Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
Мургав нападател преби жестоко столичанка в жк "Младост"
http://www.blitz.bg/news/article/328557
Продължаваме напред
Коментар
-
13-годишна ромка роди със секцио в Ботевград
http://www.blitz.bg/news/article/328545
Честито, ще си ги гледкаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеДа, да, после да вземат да ми ги трапосат на мен да ги гледам! Не ме пускай по шейната!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКато си се заприказвал с БХК, сезирай ги за нарушаването на Законът за закрила на детето отстрана на ромовете, жертва на която са чааветата. Лишаването от нормална среда на живот, въвличането в незаконни действия, просия, похотлива експлоатация, лишаването от образование, са нарушаване на правата на детето...
Коментар
-
На вниманието на заинтересованите… етноси. Служителите в централен парк "Нешънъл Мол" (National Mall) във Вашингтон са в паника от нашествие на канадски гъски във водното огледало на парка. Изпонацвъкали всичко. Паркът е пълен с паметници на американски национални герои, факт, с който гъските не се съобразявали. И управата се чуди как да ги изгони.
Най-лесно тая напаст може да се пребори с помощта на естествения враг на гъските. Писал съм ви какво се случи с лебедите на кралицата преди време. При това на приемащата страна ще ѝ излезе напълно без пари. От нея се иска само да допусне естествените врагове на пернатите в парка. Няма нужда от квартири и други работи, те сами ще се устроят. И ток могат да си прекарат, и безплатна вода да си намерят…
У нас, откъдето е минал тоя естествен враг на гъските, тотално са ликвидирани. При това изобщо не ни е било приоритет.
http://reduta.bg/v2/article/%D0%B8%D...B0%D1%80%D1%82
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеДа бе, няма две мнения по въпроса.
От БХК щели да ми отговорят в рамките на 1 месец.
Ако им пишеш за това, което аз написах, ще ти кажат, че това е "позитивна дискриминация", защото ромовете трябва да се "интегрират" и нямат парички да си купят законен дом и да си плащат токът.
Като си се заприказвал с БХК, сезирай ги за нарушаването на Законът за закрила на детето отстрана на ромовете, жертва на която са чааветата. Лишаването от нормална среда на живот, въвличането в незаконни действия, просия, похотлива експлоатация, лишаването от образование, са нарушаване на правата на детето... ЗАЩО например по улиците обикалят вонящи каруци с гнусняви чаавета (обикновено заедно с "родителите") по време когато тия чаавета би трябвало да са на училище, за да стават хора? Защо чаавета крадат и просят и проституират? Защо се допуска да започват да снасят свои чаавета от 11-12 годишни? Защо родителите им не ги учат да говорят членоразделно? Чрез всички тия безобразия ромовите чаавета се лишават от възможността да развият и без това скромния си потенциал !!!
Циганетата с нарушени права трябва да бъдат отнемани масово от семействата им и настанявани в институции, като т.нар. техни "родители" бъдат ЗАСТАВЯНИ да поемат пълната им издръжка, полагай при нужда ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД !!!
Така - с един куршум - около два заеца поне - малките хъхрячета ще получат шанс да се очовечат, а старите хъхряци, принудени да работят в лагери, за да издържат потомството си в институциите, ще бъдат неутрализирани и няма да могат да безчинстват.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Правителството на бойкоборисов отново се доказа като антибългарско и прохъхряшко !!!!
Парламентарното мнозинство отхвърли предложението на Патриотическите хора за данъчни облекчения за отговорните Български родители-данъкоплатци !!!
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...a-dete-192150/
За бюджетът се загрижили... но могат ежегодно, от същия тоя бюджет, да харчат 3.4 МБ за ромови помощи, отделно заплати за обгрижващите ги "социални" и какви ли не други разходи покрай мръснокафявите, които за благодарност искат да правят на кайма хората, които ги хранят !!!!
Сега ПФ, ако са истински и твърди патриоти, трябва да оттеглят подкрепата си в парламента и да свалят престъпната и антибългарска власт на картофоглавият кретен !!! Нека той, ако му стиска, да вземе за нов партньор антибългарската и противоконституционна ДПС.... ама тогава да си готви анусът за колът, защото тоя път Правителствена болница няма да го спаси.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВсъщност това дето пиша съвсем не е "дребно", но просто част от чудовищната дискриминация срещу Българският народ.
Помисли само: ако Българско семейство няма дом и реши да си купи, то трябва да изтегли кредит - за нормален дом в София - около 100 Б поне, като хората трябва да върнат на бамката за 20-тина години около 200 Б !!! С тия пари те биха могли преспокойно да отгледат две или дори три Българчета - ама няма начин, защото без покрив над главата не може. Другият вариант - под наем до живот - не е по-различен финансово.
