IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Техномаркет, Филипс, КЗП, ЛАС сервиз, КиК сервиз ...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Викаш като купиш дефектна стока нямаш право да я върнеш, така ли?
    Тази стока, която се продава тук на цени, равни на средно-световните, почти със сигурност е купена за "без пари", как ще я върнеш, кой ще ти я прибере, като си платил стотинки, а искаш да къртиш зъби после, като я продадеш... И като транспорта ти е по-скъп от самата стока...
    Не само тези юнаци са така!!! Много, да не кажа повечето, от вносителите ни продават най-големите боклуци, които някой някъде е произвел, защото нормата на печалба е огромна, а тях само това ги интересува...

Коментар

всяка фабрика за телевизори например прави изпитание на готовата продукция

след това всяка бройка получава категоризация - първо качество, второ качество и т.н.

това е електроника все пак --- това не е сирене да знаеш, че две съседни буци са с еднакви качества

когато има запитване на клиенти към фабриката им се казва, че първо качество струва толкова при покупка на еди какви си количества, второ качество има няколко процента намаление и т.н. надолу

търговеца вече си решава кое качество ще закупи и ще предложи на клиентите си в страната в която продава...

има една порода търговци които отиват и купуват проблемни неща които са за боклука и след като се вкарат в България например, първо вкарват стоката в сервиз и после се пуска стоката в магазините

когато се закупи такава стока тогава не можеш да я върнеш на производителя ............... всичко каквото остане си е завинаги твое

имам двама бивши съученици които се занимават с ремонт на електроника и от тях знам, че като им вкарат нова стока по-добре да не ги търся да пием кафе ............... трябва бързо и акуратно да оправят това което "става" и да изпълнят поръчката максимално бързо защото цените при електрониката падат с часове

Коментар

Най-вече като съвсем целенасочено купиш дефектна стока, щото знаеш, че ще минеш метър. Само че не са уцелили с peter_m

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          как да върнат брака който са закупили?

когато купуваш нещо което е отпадък няма как да го върнеш на производителя

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
            Изненадващо е и защо Техномаркет не връща цялата партида с дефектни телевизори (непрородадената част) на производителя, респ. да иска отстраняване на проблемите. Ако проблема е само софтуерен това ми се струва е най -лесно решимо. Преинсталирате, дори може още функции да се добавят.
            как да върнат брака който са закупили?

когато купуваш нещо което е отпадък няма как да го върнеш на производителя

Коментар

• Philips, продадоха производството на телевизори на тайванската TPVision, като последните правят телевизори и слагат името на Филипс. Отделен въпрос е защо е направена тази глупост.
              Абе то не останаха сериозни производители на телевизори. Все се оплакват че нямали печалба от това. Големи гиганти, като Sharp, Sony , Philips и маса други преустановиха или намалиха силно производството на телевизори. Е кой да ги прави с печалба - баба Гица от Кокаляне.

Изненадващо е и защо Техномаркет не връща цялата партида с дефектни телевизори (непрородадената част) на производителя, респ. да иска отстраняване на проблемите. Ако проблема е само софтуерен това ми се струва е най -лесно решимо. Преинсталирате, дори може още функции да се добавят.
              Last edited by ПИЧ; 02.06.2015, 16:53.

Коментар

• за чеп за зеле не стават момченцата 'консултанти' в Техномаркет - то ако ставаха нямаше да работят там

няколкото пъти които съм ходил - ВСЕКИ път съм установявал че знам повече за продукта който търся от случайно мерналият се галфон
                "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Колега, имаш едно голямо БРАВО от мен!
                  Призовавам всички да си търсят правата докрай, защото от едни 25 години всеки се опитва да ни прави на маймуни и знае, че ще му мине номера!

Коментар

• Поздравления!
                    А по отношение на въпросната марка - никога нищо не трябва да се взима от нея - това са пълни дървета...

Коментар

• Първоначално изпратено от peter_m Разгледай мнение
                      Kaзвaм ce Πeтъp Mлaдeнoв и cъм oт Πлoвдив
                      БРАВО ................ чест и почитания за волята и решимостта в отстояване на правото на негово величество КЛИЕНТА

Коментар

• Поздравления и от мен за доиграното до край хоро!
                        Повече такива хора като Вас и току има надежда за държавата.

Коментар

• БРАВО!
                          Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от peter_m Разгледай мнение
                            Дo вcичĸи пoтpeбитeли имaщи тъpпeниeтo дa cтигнaт дo тyĸ – зaмиcлeтe ce дoбpe cлeдвaщият път ĸoи мaгaзини пoceщaвaтe, ĸaĸвa мapĸa тexниĸa cи ĸyпyвaтe, ĸoи cepвизи пoceщaвaтe. Mиcлитe, чe cлyчaят e инцидeнтeн .... питaйтe гyгъл ...

Дo вcичĸи пoтpeбитeли oплaĸвaщи ce oт coфтyepни пpoблeми c тeлeвизopи Филипc ... Дa, пpoблeмитe ca във вaшият тeлeвизop – дoĸaзaнo в cъдa !

Дo вcичĸи пoтpeбитeли пpитeжaвaщи тeлeвизopи мoдeл 2013, cepии 6**8, 7**8, 8**8,9**8 – имaтe пълнoтo пpaвo дa въpнeтe тeлeвизopитe cи, пoзoвaвaйĸи ce нa 2 cъдeбни peшeния пo cмиcълa нa ĸoитo ca Bи пpoдaли тeлeвизopи в пpяĸo нapyшeниe нa ЗЗΠ

Дo вcичĸи oнeзи лицa cвъpзaни c мapĸaтa, ĸaĸтo и фopyмнитe тpoлoвe ĸoитo щe зaпoчнeтe дa ce oпpaвдaвaтe ĸoлĸo ca Bи пpeĸpacни тeлeвизopитe – aз нямaм нaмepeниe дa Bи oтгoвapям. Cъдът peши !
                            Тръгнах да търся обикновен USB кабел. Малко по-особен, защото крайниците са мъжки-мъжки. В кварталния магазин ми казаха "Няма такова нещо", в Офис Уан не са виждали такъв. Рекох си - в Техномаркет има "от пиле мляко" Уви!
                            Първо, наоколо се мотаят няколко "консултанти", но когато помолиш за съдействие получаваш отговор - "Потърсете колегата".
                            След 10-15 минути един от тях се съгласи да ми обърне внимание. Очевидно беше некомпетентен, защото се измъкна с констатацията - "Еми, щом не сте го намерили, значи го нямаме".
                            В РС магазинчетата по Раковска го намерих за 3 лева.
                            Та, тъй - и за 3 лева, както за 1500.

Коментар

• Моите уважения за докарването на нещата докрай! Така трябва да се постъпва с некоректните, меко казано, търговци, хора, институции и т.н. Хората, които работят за по-долу изброените, може и да не са такива дълбоко в себе си, но машината на зависимостта и страха за залъка ги прави такива, за съжаление... Ние сме народ от смачкани и потъпкани хора, които се доят докрай, до пълно изтощаване, само ни се поддържат жизнените функции с една единствена цел, да могат да ни доят още... защото им харесва...
                              Поздрави и респект за хора като Вас!!!

Коментар

• Евала!

Коментар

Working...
                                X