Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАми пишеш че си бил в кройцтал и си си говорил на английски с немците. И аз питам къде в кройцтал, на кой адрес, да отида и аз да си поговоря с хората.
Зиген- ами град като град
То ясно че няма да кажеш адрес, ами поне свиркай като идваш насам че с тези педали изкуках
В тоя форум има ли въобще някой , който първо да чете мненията , на които отговаря ???
Между другото, в Кройцтал срещу Лидл има магазин за бира . Споделят един и същ паркинг. Касиерката говори английски !
Допреди 3 дни имаха една промоцийка за 2 кега бира Кромбах / прави се в Кройцтал, както знаеш вероятно / за около 13 и нещо евра. Можеш да скокнеш да си вземеш, пък и да почерпиш като поплямпаш на ингилизки с касиерката...........Last edited by Avalaon; 24.06.2015, 12:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Аналогов - сигурно и затова българите са виновни?
Коментар
-
Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/290189-%D0...%B5%D0%BD.html
Ромски командоси ще влязат в Гърмен, "Орландовци" и останалите места, където има етническо напрежение. Това съобщи ексклузивно Петко Асенов, председател на Националния център за развитие на ромите в България, цитиран от "България днес". "Взехме решението след това, което стана в кв. "Дружба". Първоначално командосите ще бъдат с хладно оръжие, но в момента обсъждаме и други варианти", обясни Асенов. Неправителствената организация е възродила идеята, която се появи през 2013 г. като противовес на Гражданските патрули, организирани от Боян Расате. След среща между главния прокурор Сотир Цацаров, тогавашния министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев и председателя на ДАНС Владимир Писанчев организирането на патрулите бе пресечено. "Сега обаче напрежението е много по-голямо, защото някои хора искат да палят къщи. Да превърнат България в Катуница", коментира Петко Асенов. Той обясни, че е изпратено писмо до премиера Бойко Борисов с искане за спешна среща, на която да бъдат обсъдени мерки за гарантиране на сигурността на циганите. Ако това не стане, въоръжените ромски отряди щели да влязат в районите с напрежение, за да патрулират. "Имаме пълна готовност. Вече ми се обаждат хора от цялата страна. Сред тях има и военни", заяви Асенов. Командосите щели да бъдат оглавени от боец с няколко мисии в Афганистан. Отрядите щели да носят названието ОМОН - Организация на малцинствата за отбрана от насилие.
Last edited by Amsterdamm; 24.06.2015, 11:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТурете ме Дуче, за да го уредя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИма една ромова особеност, която разните толерасти не осъзнават - и тя е тоталната липса на умение за каквото и да е планиране за бъдещето у хъхряците !!!!
Днес сутринта по БТВ Татяна Дончева каза, че Българите са по-умни от ромовете и един толераст, гост на студиото след нея, ного се възмути. Същият тоя толераст само две минути по късно, без да се усеща, започна да разказва как техните активисти обикаляли по катуните и се опитвали да научат ромовете, че като вземат помощи, трябва да си разпределят бюджет, така че да им стигнат парите до следващото подаяние, а не да си купуват пет кила пържоли и ракия, да пируват до пръсване три дена, а после да гладуват... тоест индивиди, които се водят пълнолетни и дееспособни се държат като четиригодишно дете, което тайно докопва кутията с бонбони, изплюсква ги всички наведнъж и повръща на поразия после.
Същия случай и тука - изсичат дърветата заради липовия цвят, а догодина какво ще берат? Някой тук бе преразказал пътеписът на някакъв европейски пътешественик отпреди стотина години, който се изумил как в Румъния селяните почват полека-лека да събират дърва за огрев за зимата още като привършат с прибирането на реколтата - септември и дори август... докато ромовете се сещат да търсят дърва, чак като падне снегът !!!
Е, не стои ли по-високо от хъхрякът дори един катеричок, дето от края на лятото започва да събира жълъдчета за зимата, а не чака да падне сняг, за да рови из него за храна? КАК ДА ИНТЕГРИРАШ ПОДОБНИ СЪЩЕСТВА ????
Впрочем днес ми хрумна как ромовият проблем може да бъде решен - с една двустранна спогодба с република Саха. Държава огромна, но: твърде слабо населена. По площ Саха е на осмо място на света, но по население - едва на 154-о. Над 3 милиона квадратни километра площ, с под милион население. Та можем да се споразумеем с тях (президентът се казва Щиров) да трампим 500 000 квадратни километра, на които да настаним ромовете, срещу имот в България за всяко семейство от Саха - кеф им на морето, кеф им в планината !!! Ако искат всичките да се преселят тука - към 950 000 са само, тъмън ще ни оправят демографията. Ако щат и там да си стоят - на 3 000 000 км на квадрат няма да си пречат с ромовете.
Вярно - на нашите "братя" ще им е малко студенко там - ама нали са калени - а и никой няма да ги дискриминира, ще си живеят свободно, според обичаите и традициите си - нали ни мразят, няма да ни видят повече... ще си направят едно Свободно царство Хъхристан, ще си измислят закони (да кажа "напишат" - малко сложничко става), имат си мешере - и т.н. Щом не се понасяме - да си вървят по пътя, за да не си пречим повече.
