В краен случай следването може да се хеджира и въобще няма да се замразяват или губят пари, но това е индивидуално решение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GBP - прогноза за 3 год.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fordiЗапознат съм с условията.едното дете вече завърши в UK
сумата ми трябва за издръжката на детето.таксата за обучение се заплаща със заем
от UK./там условията са такива ,че е грехота да не се възползваш/.
Най - вероятно няма да вземам заем в БГ.
Ще се надявам БФБ да ми донесе повече % от евентуалното поскъпване на GBP
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСпоред последното проучване 2 пункта води. Букмейкърите също казват, че милибанд ще е пм. Не подценявай хорската простотия, тя никак не е за подценяване. Чавовете всичките ще гласуват за лейбър, а тия които са "десни" ще гласуват за фараж, и камерън ще загуби гласове. Такива са настроенията - няма препоръка.
Впрочем след последното проучване, което излезе вчера, паунда направи над 300 пипса спад. Не знам дали е съвпадение, и не мисля че е. Не знам за теб но аз трейдвах кабел 2010 на последните избори и много ясно помня как направи 15-20 фигури спад преди изборите, и докато не се разбра кой печели в крайна сметка, когато изригна обратно нагоре.
Няма препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнениеНевъзможно
Впрочем след последното проучване, което излезе вчера, паунда направи над 300 пипса спад. Не знам дали е съвпадение, и не мисля че е. Не знам за теб но аз трейдвах кабел 2010 на последните избори и много ясно помня как направи 15-20 фигури спад преди изборите, и докато не се разбра кой печели в крайна сметка, когато изригна обратно нагоре.
Няма препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеГледай кво става само ако Ед Милибанд и ШНП спечелят изборите, паунда ще замина веднага.
Няма препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от fordi Разгледай мнениеИмам дилема?
трябва да осигуря такса обучение в UK за следващите 3 год.
1.да взема кредит в левове/гпр-10%/-и закупя веднага GBP
2.в следващите месеци да закупувам валута ,на
стойност месечната вноска на НЕвзетия кредит
1. Такса обучение, или издръжка?
2. Ако такса обучение, защо не сте взели кредит от институцията предоставяща кредит, като може да ви излезне дори безплатно обучението.Last edited by Econlav; 02.05.2015, 00:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениечовека създал темата има сериозна дилема пред себе си, но ти като си се знаеш "що за стока си", защо се чувстваш длъжен да се изложиш и в неговата тема?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеТолкова си мога бе приятелюfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениещо се мъчиш като виждаш, че не ставаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеНаправих го на курс 2.40
Сега чакам на гюме както се казваfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекупувай лири тогава...
според мен в следващите 3 години лирата няма да струва повече от 3 лева средно претеглено за периода
Сега чакам на гюме както се казва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеСпрямо еврото съм съгласен но спрямо леФФчето ще е бая повече от 10 % в следващите 3 години
1:10 е моята прогноза
според мен в следващите 3 години лирата няма да струва повече от 3 лева средно претеглено за периодаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар