Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България - Империя, Царство или ...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеКандидка , ти си от типа на гадните училищни досадници дето не разбират от добро , после я ориташ гадината , пък тя продължава от земята да плюе...кво да го правиш такъв!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПсевдосемиотиката на другарите Томов и Иванов вървеше преди 20-25 години. Сега е просто логорея... Ей го сега диментиралия Иванов забъркал някаква отвара от уж факти и тук някви лелки ще ми обясняват какво било добра журналистика... Ми аз мога да те удавя в такива факти, ама не е достатъчно да ги объркаш в такъва салата, трябва и идея, а идеята на другаря Иванов е просто да те удави в това лошо сглобено експозе от всеизвестни факти... ми не става, давят се неуките...
Поредната кофти инвестиция на Исаков...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМи ти можеш и аз мога, но "козата си сака пръч.".....Last edited by kandid; 12.07.2015, 23:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПсевдосемиотиката на другарите Томов и Иванов вървеше преди 20-25 години. Сега е просто логорея... Ей го сега диментиралия Иванов забъркал някаква отвара от уж факти и тук някви лелки ще ми обясняват какво било добра журналистика... Ми аз мога да те удавя в такива факти, ама не е достатъчно да ги объркаш в такъва салата, трябва и идея, а идеята на другаря Иванов е просто да те удави в това лошо сглобено експозе от всеизвестни факти... ми не става, давят се неуките...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака е и със статиите на Димитри Иванов и Тома Томов....Дано помогнат да се отървем от въшките на словото....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМи то проблема е, че българинът чете именно такива дементирали избушеняци като Димитри Иванов... ако изобщо чете...
Преди малко пръсках лимона срещу щитовидни въшки.....Голяма са отврат...Смучат зелените сокове на растението и всичко загива.....Листата падат а лимончетата се сбръчкват и умират.....Дано препарата да помогне.....
Така е и със статиите на Димитри Иванов и Тома Томов....Дано помогнат да се отървем от въшките на словото....
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениене бях обръщала внимание досега
като мухи на ...мед са
имат си някакви ключови думи и като се изпишат тия долитат
Русия и USA на едно място в текст ..и се изстреляха двамца
А същността на писаницата на Д.Иванов е толкова далече от дребнотемието им
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеНе е за тебе , права си.
като мухи на ...мед са
имат си някакви ключови думи и като се изпишат тия долитат
Русия и USA на едно място в текст ..и се изстреляха двамца
А същността на писаницата на Д.Иванов е толкова далече от дребнотемието им
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеОфф, тази тема се е получила като фрикасе с косъм ...
Заглавието подвежда, че маранди пише история ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМи то проблема е, че българинът чете именно такива дементирали избушеняци като Димитри Иванов... ако изобщо чете...
Нещо за статията да кажеш? Кое те издразни, за да бълваш змии и гущери
Щеше да е твърде хубаво за продажната българска журналистика да имаше хора като
Димитри Иванов в нея. Щеше поне, островче на Мисъл да съществува.
Но такива като него не са желани нито от комунистите, нито от пребоядисаните гербаджии или реформатори.
Твърде умен и най-вече със собствено мнение е, за да се хареса на
... медиите и обслужващите ги политици. Или обратното, взаимозависими са
Коментар
Коментар