Турете ме Дуче, за да го уредя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение... Та можем да се споразумеем с тях (президентът се казва Щиров) да трампим 500 000 квадратни километра, на които да настаним ромовете, срещу имот в България за всяко семейство от Саха - кеф им на морето, кеф им в планината !!!
...
Турете ме Дуче, за да го уредя.
Нищо няма да даваме, даже ще спечелим територия.
Коментар
-
Има една ромова особеност, която разните толерасти не осъзнават - и тя е тоталната липса на умение за каквото и да е планиране за бъдещето у хъхряците !!!!
Днес сутринта по БТВ Татяна Дончева каза, че Българите са по-умни от ромовете и един толераст, гост на студиото след нея, ного се възмути. Същият тоя толераст само две минути по късно, без да се усеща, започна да разказва как техните активисти обикаляли по катуните и се опитвали да научат ромовете, че като вземат помощи, трябва да си разпределят бюджет, така че да им стигнат парите до следващото подаяние, а не да си купуват пет кила пържоли и ракия, да пируват до пръсване три дена, а после да гладуват... тоест индивиди, които се водят пълнолетни и дееспособни се държат като четиригодишно дете, което тайно докопва кутията с бонбони, изплюсква ги всички наведнъж и повръща на поразия после.
Същия случай и тука - изсичат дърветата заради липовия цвят, а догодина какво ще берат? Някой тук бе преразказал пътеписът на някакъв европейски пътешественик отпреди стотина години, който се изумил как в Румъния селяните почват полека-лека да събират дърва за огрев за зимата още като привършат с прибирането на реколтата - септември и дори август... докато ромовете се сещат да търсят дърва, чак като падне снегът !!!
Е, не стои ли по-високо от хъхрякът дори един катеричок, дето от края на лятото започва да събира жълъдчета за зимата, а не чака да падне сняг, за да рови из него за храна? КАК ДА ИНТЕГРИРАШ ПОДОБНИ СЪЩЕСТВА ????
Впрочем днес ми хрумна как ромовият проблем може да бъде решен - с една двустранна спогодба с република Саха. Държава огромна, но: твърде слабо населена. По площ Саха е на осмо място на света, но по население - едва на 154-о. Над 3 милиона квадратни километра площ, с под милион население. Та можем да се споразумеем с тях (президентът се казва Щиров) да трампим 500 000 квадратни километра, на които да настаним ромовете, срещу имот в България за всяко семейство от Саха - кеф им на морето, кеф им в планината !!! Ако искат всичките да се преселят тука - към 950 000 са само, тъмън ще ни оправят демографията. Ако щат и там да си стоят - на 3 000 000 км на квадрат няма да си пречат с ромовете.
Вярно - на нашите "братя" ще им е малко студенко там - ама нали са калени - а и никой няма да ги дискриминира, ще си живеят свободно, според обичаите и традициите си - нали ни мразят, няма да ни видят повече... ще си направят едно Свободно царство Хъхристан, ще си измислят закони (да кажа "напишат" - малко сложничко става), имат си мешере - и т.н. Щом не се понасяме - да си вървят по пътя, за да не си пречим повече.
Турете ме Дуче, за да го уредя.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИ аз това му казвам. Абсолютно същата история с незаконните постройки срещу гласуване я е имало в София и специално Батолова воденица и преди 120 години...
Апропо - ето още едно доказателство за циганското дебилство:
Ромове изсичат варварски половинвековна липова гора, за да берат цвят:
http://www.blitz.bg/news/article/344381
Чувствали се като престъпници, ама сечели заради хлябът.... и въобще не им минава през скудоумните кратуни, че догодина няма да има и липов цвят да наберат - дори не за продан, ами и за цяр за чааветата им, ако изсекат дърветата !!! Толкова ли не са могли да се покатерят по дърветата и да берат човешки? Тотална липса на съзнание - как да интегрираш такива диваци? Впрочем и диваците в джунглите имат достатъчно акъл да не изсичат дърветата, от които се хранят, а само да ги обират !!!!
Аналогов - сигурно и затова българите са виновни?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеТи четеш ли изобщо какво пиша ?
Или чукча писател, не читател ?
Той пък Зиген, един град .............
Зиген- ами град като град
То ясно че няма да кажеш адрес, ами поне свиркай като идваш насам че с тези педали изкуках
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЯ ми дай адрес да отида да си поговоря с някой на английски че тук няма с кого. Ами кроицтал е едно село , кого намери там да говори английски не знам- хубаво де, дай някакъв адрес
Или чукча писател, не читател ?
Той пък Зиген, един град .............
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеЗабавно. Говорим за един и същ район.
Бях в Kreuztal.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеВиж това е съвсем лесно да се предскаже - цялото иннтернет пространство ще е сплотено зад подвига ти докато мангалите ти порят задника в пандиза. По-трудно е да се предскаже дали след това няма да се превърнеш във върл мангало-защитник
Някои хора просто няма как да проумеят, че циганският проблем е създаден изцяло от българи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЖивея в Зиген работя на около 12км, заповядай да се запознаеш и с двете професии неползуващи англииски, хайде за инженер иди доди да знае, но доктор да ти проговори англииски, значи си на смъртно легло. А още по добре върви в Бавария, Мюнхен и пробвай да хванеш някой на улицата с английски
Бях в Kreuztal.
Коментар
Коментар