IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GBP - прогноза за 3 год.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В краен случай следването може да се хеджира и въобще няма да се замразяват или губят пари, но това е индивидуално решение
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от fordi
      Запознат съм с условията.едното дете вече завърши в UK

сумата ми трябва за издръжката на детето.таксата за обучение се заплаща със заем
      от UK./там условията са такива ,че е грехота да не се възползваш/.
      Най - вероятно няма да вземам заем в БГ.
      Ще се надявам БФБ да ми донесе повече % от евентуалното поскъпване на GBP
      По принцип, не смятам , че е удачно с такива пари да се играе , тъй като човека който ще ги получава е зависим от тях. Опитайте се да намалите разходите си, тъй като за мен лично търговия с валута е може би най-трудна. Кредит не е решение, но се замислете дали не можете да оптимизирате разходите си.

Коментар

• ако не купиш паунди може да загубиш а може и да печелиш. ако вземеш кредит си 10% назад на година за 3 год 30%.значи сигурна загуба. едва ли пауда ше скочи 30%
        Last edited by nradev; 02.05.2015, 11:07.

Коментар

• Почвам да следя. Не за курса на паунда. За университетите Дечко само Англия му е в главата Не ще да чува за разни безплатни Европи. Ако си мислите че е заради суперобразованието там - мне..... Заради цар футбол за момента

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Според последното проучване 2 пункта води. Букмейкърите също казват, че милибанд ще е пм. Не подценявай хорската простотия, тя никак не е за подценяване. Чавовете всичките ще гласуват за лейбър, а тия които са "десни" ще гласуват за фараж, и камерън ще загуби гласове. Такива са настроенията - няма препоръка.

Впрочем след последното проучване, което излезе вчера, паунда направи над 300 пипса спад. Не знам дали е съвпадение, и не мисля че е. Не знам за теб но аз трейдвах кабел 2010 на последните избори и много ясно помня как направи 15-20 фигури спад преди изборите, и докато не се разбра кой печели в крайна сметка, когато изригна обратно нагоре.

Няма препоръка
            Не знам според мен, самите англичани искат да се затворят сами. И им отърва политиката на Камерън

Коментар

• Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнение
              Невъзможно
              Според последното проучване 2 пункта води. Букмейкърите също казват, че милибанд ще е пм. Не подценявай хорската простотия, тя никак не е за подценяване. Чавовете всичките ще гласуват за лейбър, а тия които са "десни" ще гласуват за фараж, и камерън ще загуби гласове. Такива са настроенията - няма препоръка.

Впрочем след последното проучване, което излезе вчера, паунда направи над 300 пипса спад. Не знам дали е съвпадение, и не мисля че е. Не знам за теб но аз трейдвах кабел 2010 на последните избори и много ясно помня как направи 15-20 фигури спад преди изборите, и докато не се разбра кой печели в крайна сметка, когато изригна обратно нагоре.

Няма препоръка
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Гледай кво става само ако Ед Милибанд и ШНП спечелят изборите, паунда ще замина веднага.

Няма препоръка
                Невъзможно

Коментар

• Гледай кво става само ако Ед Милибанд и ШНП спечелят изборите, паунда ще замина веднага.

Няма препоръка
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от fordi Разгледай мнение
                    Имам дилема?
                    трябва да осигуря такса обучение в UK за следващите 3 год.
                    1.да взема кредит в левове/гпр-10%/-и закупя веднага GBP
                    2.в следващите месеци да закупувам валута ,на
                    стойност месечната вноска на НЕвзетия кредит
                    Може да се успокоиш, тъй като са две годините, питай ме за повече информация за университетите.
                    1. Такса обучение, или издръжка?
                    2. Ако такса обучение, защо не сте взели кредит от институцията предоставяща кредит, като може да ви излезне дори безплатно обучението.
                    Last edited by Econlav; 02.05.2015, 00:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                      човека създал темата има сериозна дилема пред себе си, но ти като си се знаеш "що за стока си", защо се чувстваш длъжен да се изложиш и в неговата тема?
                      Миналата година бях доста активна по кроса с щ.д. В един форум, в който говорих, имаше един човек, който ми каза: "внимавай, ГБП-то ще ти изяде главата, прибирай печалбата си и не се занимавай с него" Беше доста прав. Как АЦБ говориха да вдига основната лихва, така за буквално няколко дни си смениха мнението и започнаха да излизат лоши данни. Тогава както се очакваше да се катери нагоре, се сгромолясахме яко. Аз глътнах доста вода. Още не съм се възстановила изцяло. Така че прогнози за 3 години напред е смешно да се мислят и правят. Утре може да се завърти всичко в обратната посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                        Толкова си мога бе приятелю
                        човека създал темата има сериозна дилема пред себе си, но ти като си се знаеш "що за стока си", защо се чувстваш длъжен да се изложиш и в неговата тема?
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

що се мъчиш като виждаш, че не ставаш?
                          Толкова си мога бе приятелю

Коментар

Направих го на курс 2.40

Сега чакам на гюме както се казва
                            що се мъчиш като виждаш, че не ставаш?

Коментар

купувай лири тогава...

според мен в следващите 3 години лирата няма да струва повече от 3 лева средно претеглено за периода
                              Направих го на курс 2.40

Сега чакам на гюме както се казва

Коментар

Спрямо еврото съм съгласен но спрямо леФФчето ще е бая повече от 10 % в следващите 3 години

1:10 е моята прогноза
                                купувай лири тогава...

според мен в следващите 3 години лирата няма да струва повече от 3 лева средно претеглено за периода

Коментар

Working...
                                X