Поредната политиканска тема.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравей РАЯ !
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеИма ли обидна тема за България, то тук ще я къткат... като окупацията на ЕС..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеАма наистина си рядко ТЪПО парче....
Коментар
-
ти си най утрепания финансов анализатор след като главата ти е програмирана.Т Р О Л.не ставаш по интересен като отваряш теми за електората на партия АТАКЛЪ.Вземете седнете на една маса вие от АТАКА ДПС и РУСЛЯМСКА държава и решете кой кого клал как го клал кой кого ебал и така нататък че ми писна да ви гледам заедно навсякъде да изповядвате една и съща идеология на войната и да се прегръщат лидерите ви а вие РАЯТА долу да сте объркани и да не знаете аджеба този срещу вас ваш човек ли е не е ли ............ смешник си ти тарикатите са ти отгоре и ти се смеят твоите идоли живи............ти си никакъв финансист след като си умствено закърнял
Коментар
-
Ама наистина си рядко ТЪПО парче....
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеей селски трол ако те болят коленете изправи се поизтупай се и запомни че света не е само това което ти виждаш по време на правене на свирка.З А П О М Н И ГО ТОВА.Ай сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеТ Ъ П А Н А Р - пиша ти го бавно, защото знам, че вдяваш бавно....
Коментар
-
Т Ъ П А Н А Р - пиша ти го бавно, защото знам, че вдяваш бавно....
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениемоди толерираме ли такова вългарно отношение и лични нападки вече.хайде заеми се да не се наемам аз да оправям словоблудствата на разни руски еничари тука по темата.Ай сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеА бе ТЪПАНАР !
Темата може и да я изтрият, но историята никой не може да изтрие.
Точно мен да наричаш руска подлога е меко казано но-сенс, но ти едва ли ме разбираш.
Ти обаче със сигурност си някой резняк, според който и геноцид над арменците не е имало през 1915г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеA модератора хайде да изтрием тази тема подкопаваща националната сигурност и подстрекаваща към междуетническа омраза.......нека това не е поредната тема на руските тролове в България.какво са писали в учебниците ни по история подлогите на Русия не е нещо което заслужава внимание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеТи обаче със сигурност си някой резняк, .
Коментар
-
А бе ТЪПАНАР !
Темата може и да я изтрият, но историята никой не може да изтрие.
Точно мен да наричаш руска подлога е меко казано но-сенс, но ти едва ли ме разбираш.
Ти обаче със сигурност си някой резняк, според който и геноцид над арменците не е имало през 1915г.
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеA модератора хайде да изтрием тази тема подкопаваща националната сигурност и подстрекаваща към междуетническа омраза.......нека това не е поредната тема на руските тролове в България.какво са писали в учебниците ни по история подлогите на Русия не е нещо което заслужава внимание.Ай сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеЗдравей РАЯ !
Да, да.... няма грешка - РАЯ !
Защото българите сме точно такива, докато не докажем обратното.
За 5 века - 500г. под турско робство/владичество в България никога не е имало Народно въстание. Точно и поради тази причина няма улица в София която да носи това име - "Народно въстание".
Имало е местни и локални въстания, но не и Народно въстание
За справка: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...80%D0%B8%D1%8F
Така, че не се гневете на мен, а на предците ни и на себе си!
Коментар
Коментар