Първоначално изпратено от Mammita
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде отиват парите от големите болници?
Collapse
X
-
Прави сте за това.
Незнам до каква степен това се осъзнава но ние като даваме такива голели суми в такива болници тия пари изтичат от държавата по всякави неведоми пътища.
Изобщо не се знае къде и за какво отиват.
Така положението става все по лошо за нас и какво ще стане в крайна сметка?Last edited by night_lord; 22.08.2015, 10:42.advokatfilipova.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеИма ли някой, който да е ползвал медицинска услуга на запад?
Моля, да сподели, не някой казал, чул!
Да сподели!За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеНа мен ми взеха такива пари за последната една година в Токуда съм им ги дал и то за нищо.
Ако не вярваш прати ми един мейл ще ти снимам фактурите и ще ти ги пратя.
Бертрам каза по-долу как се случват нещата.
"Избрани и богопомазани" лекари, които вече дори не оперират/преглеждат вземат огромните пари, другите оперират за по 1000-1500 лева и гърчат по 12 часа на ден.Last edited by andy2000; 11.08.2015, 16:37.
Коментар
-
1. в големи ремонти (обикновено на 2-на цена)
2. в големи машини (-||-)
3. в лекарства на завишен цени
4. в консумативи на завишени цени
5. в огромни заплати на правилни хора, докато младите лекари са на минимални и бягат в чужбина
така е във всяка една голяма болница в Българиятова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеТака е на запад, нали това искахме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеЗа частни болници не знам.. за държавните имам поглед. Съкращаваш си охранителите на 300лв. заплата и си наемаш фирма за охрана. Те наемат същите хора на същата заплата, само дето болницата вече плаща по 1300лв. на бройка към фирмата. Съкращаваш си собствения сервиз на мед. техника и сключваш външни договори - разходите от 50000лв. месечно, отиват на 500000лв. Закриваш си храненето и почваш да вкарваш храна за пациенти и доктори с кетъринг.. същото с ВИК, електро, пране, отпадъци, озеленяване и куп други дейности..
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТези митове, че вземат по 10-20-50 бона не са верни.
Ако не вярваш прати ми един мейл ще ти снимам фактурите и ще ти ги пратя.advokatfilipova.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеТи шегуваш ли се.. и аз имам познати и тая сума им е само надбавката към заплатата по линия НЗОК..
Коментар
Коментар