IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Референдум за излизане от ЕС

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Мише, я разясни кои ценности са американски, кои са европейски, каква е разликата... така като трети стълб може да ни разкажеш и за хуйлостанските "ценности"...

Престани със СПАМА.

Не Русия, а ЕС ни налага какво и как

ЕК открива 3 наказателни процедури срещу България заради мигрантите
    Трите процедури са свързани с липса на данни дали нашата страна прилага съответно законодателство на ЕС

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
      Виж , Марков...настоящият ЕС е основан не на европейски ами на американски ценности...избили са му зъбите още по рождение , да не може да хапе , възкачват го а той се радва , щот са му заложили мазохизъм вместо гняв...не ща да продължавам.
      Туй творение на доктор Амерщайн трябва да се ликвидира и съвсем начисто и най вече без американска намеса да се съгради нов истински съюз на държавите от християнска Европа !
      Мише, я разясни кои ценности са американски, кои са европейски, каква е разликата... така като трети стълб може да ни разкажеш и за хуйлостанските "ценности"...

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
        Аз не смятам че БГ трябва да излиза от ЕС , но ЕС трябва да си преосмисли политиката в субсидирането, в безгръбначието , в тоталната васалност на САЩ.

ЕС има ресурса и опита да бъде световен хегемон , стига да се отърси от безгръбначието си.

Виж за излизане от НАТО съм на 100 % за , ЕС трябва да има собствена независима то САЩ отбранителна политика.
        Виж , Марков...настоящият ЕС е основан не на европейски ами на американски ценности...избили са му зъбите още по рождение , да не може да хапе , възкачват го а той се радва , щот са му заложили мазохизъм вместо гняв...не ща да продължавам.
        Туй творение на доктор Амерщайн трябва да се ликвидира и съвсем начисто и най вече без американска намеса да се съгради нов истински съюз на държавите от християнска Европа !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          За нас и двата случая са добри, понеже и сега сме наполовина в еу-съюза.
          Хем сме вътре, хем не сме. (имаше такава приказка - клан клан недоклан)
          Освен това ако големите се разделят по живо и здраво, ние сме с марката.
          Според мен по-добрия вариант е да сме изцяло вътре. (в съюза имам предвид)
          Естествено, че ако плащаме за удоволствието да сме вътре, то поне да е цялостно )
          Със закотвения борд, отдавна трябваше да се ползваме от предимствата на SEPA, отделно, самият ЕС трябваше вече да има общ фискален и банков съюз ...
          Но виждаш, че и сега се отбягва темата, за сметка на общ политически, ...най-вече, за да няма подобни несъгласни с тази или онази квота и политическото тяло, днес, например в състав Меркел - Юнкер - Оланд да решават без гласуване кой колко и КОИ бежанци ще приеме...

За марката, сигурно ли си виж, к'ви тегели прави Стив Ханке и как ни рекламира долара

Коментар

• Аз не смятам че БГ трябва да излиза от ЕС , но ЕС трябва да си преосмисли политиката в субсидирането, в безгръбначието , в тоталната васалност на САЩ.

ЕС има ресурса и опита да бъде световен хегемон , стига да се отърси от безгръбначието си.

Виж за излизане от НАТО съм на 100 % за , ЕС трябва да има собствена независима то САЩ отбранителна политика.
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• А това е подарък за двойката евроразбирачи кандид и мз то.
              http://big5.bg/germaniya-poludya-imi...na-spirka.html

Коментар

• Императорът

Съчиняваш - неплащането на вода и ток не води до по големи престъпления. Напротив плащането на вода и ток води до огромни кражби на тия насъбрани пари и това са огромни престъпления. Ц.В. не е циганин. Ето ти доказателство пък че циганите когато извършат престъпление - кражба им търсят отговорност, друг е въпроса че полицията ги използва да крадат вместо нея и затова ги пускат.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Кратко, ясно, грамотно...
                  Аха...направо супер , ми плеснете с ръце па се прегърнете...и без туй всички имат съмнение относно посоката ви на въртене .

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    сам се "бута" от алчността и високомерието на големите
                    За нас и двата случая са добри, понеже и сега сме наполовина в еу-съюза.
                    Хем сме вътре, хем не сме. (имаше такава приказка - клан клан недоклан)
                    Освен това ако големите се разделят по живо и здраво, ние сме с марката.
                    Според мен по-добрия вариант е да сме изцяло вътре. (в съюза имам предвид)
                    Last edited by precakanoto; 23.09.2015, 19:22.
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Латвия и Естония питат каква е разликата между ЕС и СССР...

На двете страни при съветския режим има бяха наложени "квоти" за приемане на
                      "бежанци" руснаци, с цел разбиване на етническата цялост на населението.
                      Днес, чувствителните страни по темата, отново са под обстрела на
                      нови квоти бежанци, наложени им от ЕС... иначе, санкции, глоби...
                      Според мен разликата е, че са по-богати а и по-свободни, въпреки евро-директивите. Освен това западът им се мазни, защото са граница с Русия. Имат по-голям "профит" най-общо казано.
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Как е патриоти, бутате ли съюза
                        сам се "бута" от алчността и високомерието на големите

Коментар

• Латвия и Естония питат каква е разликата между ЕС и СССР...

На двете страни при съветския режим има бяха наложени "квоти" за приемане на
                          "бежанци" руснаци, с цел разбиване на етническата цялост на населението.
                          Днес, чувствителните страни по темата, отново са под обстрела на
                          нови квоти бежанци, наложени им от ЕС... иначе, санкции, глоби...

Коментар

• Как е патриоти, бутате ли съюза
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Няма добри и лоши престъпници, но това с нищо не променя фактът, че престъпниците от ромовият етнос са в пъти повече от престъпниците от всички останали етноси - тоест елиминирането на хъхряшката престъпност ще намали общата престъпност в държавата с поне 80% !!!!

Когато огромната част от престъпленията в една държава се вършат именно от лица от едно определено малцинство, значи е налице етническа престъпност, колкото и да се мъчат толерастите да отричат това.
                              Вероятни си прав, Импи. А, ако ми превърнеш тези "до 80%" в пъти, имаш доп бонус от мен.
                              Last edited by Pyramid; 23.09.2015, 19:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнение
                                Всички български патриоти искат България да бъде в Европейския съюз. Аз съм български патриот и съм щастлив, че България е в Европейския съюз.
                                Всички български патриоти искат България да НЕ бъде в Европейския съюз. Аз съм български патриот и съм щастлив, че България един ден НЯМА да бъде в Европейския съюз.

Твоите две изречения със съвсем "малка" промяна! Само не знам как ще установим, кой от двама ни е патриота и кой е лъжепатриота!

Така де, не може и двамата да сме патриоти! Единият е фалшив!

Коментар

Working...
                                X