Първоначално изпратено от MVenzy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бизнес списания
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеЕ, то е ясно - печелившо
ПП: Тема за заключване отвсякъде! В Интернет да питаш, "Кое списание...", "Кой вестник...". Абе толкова ли е сложно да се спре пускането на теми под 100 поста - въпрос на два реда код...
Ники, голям си "бате", само се чудя откъде ги помниш тези заглавия от началото на 90-те
МВензи, я си прочети поста и виж дали не липсва някое сказуемо или нещо друго. На мен темата ми харесва, защото като представител на старото поколение обичам да чета на хартия и имам голям проблем с намирането на качествени четива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеКакво пък бизнес списание е това Ерос?
За първи път чувам за него...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеКакво пък бизнес списание е това Ерос?
ПП: Тема за заключване отвсякъде! В Интернет да питаш, "Кое списание...", "Кой вестник...". Абе толкова ли е сложно да се спре пускането на теми под 100 поста - въпрос на два реда код...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеEros
Коментар
-
Първоначално изпратено от MVenzy Разгледай мнениеЗдравейте! Нека всеки, които иска сподели какви списания свързани с бизнес, икономика и други в тази сфера!
От мен Forbes и Мениджър.
Коментар
Коментар