IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде отиват парите от големите болници?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Абе имам познати доктори и то хирурзи, в държавни болници. Заплата 1000-1500 лева как ти се струва? Подигравка, меко казано ...
    Ние доматите не ги ядем с колците!!!Те искат европейски заплати при български стандарт!!!Айде бе!!!
    Да не говорим откъде са европейските гръцки и т.н заплати!!!

Коментар

• За частни болници не знам.. за държавните имам поглед. Съкращаваш си охранителите на 300лв. заплата и си наемаш фирма за охрана. Те наемат същите хора на същата заплата, само дето болницата вече плаща по 1300лв. на бройка към фирмата. Съкращаваш си собствения сервиз на мед. техника и сключваш външни договори - разходите от 50000лв. месечно, отиват на 500000лв. Закриваш си храненето и почваш да вкарваш храна за пациенти и доктори с кетъринг.. същото с ВИК, електро, пране, отпадъци, озеленяване и куп други дейности..

Коментар

• Нямам никаква идея, кое къде отива. Чиновническо-мангалската сган потребява с много по-голяма скорост, от която ние се опитваме да създадем. От друга страна частните болници са намерили ниша. Ние и така и така си плащаме...
        Защо да им се сърдим.

Само искам да кажа че не помня от колко години се осигурявам винаги на максимум.
        В крайна сметка ми се прецака некъв крак преди 2 месеца. Пълното лечение ми отне 3000 кинта, и не съм ползвал нито лев от внесеното от мен през годините като здравни осигуровки.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Абе имам познати доктори и то хирурзи, в държавни болници. Заплата 1000-1500 лева как ти се струва? Подигравка, меко казано ...
          Ти шегуваш ли се.. и аз имам познати и тая сума им е само надбавката към заплатата по линия НЗОК..

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Избор на екип/с тия,дето довчера си играехме на поднички/700-1000 лв!!!
            Бе кво стана с тия доктори бе!!!Естествено,че всеки работи за пари,но да си отидат на частно!!!

Коментар

• Избор на екип/с тия,дето довчера си играехме на поднички/700-1000 лв!!!
              Бе кво стана с тия доктори бе!!!Естествено,че всеки работи за пари,но да си отидат на частно!!!

Коментар

• По-скоро със счетоводни гимнастики тези пари се "разходват" и сме или на 0 или на минус...

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
                  Някой от вас замислял ли се е къде отиват тези колосални суми дето се събират по тези болници.
                  Дивидент -част от печалбата на акционерно дружество, която ежегодно се разпределя между акционерите след плащане на данъци!

Коментар

• Къде отиват парите от големите болници?

Видях че другата ми тема за форекс е минала вече 100 000 читатели и реших да пусна тази.
                    Всеки от нас е гледал репортажи по телевизията за наши болници които работят на ръба на оцеляването, но в същият момент има и такива дето печелят милиони даже милиарди.
                    За мое нещастие много често ми се налагаше да ходя в болница Токуда в София.
                    Всеки който е ходил там знае как се събират пари по всевъзможни начини, и всеки е дал тази доброзорни дарения. Тука да дадете едно малко дарение, малко малко колкото месечната ми заплата.
                    Така като гедам фактурите сумата която съм дал е равна на доходите ми за две години.
                    Като влезете на първият етаж в болницата има 5 каси които постоянно събират пари. Банките нямат по 5 каси.
                    Една такава болница има повече печалба от някои банки у нас.
                    Преди време се сблъсках и подобно нещо и в болница София Мед там ми искаха по 100 лева на ден за отделение по рехабилитация.
                    Някой от вас замислял ли се е къде отиват тези колосални суми дето се събират по тези болници.
                    advokatfilipova.eu
                  Working...
                  X