Първоначално изпратено от ceneto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Курс по финансов анализ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеИнтересува ме Финансов и кредитен анализ.
Тва аз го разбирам, като анализ на кредитоспособността на евентуален кредитополучател.
Ако е физ.леце, анализ, общозето няма. Просто проверка на доходите, задължения, евентуално обезпечение и малко друга бумащина.
При Юр. леце, нещата значително се усложняат. Това ще дойде корпоративен анализ.
На държавно ниво (облегацеонни емисиЙ, мостове и прочее), става съвсем батак (В смисъл, че са МНОООО по обем и специфики показателе, коит влияят..)
тА, продължаваш да не формулираш ЯСНО, в КАКВО искаш да задълбаеш.
ЧЕТИ. (ако си студент(ка))
Учебници в днешно време БОЛ.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеИнтересува ме Финансов и кредитен анализ.Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеМного ми помогна
"Let me issue and control a nation's money and I care not who writes the laws." — Mayer Amschel Rothschild (1744-1812), founder of the House of Rothschild.Last edited by michaelis12; 19.08.2015, 12:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТва, червеното какво ще рече ?
Коко ща аналЕзираш ?
Че така малко (доста) общо ше доде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеЗдравейте, някой може ли да препоръча къде да се запише човек на курс по финансов анализ. Благодаря ви предварително.
Коко ща аналЕзираш ?
Че така малко (доста) общо ше доде...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеЗдравейте, някой може ли да препоръча къде да се запише човек на курс по финансов анализ. Благодаря ви предварително.
97% Owned - Economic Truth documentary - Queuepolitely cut
https://www.youtube.com/watch?v=XcGh1Dex4Yo
Коментар
Коментар