IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Integer Разгледай мнение
    Императоре, Анди - чета ви коментарите в тази тема в мълчаливо и също така емоцинално съзвучие... Защото всеки ден отворя ли българска медия 90% - 95% от новините показват тежък институционален разпад. А и преди седмица се върнах от милата ни татковина и знам че новините не показват даже напълно дереджето на обществото. Все пак - кой или какво пречи за промени в НПК?Нима е ЕС ? Четох за един циганин от 18 години карал без книжка, над 90 виисящи дела - но това същество било на свобода Е хайде - нима така е в ЕС че да се правят заключения че България да не е в тозо съюз?
    За мен причината това да не се прави е доста очевадна.
    Голяма част от българите не гласуват. Разчита се на гласовете на ци*аните и българските турци. Борбата е за техните гласове е много оспорвана и никой не иска да си реже клона. Ако определено правителство приеме закони и се спазват те ще загубят циганските гласове до един и няма да повторят мандата. За мен това е истината.
    Един изрод от Плевен уби 2 деца на пътя, имал 100 нарушения и акта, никога не е имал книжка, т.к. е неграмотен. Е, МВР, съд и прокуратура го оставиха да избяга в чужбина с незаинтересоваността и некомпетентността си.

Коментар

• Полицаят, замел следите на Дивеков, е баща на гаджето му

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/300964-%D0...%BC%D1%83.html

Сега става ясно защо от Ме Ве Ре искат 20 заплати при пенсия и да приключват работа на 50...ами ЗАСЛУЖАВАТ ГО !!!

Коментар

• 4овеците са наи големите зверове.

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Ето зверовете !!!!
        Трябва да има работещ правов режим и. социална подредба, които да възпират озверяването. Ала у нас се разруши или поне разстрои цялата държавна уредба, за да върви грабежът. Тия тримата са само епигони на озверелите мутри от ДС. Обществото беше унищожено, за да няма контрол.
        Last edited by X_Y; 21.08.2015, 12:15.

Коментар

• Императоре, Анди - чета ви коментарите в тази тема в мълчаливо и също така емоцинално съзвучие... Защото всеки ден отворя ли българска медия 90% - 95% от новините показват тежък институционален разпад. А и преди седмица се върнах от милата ни татковина и знам че новините не показват даже напълно дереджето на обществото. Все пак - кой или какво пречи за промени в НПК?Нима е ЕС ? Четох за един циганин от 18 години карал без книжка, над 90 виисящи дела - но това същество било на свобода Е хайде - нима така е в ЕС че да се правят заключения че България да не е в тозо съюз?

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
            Какви са евентуалните пречки за въвеждане на смъртно наказание при особено тежки престъпления ?
            Т.нар. "харта за правата на човекът" - подписана от тъмни личности, по погрешка делегирани с власт от европейските народи, в Лисабон 2000-ата година. Заменила отлично балансираната в правно отношение Конвенция за човешките права, хартата абсолютизира правото на живот и всевъзможни други "права" дори на най-отвратителните и опасни зверове, разбира се в ущърб на правата на жертвите им.

Сам съди - според Конвенцията убийството е допустимо при изпълнение на смъртна присъда, когато такава е предвидена в законодателството на съответната държава, както и при защита на кое да е лице от насилие, застрашаващо животът му. Тоест в случаят - съседът на тия стари хора чува писъците им, грабва пушката, зарежда я с патрони за глиган, отива и разстрелва ... в полицията го потупват по рамото, благодарят му и го пускат да си ходи, а в медиите става герой.
            Според Хартата обаче животът е неприкосновен, което винаги дава преимущество на престъпниците - тоест ако тия убавци влязат в домът ти, те могат да изнасилят жена ти, да заколят децата ти пред тебе, а ти, дори и да имаш оръжие, нямаш право да ги защитиш, можеш само да паднеш на колене и да се молиш на убийците... защото ако защитиш семейството си - ще те съдят и осъдят, защото си нарушил "правата" на извергите. А ако те не се трогнат и ти изколят семейството с резачка за дърва - ще бъдат "наказани" - ще се излежават спокойно в затвора - дори без да полагат принудителен труд (щото и това им нарушава "правата"), а ти ще работиш до гроб, за да им осигуряваш комфортът.

Все повече се убеждавам, че е по-добре да излезем от ЕС - защото нима членството ни в тая организация може да изкупи чудовищните страдания на хилядите жертви на безчинства и зверства? КАК разните мръсни еврокомисари малоумната редингова и тем подобни, ще обяснят на тези зверски изтезавани старци, че трябва да са толерантни към мъчителите си?
            Last edited by X_Y; 21.08.2015, 12:14.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Значи в америка може , а в ЕС не...интересна логика...бежанци нон стоп , цигани , престъпления , убийства ...някой има интерес от това...не ща да познавам кой !
              Врагове на човешкият род и европейската цивилизация от родът на извергът сорос, да умре в чудовищни мъки дано.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                За тия дори смъртната присъда е малко наказание.Аз бих им отрязал по една ръка и един крак и бих икзхвърлил на боклука.
                По-добре на единият краченцата, на вторият рачичките, на третият - очичките.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  ЕС ...
                  Значи в америка може , а в ЕС не...интересна логика...бежанци нон стоп , цигани , престъпления , убийства ...някой има интерес от това...не ща да познавам кой !

Коментар

Какви са евентуалните пречки за въвеждане на смъртно наказание при особено тежки престъпления ?
                    ЕС ...

Коментар

• Какви са евентуалните пречки за въвеждане на смъртно наказание при особено тежки престъпления ?

Коментар

АЙДЕ БЕ БЕ ХЕ КА , НЯМА ЛИ ДА ГИ ЗАЩИТИТЕ ???
                        За тия дори смъртната присъда е малко наказание.Аз бих им отрязал по една ръка и един крак и бих икзхвърлил на боклука.

Коментар

Ако искаме да сме нормална държава, първо с БХК и тям подобните трябва да се разправим и то безжалостно. Който защитава подобни изроди, той стои по-долу от тях
                          Last edited by X_Y; 21.08.2015, 12:12.

Коментар

• Чуйте интервюто с единия изрод!!!
                            Аз са договорих и искам минимална присъда! Признах си!
                            Т.е. за него това е ежедневие и като бъде пуснат не ЩЕ ПРЕБИЕ и ИЗТЕЗАВА, а ще УБИЕ!!!

Коментар

• Качи да видим убавците де !!!

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Ето зверовете !!!!

[B].....

Last edited by X_Y; 21.08.2015, 12:11.

Коментар

• Ето зверовете !!!!

НАЙ-ПОСЛЕ ИМАМЕ "УДОВОЛСТВИЕТО" ДА СЕ "ПОЛЮБУВАМЕ" НА МОРДИ , ИЗТЕЗАВАЛИ И ЗАПЛАШВАЛИ С РЕЗАЧКА БЕЗПОМОЩНИТЕ СТАРЦИ В СЕЛО МАЛКО ГРАДИЩЕ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/356490

Единият иска даже "споразумение" със съда и малка присъда... а аз искам да ги видя и тримата одрани живи !!! Ето докъде ни доведе толерастията и "хуманното отношение" ...
                                Last edited by X_Y; 21.08.2015, 12:10.

Коментар

Working...
                                X