Има ли развитие, че и на мен ми стана интересно?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Онлайн магазин
Collapse
X
-
Благодаря. Трябва да се опита пак дано потръгнат нещата. Аз съм на мнение, че в днешно време по-добре да се инвестира някой лев в онлайн търговия от колкото да се плащат наеми за помещения, без да има продажби. Пак и както гледам има доста безплатни платформи в който може да се създаде магазин без да даваш пари. До някъде рекламата можеш и сами да си я правиш стига да имаш време и да знаеш къде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lilan Разгледай мнениеЩе продавам дрехи и обувки. Знам, че там конкуренцията е убийствена за това не ми се наливат много пари поне за сега. За това за сега ще гледам за нещо безплатно или за по-малко пари. Пак ако потръгнат нещата, ще инвестирам още.
Благодаря ти много за съветите!
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеИма една торба безплатни PHP темплейти за всякакъв вид онлайн магазини. Най-известният темплейт, както и най-често използваният е Open Cart.
Има и български варианти, примерно Rex Cart.
Въпросът е, че само един гол онлайн магазин въобще не стига. В каквати и сфера да искаш да продаваш, бъди сигурен, че нишата вече е запълнена от други играчи. В общия случай с безплатен темплейт няма да постигнеш нищо по-различно, с което да се набиеш на очи. И с платен темплейт да си, пак е същото. Трябва ти бюджет за реклама по нашите родни сайтове, Facebook страница с редовно обновяване, трябва ти логистика за зареждането и движението на продуктите, както и много хубав предварителен план за всичко това.
Успех!
Благодаря ти много за съветите!
Поздрави
Коментар
-
ivandavidov
Има една торба безплатни PHP темплейти за всякакъв вид онлайн магазини. Най-известният темплейт, както и най-често използваният е Open Cart.
Има и български варианти, примерно Rex Cart.
Въпросът е, че само един гол онлайн магазин въобще не стига. В каквати и сфера да искаш да продаваш, бъди сигурен, че нишата вече е запълнена от други играчи. В общия случай с безплатен темплейт няма да постигнеш нищо по-различно, с което да се набиеш на очи. И с платен темплейт да си, пак е същото. Трябва ти бюджет за реклама по нашите родни сайтове, Facebook страница с редовно обновяване, трябва ти логистика за зареждането и движението на продуктите, както и много хубав предварителен план за всичко това.
Успех!
Коментар
-
Пич погледни какво предлагат в този сайт http://www.sales.care/bg/online-store
С две думи ще ти изброя
- безплатно създаване на магазина
- собствен домейн
- собствен админ панел (чрез него ще управляваш офертите си)
- бекъп на файловете
- безплатен хостинг
Без никакви пари ще има много качествен онлайн магазин, аз го препоръчвам на всеки който иска да се занимава с товаLast edited by marinkata; 16.09.2015, 16:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от I Разгледай мнениеЗдравей, най-добре е да зададеш този въпрос в http://www.predpriemach.com/
В този сайт има много полезна информация (специално за онлайн магазини и екомерс бизнес), почети и ако нещо не ти е ясно, питай! Много са толерантни към новите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lilan Разгледай мнениеЗдравейте на всички! Искам да създам собствен онлайн магазин, но за сега не съм решил къде. Може ли някой да ми даде съвет, къде мога да направя това ?
В този сайт има много полезна информация (специално за онлайн магазини и екомерс бизнес), почети и ако нещо не ти е ясно, питай! Много са толерантни към новите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lilan Разгледай мнениеПо-точно сайт искам
Коментар
Коментар