IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравей РАЯ !

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поредната политиканска тема.
    रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
      Има ли обидна тема за България, то тук ще я къткат... като окупацията на ЕС..
      истината е че тези теми трябва да ги има защото в тези теми ясно си проличава духа на тоталитаризма и комунизма.лошо е ако ги няма защото хората няма да оценяват реално че живеят в едни по хубави времена сега.покажи на хората че има много по лошо напомняй им го постоянно и това ще гарантира добруването на сегашния ред и всичко ще е ок.аз съм върл привърженик на запада но такива теми трябва да има....така че като ги видиш такива базиквай ги и се забавлявай.те самите са капиталисти и те ама трябва и заплатка да вземат а като има кой да им плаща защо да не вземат за постингите си

Коментар

• тези модита днес ма изтърваха-

Коментар

• Има ли обидна тема за България, то тук ще я къткат... като окупацията на ЕС..
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнение
            Ама наистина си рядко ТЪПО парче....
            замълчи завинаги и си чети графиките че като те гледам как обръщаш към национализма ------това говори за големи загуби на финансовите пазари-------ама който може играе който не може като теб и примерно мастърчето вече за национализация ревете.паднал си от коня ами изправи се изтупай се и смело напред ---какво е това ровене рИване и хленчене по форумите....няма да се предаваш повярвай си и смело напред

Коментар

• ти си най утрепания финансов анализатор след като главата ти е програмирана.Т Р О Л.не ставаш по интересен като отваряш теми за електората на партия АТАКЛЪ.Вземете седнете на една маса вие от АТАКА ДПС и РУСЛЯМСКА държава и решете кой кого клал как го клал кой кого ебал и така нататък че ми писна да ви гледам заедно навсякъде да изповядвате една и съща идеология на войната и да се прегръщат лидерите ви а вие РАЯТА долу да сте объркани и да не знаете аджеба този срещу вас ваш човек ли е не е ли ............ смешник си ти тарикатите са ти отгоре и ти се смеят твоите идоли живи............ти си никакъв финансист след като си умствено закърнял

Коментар

• Ама наистина си рядко ТЪПО парче....

Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                ей селски трол ако те болят коленете изправи се поизтупай се и запомни че света не е само това което ти виждаш по време на правене на свирка.З А П О М Н И ГО ТОВА.
                Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

Т Ъ П А Н А Р - пиша ти го бавно, защото знам, че вдяваш бавно....
                  ей селски трол ако те болят коленете изправи се поизтупай се и запомни че света не е само това което ти виждаш по време на правене на свирка.З А П О М Н И ГО ТОВА.

Коментар

• Т Ъ П А Н А Р - пиша ти го бавно, защото знам, че вдяваш бавно....

моди толерираме ли такова вългарно отношение и лични нападки вече.хайде заеми се да не се наемам аз да оправям словоблудствата на разни руски еничари тука по темата.

Коментар

А бе ТЪПАНАР !
                      Темата може и да я изтрият, но историята никой не може да изтрие.
                      Точно мен да наричаш руска подлога е меко казано но-сенс, но ти едва ли ме разбираш.
                      Ти обаче със сигурност си някой резняк, според който и геноцид над арменците не е имало през 1915г.
                      моди толерираме ли такова вългарно отношение и лични нападки вече.хайде заеми се да не се наемам аз да оправям словоблудствата на разни руски еничари тука по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                        A модератора хайде да изтрием тази тема подкопаваща националната сигурност и подстрекаваща към междуетническа омраза.......нека това не е поредната тема на руските тролове в България.какво са писали в учебниците ни по история подлогите на Русия не е нещо което заслужава внимание.
                        Точно! Аман от путинославни тролове и други тъпанари!

Коментар

Ти обаче със сигурност си някой резняк, .
                          Голям шемет си! Та това ни е -panterata na pop folka

Коментар

• А бе ТЪПАНАР !
                            Темата може и да я изтрият, но историята никой не може да изтрие.
                            Точно мен да наричаш руска подлога е меко казано но-сенс, но ти едва ли ме разбираш.
                            Ти обаче със сигурност си някой резняк, според който и геноцид над арменците не е имало през 1915г.

A модератора хайде да изтрием тази тема подкопаваща националната сигурност и подстрекаваща към междуетническа омраза.......нека това не е поредната тема на руските тролове в България.какво са писали в учебниците ни по история подлогите на Русия не е нещо което заслужава внимание.

Коментар

Здравей РАЯ !
                              Да, да.... няма грешка - РАЯ !
                              Защото българите сме точно такива, докато не докажем обратното.
                              За 5 века - 500г. под турско робство/владичество в България никога не е имало Народно въстание. Точно и поради тази причина няма улица в София която да носи това име - "Народно въстание".
                              Имало е местни и локални въстания, но не и Народно въстание
                              За справка: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...80%D0%B8%D1%8F

Така, че не се гневете на мен, а на предците ни и на себе си!

Коментар

• Раята оцелява, преклонена глава сабя не я сече и така 500г. Само че поне прадедитени са се плодили за да оцелеем, а сега хем се топим, хем сме рая и ще изчезнем след век-два.
                                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X