Търся инвеститор
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение+ 1..... Жалко нали! Прекалено се комерсиализира форума,... все по рядко се усещат коментари пълни със съдържание ( дори и между редовете да се стараеш да четеш) ... Ми ще четем още известно време и....
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение+ 1..... Жалко нали! Прекалено се комерсиализира форума,... все по рядко се усещат коментари пълни със съдържание ( дори и между редовете да се стараеш да четеш) ... Ми ще четем още известно време и....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеУчудва ли те? Мен вече не ме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lord1 Разгледай мнениеТърся инвестиция за няколко YEB сайта .
.....кво? за кви сайтове?
това май се викаше Website
Скъпа Обергрупенфюрер - C'Est La Vie!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеAбе не си струва, ама човака казва че ще бъдат три сайта, той щял да направи всичко, имал няколко стотака...
Ами да кажа че нормален "визибъл" хостинг е $7-10 на месец, а домейн струва същите пари годишно,
Така че тия "няколко стотака" поне за две години ще стигнат.
Обаче ако може да земе едни 1500 лева, що не?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеДоста неуспешен опит.... Не вярвам дори и някои балък да се върже. Как знаеш ,че парите се възвръщат бързо, какъв ти е опита? Ако си в този бизнес би трябвало да нямаш проблем да извадиш 1500 лв.
Ами да кажа че нормален "визибъл" хостинг е $7-10 на месец, а домейн струва същите пари годишно,
Така че тия "няколко стотака" поне за две години ще стигнат.
Обаче ако може да земе едни 1500 лева, що не?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lord1 Разгледай мнениеТърся инвестиция за няколко YEB сайта . НЕ ТЪРСЯ СПЕЦИАЛИСТ ИЛИ ПРОГРАМИСТ , просто се нуждая от инвестиция.
Разполагам с хора който ще рекламират в сайтовете ни. Допълнителни приходи ще има и от поръчители те на тях.
Всичко се разделя 50/50 . Парите се възвръщат за кратко време , има и шанс за прогресиране в тази сфера.
Това е едно сравнително евтино , лесно и доходно занимание , което не изисква много , а възнаграждава много.Ако имате фирма или свой бизнес и не сте го развили онлайн . Аз ще го направя !
http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D...BE%D1%82%D1%80 ето това е и обявата , ако има някой интерес
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеNa времето циганите от едно русенско село така клатеха балъците- само че ти сега се опитваш със сайтове, а те го правеха с лагери- отвори се бате фирма,купи от мен лагерите и после ги продай пак на мен, само че през фирмата си, аз има на кого да ги препродам с печалба за двамата.
А да правиш смартфони, да развиваш фирма за недвижими имоти/ какво беше още/ да вкарваме коли от германия или белгия или холандия, там са без пари, не щеш ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от lord1 Разгледай мнениеТърся инвестиция за няколко YEB сайта . НЕ ТЪРСЯ СПЕЦИАЛИСТ ИЛИ ПРОГРАМИСТ , просто се нуждая от инвестиция.
Разполагам с хора който ще рекламират в сайтовете ни. Допълнителни приходи ще има и от поръчители те на тях.
А да правиш смартфони, да развиваш фирма за недвижими имоти/ какво беше още/ да вкарваме коли от германия или белгия или холандия, там са без пари, не щеш ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от lord1 Разгледай мнениеОще нищо не съм започнал тъй , като са ми нужни средства да закупя УЕБ сайтовете със който да реализирам проекта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lord1 Разгледай мнениеОще нищо не съм започнал тъй , като са ми нужни средства да закупя УЕБ сайтовете със който да реализирам проекта.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар