IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• МАЛКО ИЗВЪН ТЕМАТА, НО ЩО ЗА ИДИОТ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА???

http://www.blitz.bg/news/article/346021

Налага се Тлъстото да обяснява на Тъпото ЗАЩО не може да се подслушват адвокати, когато коминикират с клиентите си. Ако в периодите когато съм преподавал право в училище, някой ученик ми беше изръсил такава тъпня (адвокатите да се подслушват от полицията), моментално щях да му напиша ДВЕ.... но когато бойкоборисов ръси тъпотии, това не му пречи да управлява държавата.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Кандидов - това е изключение, местните хъхряци са горе-долу читави, а и кметълът знае как да ги държи изкъсо. Същото е примерно и в Кранево, където ходя често лятото.
      Да, изключение е, но изключенията са и примери, защо там може - ето станаха три - Каварна, Поморие, Кранево, изключенията да станат правило...

Като посочените изключения, включват и здрава ръка - полицейско присъствие, спазване на правила, абсолютно изключено незаконно строителство, но и условия на живот (помагат им малко с планиране и проектиране и си строят сами), образование и някаква заетост... Така следващите поколения вече няма да са като днешното правило...

Това което се опитвам да ви обясня, Цоньо го е направил... Гледайте Цоньо (за колкото и други неща да можем да го упрекнем) - тук се е справил добре...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Ето го примера. Същото важи и за Поморие, например. Значи може.

Каварна, където булдозерите не влязоха в махалата

Каварна е добрият пример за цялостен подход към интеграцията на ромската си махала. Общината изгражда инфраструктурата, включително улици с канализация и водоснабдяване, газификация, телефони, интернет. За да не се строи хаотично, са наети архитекти, които правят макети на няколко еднотипни жилища, а ромите-строители ги строят собственоръчно. Незаконно строителство не се позволява. Сметищата са изчистени от безработните роми по програмите за временна заетост...

"Подобрете първо средата на живот на тези хора, накарайте ги да се почувстват граждани. А след това наблягайте на образованието и заетостта... Няма как да очаквате от едни хора, които нямат електричество, живеят в мизерия, газят в кал, да ходят на училище или да бъдат конкурентноспособни на пазара на труда", казва кметът Цонко Цонев...

http://www.capital.bg/politika_i_iko...ha_v_mahalata/
        Кандидов - това е изключение, местните хъхряци са горе-долу читави, а и кметълът знае как да ги държи изкъсо. Същото е примерно и в Кранево, където ходя често лятото.

Това с нищо не променя масовият случай - на колко места на ромовете им раздаваха и жилища и цели блокове - и те ги превръщаха в кочини и ги погромяваха? На какво основание ще се изгражда инфраструктура в НЕЗАКОННИ гета, които трябва да се УНИЩОЖАТ? Живеели в мизерия хъхряците - ами че кой им я прави тая мизерия, ако не самите те? И това оправдание ли е чааветата им да не учат? А хъхряците не са конкурентноспособни на пазарът на трудът ПРОСТО ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          300 роми тарашат фабрика в Чирпан, полицията вдига рамене
          Какво да правя, аз ли да гърмя, чуди се един от шефовете

Над 300 роми са нахлули на територията на фабрика в Чирпан, след като са разбрали, че на мястото се съхраняват строителни материали и стари железа. Двамата пазачи не са могли да ги спрат, а полицията е вдигнала рамене. За това алармира пред БЛИЦ Димо Петров, който е председател на Съвета на директорите на фабриката. Той се свърза с нас с последна надежда, след като органите на реда отказали да си свършат работата.В момента там се извършва реконструкция на стари постройки. Всички материали, останали след разрушаването на постройките се съхраняват във фабриката и се охраняват от посегателства. Въпреки това в града се е разчуло и в момента над 300 роми са в района. Те задигат не само железа, но и каквото друго им попадне. Атаките започнали от снощи.

„Имаме двама пазачи, които са уплашени”, каза Петров. Те са повикали полиция, която е „дошла, видяла е и също се уплашила”. Униформените заявили, че не могат да вземат отношение, тъй като не били охранителна фирма. Пазачите, обаче, са наети абсолютно законно и имат право да подават сигнал.

Въпреки това от полицията казали, че трябвали да дойде управителя. „В момента пътувам към Чирпан”, заяви Петров.