В същото време хъхрещият престъпник си струпва вонящата колиба където си иска: на чужда земя без ничие разрешение и никой не смее да го пипне, защото има "права" !!! Често пъти това е голяма, масивна къща - и никой не го пита как той - "социално слабият", неплатил нито стотинка данъци, има пари за такава къща? По тоя начин хъхрякът си спестява тия 200, че и повече Б - частично - при читава незаконна къща и изцяло - при колиба от боклуци и крадени материали...да не говорим, че си спестява и сметки за ток и вода, като просто не плаща нищо... защото това е част от "правата" му... права, каквито Българинът няма в собствената си държава. Тоест още като започнем от покривът над главата, т.нар. "ром" е вече напред с ШЕСТЦИФРЕНА СУМА пред работещият и спазващ законите на държавата си Българин !!!
А да говорим ли за най-отвратителния и ужасен казус - теглиш загробващ кредит, купуваш мечтаният дом и след 2-3 години ромовете струпват мръсния катун под прозорците ти? - Тогава си принуден да търпиш мръсотията им, тупурдията им, терорът им, посегателствата им над теб и семейството ти - вързан си с кредита, нито можеш да продадеш домът си, защото никой няма да го купи, нито има на кой да се оплачеш?
Разбираш ли сега защо настоявам - и всички трябва да настояваме - на първо място за това - унищожаване на незаконните цигански свърталища ???
От БХК щели да ми отговорят в рамките на 1 месец.
Коментар
-
Всъщност това дето пиша съвсем не е "дребно", но просто част от чудовищната дискриминация срещу Българският народ.
Помисли само: ако Българско семейство няма дом и реши да си купи, то трябва да изтегли кредит - за нормален дом в София - около 100 Б поне, като хората трябва да върнат на бамката за 20-тина години около 200 Б !!! С тия пари те биха могли преспокойно да отгледат две или дори три Българчета - ама няма начин, защото без покрив над главата не може. Другият вариант - под наем до живот - не е по-различен финансово.
В същото време хъхрещият престъпник си струпва вонящата колиба където си иска: на чужда земя без ничие разрешение и никой не смее да го пипне, защото има "права" !!! Често пъти това е голяма, масивна къща - и никой не го пита как той - "социално слабият", неплатил нито стотинка данъци, има пари за такава къща? По тоя начин хъхрякът си спестява тия 200, че и повече Б - частично - при читава незаконна къща и изцяло - при колиба от боклуци и крадени материали...да не говорим, че си спестява и сметки за ток и вода, като просто не плаща нищо... защото това е част от "правата" му... права, каквито Българинът няма в собствената си държава. Тоест още като започнем от покривът над главата, т.нар. "ром" е вече напред с ШЕСТЦИФРЕНА СУМА пред работещият и спазващ законите на държавата си Българин !!!
А да говорим ли за най-отвратителния и ужасен казус - теглиш загробващ кредит, купуваш мечтаният дом и след 2-3 години ромовете струпват мръсния катун под прозорците ти? - Тогава си принуден да търпиш мръсотията им, тупурдията им, терорът им, посегателствата им над теб и семейството ти - вързан си с кредита, нито можеш да продадеш домът си, защото никой няма да го купи, нито има на кой да се оплачеш?
Разбираш ли сега защо настоявам - и всички трябва да настояваме - на първо място за това - унищожаване на незаконните цигански свърталища ???Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеРазбирате ли - питам за пореден път - първопричината за? Първопричината е игнорирането на "ДРЕБНИТЕ" ромови престъпления - самонастаняване и кражба на ток !!! Реално погледнато ВСИЧКИ тия циганори трябва да бъдат арестувани, съдени и осъдени по бръзата процедура... защото от целия им "квартал" няма една тухла, турена законно !!!
А в последствие "режимът на търпимост" към "дребните" престъпления води до големите безчинства !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеИ малко наглост:
Пазарджик: Що не арестувате българите, а плашите децата тук
http://www.blitz.bg/news/article/328269
А в последствие "режимът на търпимост" към "дребните" престъпления води до големите безчинства !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
И малко наглост:
Пазарджик: Що не арестувате българите, а плашите децата тук
http://www.blitz.bg/news/article/328269
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Крайно време е хората в тая държава да си търсят ПРАВАТА - защото неприкосновеността на частната собственост е ОСНОВНО ЧОВЕШКО ПРАВО - от което Българите в България са ЛИШЕНИ !!!
съд ЗА СЛУЖЕБНО БЕЗДЕЙСТВОИЕ И ЗАТВОР ЗА всички районни ушеви началници, СЪД за противодържавна дейност и доживотен затвор за свинята цацаров, за ококорения му предшественик и ВСИЧКИ министри на вътрешните работи запоследните поне 15 години, СЪД и затвор за всички садии и прокуроро, пускащи отново и отново и отново на свобода рецидивисти, извършили десетки престъпления - и най-ващното УНИЩОЖАВАНЕ на всички незаконни цигански развъдници и свърталища !!!
Иначе на хората в един момент ще им писне и ще стане мазало !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар