IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    На 100 получовека, които всеки може да използва срещу 5 лева и парче пица...

Нямам предвид Капута и Носа - те са бита карта, а човека на снимките с тях, който има доказана история на платен провокатор...
    Добре де, какво като е имало 10 човека идиоти-провокатори? Не може да обявяваме целия протест за нелигитимен и провокативен, камо ли политически...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      На кой мислиш, че са лидери тези? Кой са водили тези?
      Това е все едно да кажеш, че протестите преди 2 години са били организирани от тях?!
      На 100 получовека, които всеки може да използва срещу 5 лева и парче пица...

Нямам предвид Капута и Носа - те са бита карта, а човека на снимките с тях, който има доказана история на платен провокатор...

Коментар

Да, що?
        На кой мислиш, че са лидери тези? Кой са водили тези?
        Това е все едно да кажеш, че протестите преди 2 години са били организирани от тях?!
        Това, че тези двамата се опитват да съживят мъртвите си политически кариери нищо не означава. Снимките от вчера ли са? Дай източник, моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
          Не си заравяй главата в пясъка !
          Аз не си заравям главата в пясъка, напротив, алармирам за организирания опит някои нечисти сили да се възползват от може би най-сериозното предизвикателство пред България...

Впрочем в тоя форум сигурно аз съм пукал най-много цигански картуни, съответно на мен мангали са ми пукали кратуната, щото съм израснал в такъв квартал... а освен това имам половин година на квартира в Малашеци-Орландовци баш до мангалята... и знам, че има сериозен проблем...
          Обаче не желая този проблем да се използва за създаването на друг по-сериозен проблем и съответно превръщането на сегашния цигански проблем в почти нерешим такъв...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Ти нормален ли сиии?
            Да, що?

Коментар

E тва е "лидера" и говорителя на "протестиращите" в Орландовци:

Добър ден!

Ти нормален ли сиии?

Коментар

E тва е "лидера" и говорителя на "протестиращите" в Орландовци:

Добър ден!
                Не си заравяй главата в пясъка !

Коментар

• E тва е "лидера" и говорителя на "протестиращите" в Орландовци:

Добър ден!

Коментар

• Кървав екшън край Сандански. Ромки пребиха снаха и свекърва
                    http://www.blitz.bg/news/article/342749

Нямат почивен ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Напротив - в ромовете е. Някое друго малцинство да безчинства по тоя начин.

Проблемът не е САМО в ромовете - и това е нещо, което никога не съм отричал.
                      Явно не си ходил във Франция и Америка за да видиш за какво става дума ....

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                        Mи повтаряш добре че Бате Пешо ти отвори очите.Но се радвам че си разбрал че проблема не е в циганите..
                        Напротив - в ромовете е. Някое друго малцинство да безчинства по тоя начин.

Проблемът не е САМО в ромовете - и това е нещо, което никога не съм отричал.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                          Тези закони ще важат ли за българите, защото и моите саседи през вечер надуват чалга ?
                          Разбира се

Коментар

Ми аз ако имах защита от закона щях да збраня на медиите изобщо да отразяват такива събития.За неизпълнение глоба 10 милиона.Когато някой си позволи да пуска силна музика му се прекъсва тока за една година а музикалната уредба се троши с брадвата.Ако музиката е пусната от кола същата се конфискува.Ако мангали си позволят да излизат с мотики и брадви веднага баретите и танковете.Всички с колове и брадви се пребиват до смърт.Трошене на ръце и крака просто жестоко смазване на това.Ще се наложи да се приеме Закон за защита на държавата и Закон за изтребление на разбойниците....Мангалите няма да могат да гласуват.Къщите на циганските барони се разрушават и ако някой си позволи незаконно строителство жестока глоба и събаряне.Всеко район си има кмет.Няма да ми седят в канцелариите а ще си обикалят районите.Жестоки глоби и затвор за кмет допуснал незаконно строителство.И Закон за адресната регистрация.Като те хванат на адрес без да имаш регистрация или ако полицията не те открие на адреса на който си регистриран ела че ми требеш.Амз лошото е че Тато и хората му измряха....
                            Тези закони ще важат ли за българите, защото и моите саседи през вечер надуват чалга ?

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              Потвърждавам написаното. Не съм служил в Строителни войски, а в артилерията. Но и ние имахме цигани, макар и "по-интелигентни" поради спецификата на военната специалност. Като пристигнах в поделението млад фазан и един от старите фазани ми каза - " Циганинът разбира само от бой, арест (ама там пак бой) и от оръжие". Самият той ходеше винаги със сап от права лопата в ръката. Аз щото не си падам по боя, реших да пробвам с оръжие. При първата циганска простотия (бях началник-караул) извадих пищова, заредих го с патрон в цевта и го опрях на циганина в челото. Оня напълни гащите и моментално ми излезе име, че съм луд и вадя оръжие за нищо. От тогава нямах проблеми циганите в поделението. Сега след толкова години като си помисля какво съм правил и ми се подкосяват краката, ама тогава - луда глава с гореща кръв.
                              О тия сапове вършеха чудесна работа.От едната страна пишеше Ние всичко искаме а от другата Ние всичко можем.А старшината си знаеше работата.Най ме кефеха командите вземи двете торби (по 50 кила едната) и бегом на покрива.Като се върне цимент колкото искаш..Докато падне и му потечат лигитев прахта.Ако се осмели да не изпълни командата следваше лопата в главата.Гарантирам че това е пътя към успеха и интеграцията

Коментар

Ми аз ако имах защита от закона щях да збраня на медиите изобщо да отразяват такива събития.За неизпълнение глоба 10 милиона.Когато някой си позволи да пуска силна музика му се прекъсва тока за една година а музикалната уредба се троши с брадвата.Ако музиката е пусната от кола същата се конфискува.Ако мангали си позволят да излизат с мотики и брадви веднага баретите и танковете.Всички с колове и брадви се пребиват до смърт.Трошене на ръце и крака просто жестоко смазване на това.Ще се наложи да се приеме Закон за защита на държавата и Закон за изтребление на разбойниците....Мангалите няма да могат да гласуват.Къщите на циганските барони се разрушават и ако някой си позволи незаконно строителство жестока глоба и събаряне.Всеко район си има кмет.Няма да ми седят в канцелариите а ще си обикалят районите.Жестоки глоби и затвор за кмет допуснал незаконно строителство.И Закон за адресната регистрация.Като те хванат на адрес без да имаш регистрация или ако полицията не те открие на адреса на който си регистриран ела че ми требеш.Амз лошото е че Тато и хората му измряха....
                                Бат Пешо мисли в правилната посока! А сега това, което си написал го мини през евроатлантическите ценности!

Ще звучи така - съставя се протокол за административно нарушение или предупредителен такъв... точка!

Коментар

Working...
                                X