Той заяви възмущение, че никой не иска да вземе отношение в трудния момент. „Какво да правя сега? Аз ли да гърмя?”, попита той. Петров заяви, че се чувства безсилен и се надява най-накрая органите на реда да се задействат. /БЛИЦ

Те берат хората бе ...
          Просто г-н Петров трябва моментално да потърси връзк с т.нар. "министър на вътрешните работи" пачаврата бъчварова и дори с т.нар. "министър-председател" - животното бойкоборисов и да им заяви недвусмислено, че ако т.нар. "полиция" откаже да си свърши работата и да защити НЕПРИКОСНОВЕНАТА по Конституция частна собственост, то той, като директор на предприятието, ще търси наказателна оотговорност както от ДЪРЖАВАТА, която все пак съществува, за да защитава имота на хората, така и ЛИЧНО от отговорните лица - местната главна ушева свиня и така наречената министърка !!!

Същото се случи в Бяла Слатина преди 3-4 години при предният мандат на тоя дебил, тогава министър бе доказаният и вече осъден криминален престъпник цветан (Маймуната) цветанов - когато орда от над 1000 хъхряка разграбиха посред бял ден единственото действащо предприятие в града - и ушевите пак се "уплашиха" вместо да си свършат работата и - ако се наложи - просто да разстрелят няколко бандита !!!

Какво означава "униформените заявили, че не могат да вземат отношение, тъй като не били охранителна фирма" - бе ???? Тия прасета защо си въобразяват, че вземат заплати ??? Докога ще храним някакви мръсни тулуми, които само си дръгнат задниците? Като е така МВР направо да се ЗАКРИЕ - а офранителните фирми да получат статут на частни милиции, те поне ще пазят тия, които им плащат.

Писна ми и от мишкуненето на патриотическите хора в парламента - какво още чакат, та не искат оставката на лекето бъчварова ????

Коментар

• Ето го примера. Същото важи и за Поморие, например. Значи може.

Каварна, където булдозерите не влязоха в махалата

Каварна е добрият пример за цялостен подход към интеграцията на ромската си махала. Общината изгражда инфраструктурата, включително улици с канализация и водоснабдяване, газификация, телефони, интернет. За да не се строи хаотично, са наети архитекти, които правят макети на няколко еднотипни жилища, а ромите-строители ги строят собственоръчно. Незаконно строителство не се позволява. Сметищата са изчистени от безработните роми по програмите за временна заетост...

"Подобрете първо средата на живот на тези хора, накарайте ги да се почувстват граждани. А след това наблягайте на образованието и заетостта... Няма как да очаквате от едни хора, които нямат електричество, живеят в мизерия, газят в кал, да ходят на училище или да бъдат конкурентноспособни на пазара на труда", казва кметът Цонко Цонев...

http://www.capital.bg/politika_i_iko...ha_v_mahalata/

Коментар

• 300 роми тарашат фабрика в Чирпан, полицията вдига рамене
              Какво да правя, аз ли да гърмя, чуди се един от шефовете

Над 300 роми са нахлули на територията на фабрика в Чирпан, след като са разбрали, че на мястото се съхраняват строителни материали и стари железа. Двамата пазачи не са могли да ги спрат, а полицията е вдигнала рамене. За това алармира пред БЛИЦ Димо Петров, който е председател на Съвета на директорите на фабриката. Той се свърза с нас с последна надежда, след като органите на реда отказали да си свършат работата.В момента там се извършва реконструкция на стари постройки. Всички материали, останали след разрушаването на постройките се съхраняват във фабриката и се охраняват от посегателства. Въпреки това в града се е разчуло и в момента над 300 роми са в района. Те задигат не само железа, но и каквото друго им попадне. Атаките започнали от снощи.

„Имаме двама пазачи, които са уплашени”, каза Петров. Те са повикали полиция, която е „дошла, видяла е и също се уплашила”. Униформените заявили, че не могат да вземат отношение, тъй като не били охранителна фирма. Пазачите, обаче, са наети абсолютно законно и имат право да подават сигнал.

Въпреки това от полицията казали, че трябвали да дойде управителя. „В момента пътувам към Чирпан”, заяви Петров.

Той заяви възмущение, че никой не иска да вземе отношение в трудния момент. „Какво да правя сега? Аз ли да гърмя?”, попита той. Петров заяви, че се чувства безсилен и се надява най-накрая органите на реда да се задействат. /БЛИЦ

Те берат хората бе ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Относно Гърмен, ако забеляза - бутнаха 4 курника, а оставиха цялата махала... уж на 14-ти щели да продължат. Искат да печелят време.

И щом си гледал сутрешния блок на Нова ТВ, не може да не си забелязал какво каза една от циганките "Кметицата бе тук и играхме хора преди изборите, а сега...."

Та проблема не е в циганите толкова, а в белите цигани на власт...
                А аз забелязвам, че са цели адвокатчета, когато става дума за ПРАВАТА ИМ, но стане ли дума за ЗАДЪЛЖЕНИЯ и СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНЪТ - веднага почват да реват (в един глас с ромозащитниците) как били неграмотни, били прости и невежи и някой ги бил подвел....

