IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    Аз сравнително лесно вдявам. Ако например ме нападне бясно куче първо ще го убия, а едва след това евентуално бих му съчувствал.
    Е, няма ли първо да се опиташ да го интегрираш?
    Не действаш особено евроатлантическо, баси...

Коментар

Аз сравнително лесно вдявам. Ако например ме нападне бясно куче първо ще го убия, а едва след това евентуално бих му съчувствал.
      Ако те нападне. Забравяш, че нашенци нападнаха без причина некви роми с добряшки вид в автобус 88 в Дружба. Голям срам. Държаха са като агресивни ро...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Ето, ти почна да вдяваш.

Коментар

Да кажем, че съм експерт по етнически и демографски въпроси.
          Ваййй, туй по-убаво от професия "политик" бре! Блазя ти.

Коментар

Направо можем да ги обявим за прекалено чувствителни и оттам- остро усещащи неправдите в живота
            Ето, ти почна да вдяваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Доста по-елементарен е отговора - липса на мисловна дейност.
              В качеството си на какъв точно експерт се изказваш? Не се заяждам, просто ми е интересно.
              Да кажем, че съм експерт по етнически и демографски въпроси. А елементарно, за да ме разбереш. Не съм привърженик на псевдонаучната лексика и стилистика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Няма. Нормалните цигани никога няма да се върнат към хъхряшкото.
                Дано! Като гледам какъв ропот срещу мургавелките. а според изследванията на акад. Методий Попов 1/6 от етническите бълтари към 30-.те години на миналия век са с по-тъмен тен на кожата. Самият аз, понеже с произход от Беломорието, като се позапека на вилата или по морето и започнат да ме оглеждат с напрежение из метрото. Може и за арабски терорист да ме вземат. Но мисълта ми е, че поради идиотската политика на неколко лелки в администрацията и по НПО-та, вече няколко десетилетия се насърчава раждаемостта сред най-бедните слоеве, с което се създава представа, че многодетните семейства са характерни за тези прослойки. Така си отгледахме поколение от неграмотни, безотговорни млади роми, които вече е късно да превъзпиташ. Дори с бой. Дарвинизъм в действие - най-пригодените оцеляват и се размножават.

Коментар

В качеството си на какъв точно експерт се изказваш? Не се заяждам, просто ми е интересно.
                  Направо можем да ги обявим за прекалено чувствителни и оттам- остро усещащи неправдите в живота

Коментар

Давам по-разумно обяснение просто. Ти може да имаш друга интерппретация, но аз подхождам експертно.

Коментар

Айде още един ромозащитник ...
                      Давам по-разумно обяснение просто. Ти може да имаш друга интерппретация, но аз подхождам експертно.

Коментар

По точно е характерно за част от индивидите в неравностойно положение. Така компенсират дискриминационното отношение и чувството за малоценност. Те също са притиснати от социалните порядки, от несъвършенствата и деформациите им.
                        Айде още един ромозащитник ...

Коментар

Не ги подценявай. Те имат свой елит, който се разтваря сред останалите граждани от високия и средния слой. Но един хубав ден точно те може да станат водачи на етноса с някои по-особени искания. Половината от ромите не живеят в гетата.
                          Няма. Нормалните цигани никога няма да се върнат към хъхряшкото.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

То това при тях е характерна черта на етноса - да се гаврят с по-слаби и беззащитни.
                            По точно е характерно за част от индивидите в неравностойно положение. Така компенсират дискриминационното отношение и чувството за малоценност. Те също са притиснати от социалните порядки, от несъвършенствата и деформациите им.

Коментар

Не ще да е било само задявка, а подигравка с лице в неравностойно положение. Твърде недостойно!
                              То това при тях е характерна черта на етноса - да се гаврят с по-слаби и беззащитни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнение
                                Верно, човека може да е защитил жената, но нищо не еналагало да използва оръжие. Пише че само са се задявали с жената, не че са я били например, т.е. не е имало никакво основание да напада ромите с оръжие. То ако за всяка задявка или обида се стреляхме, тук щеше да стане като в дивия запад.
                                Не ще да е било само задявка, а подигравка с лице в неравностойно положение. Твърде недостойно!
                                Last edited by Trakatrak'; 17.07.2015, 17:14.

Коментар

Working...
                                X