисълта че ще пореве в безсилието си и после ще се зарадва на толерантността и евроатлантическите ценности.А тия ценности повеляват че едни и същи са все отдоло по време на секса...Истинския мъж грабва калашника и колкото може повече патрони и гранати и раздава правосъдие...
Ако полицията не действа ще застрелям престъпника, а не всички негови роднини или сънародници!
Коментар
-
Ако някой си прави сметка да излезем от мюсюлманския ЕС и да се присъединим към християнския и православния Евразиски съюз нека да има предвид това
Най-голямата джамия в Европа се открива в Москва (видео)
http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/...?ref=yellow_fp
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеФонов - ле знам "болен", пеевски, но твоето изказване е изказване на родоотстъпник и национален предател. АЗ съм роден в свободна и достойна страна и не желая да живея в протекторат или колония. Ако ти искаш това: омитай се към Нова Каленодия.
Коментар
Коментар