Айде стига - съвсем наясно са били, че строят незаконно, хич да не се правят сега. А че башев и капитанова са виновни и трябва да отидат на съд за тая работа заедно с ромовете, не го отричам.
                Last edited by X_Y; 30.06.2015, 14:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  ......
                  Относно Гърмен, ако забеляза - бутнаха 4 курника, а оставиха цялата махала... уж на 14-ти щели да продължат. Искат да печелят време.

И щом си гледал сутрешния блок на Нова ТВ, не може да не си забелязал какво каза една от циганките "Кметицата бе тук и играхме хора преди изборите, а сега...."

Та проблема не е в циганите толкова, а в белите цигани на власт...
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    ... ама не съм чул някой да се загрижи за тях и да лее горчиви репортерски или политически сълзи над злочестата им участ... нито да им разреши да се самонастанят някъде в междублоковите пространства на Младост 1 (напримерно) защото "няма къде да отидат".
                    Днес и аз се зачудих, имах един приятел, да е жив и здрав, така бе я окъсал по едно време, че спа по пейките късна есен, преди да си стъпи пак на краката... Не забелязах някой да се бе загрижил за него или както съм виждал майка с деца, ама не цветна..
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                      Некъф пък Тошо се изцепил че взетите 1500 жилища не били единствено ми 3-4-то с инвестиционна цел.
                      Аз па ще ви дам пример с комшийката - миналата събота я видях и ми се оплака. Продаде 2-та апартамента и взела къща за 200к евра. Ма бизнеса замря и сега има 110к лева да дава и живее под наем в гарсониера - 4-ма души за 250лв
                      Взетите жилища са ного повече от 1500 - просто до 13-а година толкова са били ЕДИНСТВЕНИТЕ домове - тоест обитателите на тия 1500 жилища са останали на улицата... ама не съм чул някой да се загрижи за тях и да лее горчиви репортерски или политически сълзи над злочестата им участ... нито да им разреши да се самонастанят някъде в междублоковите пространства на Младост 1 (напримерно) защото "няма къде да отидат".

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                        Не ме карай да ти изровя написаното за кого си гласувал.Ти и тебеподобните ти докараха чалгата на власт
                        Ами изкарай ги, тъкмо ще си имаш малко занимание. И като не ти харесва Боко, да бе дошъл на един протест за тока в началото на 2013 плямпало политическо. И колко нови профила ще си направиш, че те е срам от простотиите които си писал със старите...
                        Last edited by Jay Gould; 30.06.2015, 11:16.

Коментар

• Некъф пък Тошо се изцепил че взетите 1500 жилища не били единствено ми 3-4-то с инвестиционна цел.
                          Аз па ще ви дам пример с комшийката - миналата събота я видях и ми се оплака. Продаде 2-та апартамента и взела къща за 200к евра. Ма бизнеса замря и сега има 110к лева да дава и живее под наем в гарсониера - 4-ма души за 250лв
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Аз кат по прост да питам след като Еврогейския съд е решил че не може да събориш къщата на Манго без да го настаниш в друга как така решава да изгони други хора от единственото им жилище щот не са си платили вноската по кредита без някой да ги е настанал в друго жилище
                            Ами защото другите хора не са цигани, а българи, следователно НЯМАТ ПРАВА - но имат само задължения - да мълчат, да търпят хъхряшките "етнически традиции" - да бъдат толерантни към тия, които ги грабят и тероризират и да плащат всичко, включително размножаването на душманите си !!!
                            Тоя така наречен "съд" не е правна, а ПОЛИТИЧЕСКА институция, чиято единствена цел е циганите да стоят тука и тука да безчинстват, за да не притесняват толерантните европейци !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Гласуват пилешки глави като теб! Ни за Буци, ни за друга политическа отрепка съм гласувал и ми е от единия крачол в другия и за тях и за тъпаците които се редят с бюлетини и висят като прани гащи, по изборни секции.

Гласувал съм на местни избори и то на първи тур, защото се бе кандидатирал един приятел! Като не познавам ни Буци ни Бамбуци ме боли оная работа за избори и ала-бала!
                              Не ме карай да ти изровя написаното за кого си гласувал.Ти и тебеподобните ти докараха чалгата на власт

Коментар

• Аз кат по прост да питам след като Еврогейския съд е решил че не може да събориш къщата на * без да го настаниш в друга как така решава да изгони други хора от единственото им жилище щот не са си платили вноската по кредита без някой да ги е настанал в друго жилище
                                Last edited by X_Y; 30.06.2015, 12:31.

Коментар

Working...
                                X