Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗа жалост, все повече българи стават цигани.....
Коментар
-
Циганите от „Орландовци“: Бойко, благодарим
http://newsline.bg/read_more.php?post=14578http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеНе е в техните компетенции а в тези на Бриджит Бардо .
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеБХК да се самосезира!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТоко е расист, але-але-е-е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЩото има досъдебно
С цигани под строй го избраха .. реформатора !!!
Всички знаем КОЙ даде парите и КОЙ ги взе.
И нека да се знаят партиите, които купуват цигани в крайна сметка, в случая - Реформаторския блок и Радан Кънев.Last edited by KrumE; 17.06.2015, 11:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа бе, как не се сетих - ПУТИН Е ВИНОВЕН за циганския терор в България !!!! Путин, а не БХК, т.нар. "съд" в Страсбург и цялата еврогейташка и американска измет, която защитава хъхряшката паплач !!! И точно руският посланик, а не аналният извратеняк уорлик ходеше в Столипиново да търси цигански ласки и обяви ромовете за "бъдещето на България"....
абе я се скрийте, платени подлоги !!!!
И Псевдококи и Кандидов се самоизобличиха днес !!!!
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнениеЩо нема вече дронове за хасковския кмет ?
Коментар
-
Колкото и да ми е неприятно може вече официално да се обяви че войната която се водеше при съседите ни - Сирия, Украйна, Македония вече е при НАС.
Започна се - гответе се братя българи, ще има жертви и невинни при това но започнахме Гражданската война.
Дано да е за добро. аз още месец и ще съм Въоръжен...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеА там изпълнителите кви неща могат да разкрият за поръчителите... Мустака трябва много да го пазим и в никакъв случай да не попада в ръцете на нашата прокуратура със сегашното й ръководство...
Парлама е всичко за пред нази ..
Всички, които трябваше си взеха парите - и Костов, и Веждито, и шефката на БНБ, кой и фирмите му ... изгоряха дребните хорица, дребните фирми, които не ги "уредиха" срещу процент да си вземат парите.
Що не излезе някой да каже кой уреждаше цесиите и срещу колко процента ?
Не се знае ?
А, викаш Радан ... нали и те купиха циганите в Хасково ! Нали беха "честни" ?
Що нема вече дронове за хасковския кмет ?
Но вие, вместо да се занимавате с истината, се занимавате с лъжата.
Явно за това ви плащат.
Още от древния Рим се знае - хлеб и зрелища да има !
Да живее Уорлик !
Коментар
Коментар