IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    3 години затвор за циганка, карала детето си да прави секс за 5 лева
    http://www.blitz.bg/news/article/328217
    Това наказание е абсолютно неадекватно и несправедливо за нас - хората !!!
    Не стига, че плащаме издръжка на чаавето - а и на чаавето на чаавето, ами сега да храним и циганката, докато тя се търкаля в затвора !!!!

Такива гадини трябва да бъдат наказвани само по един начин - КАТОРГА - робски труд докато мърдат !!! Да пратят циганката в някой обор да рине л.йна или на нивата да върти мотиката от сутрин до вечер - и така докато дъщеря и и нейното дете навършат пълнолетие !!!
    какво си мислят - като я опандизят, ще я превъзпитат ли?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Напаст преди Великден: Крадат цели стада с агнета

Нищо ново, но къде са пазителите на реда?
      Баси, къде живеем?

Коментар

• Напаст преди Великден: Крадат цели стада с агнета

Нищо ново, но къде са пазителите на реда?

Коментар

• 3 години затвор за циганка, карала детето си да прави секс за 5 лева
          http://www.blitz.bg/news/article/328217

Коментар

• Седем цигани арестувани заради радикален ислям във Фейсбук!
            http://www.blitz.bg/news/article/328209

Продължаваме напред!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Стойте си мирни и тихи по домовете и се заканвайте по форума!
              На улицата разбира се да не ви се чува гласът. Там само други могат да викат и размахват брадви. Иначе си знаете, че за вас важи закона, за други НЕ...щото не са коне.
              Ма кой ти е казал.Аз ги полагам редовно.Музика никой не пуска щото спирам тока и те така

Коментар

Сгански, това е цитат от статията на Джамбазки
                Знам, ама откак стана евродепутат, почна да защитава правата (си) само до собствения си праг.

Коментар

• Написах го и там - да им се спрат помощите - тогава ще правят кайма от собствените си чаавета.
                  За да няма писъци, че са останали без препитание - да се раздаде на всеки "ром" - без значение възрастта по декар земя от държавния поземлен фонд (не като подарък, а за безвъзмездно ползване), плюс семена за посев и след 6 месеца им се спират подаянията. Ако нищо не са произвели, за да се прехранват - проблемът е техен - да мрат - никой не е длъжен да храни някой, който отказва да работи и да се грижи за себе си, само защото бил "ром".

С писане на жалби не става - или слагаме на власт решителни хора, които да вземат нужните мерки, или обявяваме пълен данъчен и осигурителен бойкот на държавата, или... последният вариант го знаете - а до него ще се стигне рано или късно, ако държавата не си влезе в задълженията - и тогава ще видят мургавите рак орехи яде ли. Сега се зъбят - ама да напомням ли как след случая Катуница се изпокриха като мишки в гетата, само защото на улиците излязоха 4-5 000 младежи с по едно знаме - и как ревяха пред камерите, че те били добри хора и нищо лошо не били направили? А ако сега вместо момчетата и момичетата излязат родителите им - и то не със знамена? А след убийството на Георги Рогачев как ревяха полицията да ги охранява, че да не ги биели рокерите?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    На улицата разбира се да не ви се чува гласът. Там само други могат да викат и размахват брадви. Иначе си знаете, че за вас важи закона, за други НЕ...щото не са коне.
                    Сгански, това е цитат от статията на Джамбазки

Коментар

Аз пуснах, ще ви пиша какво са отговорили.

Българите на кайма!
                      http://www.lentata.com/page_6928.html

Джамбазки е драснал няколко реда по въпроса.

Аз лично нямам съмнение какво да правя, ако някой цъфне на прага ми, с намерението да ме направи на кайма. Съветвам настоятелно, всеки, който не желае да бъде направен на кайма, да се подготви по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        И колко повече да се насочва вниманието срещу тях? И 10-годишните знаят, че БХК защитават само ЦИГАНСКИТЕ БЕЗЗАКОНИЯ !!! С жалби, молби, протести и писъмца нищо няма да се промени.
                        Аз пуснах, ще ви пиша какво са отговорили.

Българите на кайма!
                        http://www.lentata.com/page_6928.html

Джамбазки е драснал няколко реда по въпроса.

Аз лично нямам съмнение какво да правя, ако някой цъфне на прага ми, с намерението да ме направи на кайма. Съветвам настоятелно, всеки, който не желае да бъде направен на кайма, да се подготви по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
                          Импе, мисълта ми беше да се оплачем на БХК от езика на омразата, и понеже почти сигурно те няма да реагират след това да се насочи вниманието към самите тях - че не раегират на очевиден изказ на "език на омразата". Ако ние не действаме, няма кой друг да го направи.
                          И колко повече да се насочва вниманието срещу тях? И 10-годишните знаят, че БХК защитават само ЦИГАНСКИТЕ БЕЗЗАКОНИЯ !!! С жалби, молби, протести и писъмца нищо няма да се промени.

Коментар

• Така ще е, докато съществува тази тема.

Когато се появи нова тема:
                            " Какво направих днес АЗ, против битовата престъпност на определени лица", тогава може да четем за промяна по СМИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
                              Да, добра идея да се подаде искане до прокуратурата, но не е ли също добре да се подаде подобна молба до БХК, нали са борци против расизма и нетолерантноста, да видим как ще реагират. Добре е след това да се шуми по медиите, особено за реакцията на БХК а също и дали прокуратурата си върши работата. Който има връзки по медии нека помага.
                              Аз мисля да съчиня някакво писмо до БХК.
                              Утре и там ще внеса.Призовавам всички, които четат да внесат.Това е някакъв абдурд вече.Ежедневие е "цигани пребиха, убиха, изнасилиха" и ние ги търпим.Е, няма как да стане това - ти го храниш, то те убива.Няма такава наглост никъде по земята.

Коментар

• Импе, мисълта ми беше да се оплачем на БХК от езика на омразата, и понеже почти сигурно те няма да реагират след това да се насочи вниманието към самите тях - че не раегират на очевиден изказ на "език на омразата". Ако ние не действаме, няма кой друг да го направи.

Коментар

Working...
                                X