IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Я питай едно 40 килограмово момиче от репортажа на "Господари на ефира" дали днешната не бие? Бие, ама само такива, които внасят данъци и им плащат заплатите.
    Е, то това беше вчерашната полиция. Това виц от соца. Малко вече се губи смисъла. Вчерашна полиция казваха на онази отпреди 9 септември, ама се разбираше тая де те прибрала вчера и те опухала по тоталитарному.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      Бой, бой, ама това беше вчерашната полиция. Днешната не бие.
      Я питай едно 40 килограмово момиче от репортажа на "Господари на ефира" дали днешната не бие? Бие, ама само такива, които внасят данъци и им плащат заплатите.

Коментар

Нищо, бой докато не се очовечат!
        Бой, бой, ама това беше вчерашната полиция. Днешната не бие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Докога ще се оправдаваме с режимът? Режимът - това са едно неногобройно стадо негодници. И ако те не желаят да изпълняват задълженията си и да прилагат законите, то трябва да бъдат свалени от власт.

Кои са в случая - мишката бойкоборисов, свинята цацаров и още неколцина боклуци, които могат да бъдат очистени само с два пълнителя.
          Навремето дадох на главния прокурор (по по предишния) комбинацията за заграбване на най-голямата обществена организация в България с квазизаконови манипулации. В резултат видимият и виден отвсякъде организатор на грабежа стана зам.-председател на българското народно събрание и призовава за борба с ромската престъпност. Смях! Сбъркана държава.

Коментар

Докога ще се оправдаваме с режимът? Режимът - това са едно неногобройно стадо негодници. И ако те не желаят да изпълняват задълженията си и да прилагат законите, то трябва да бъдат свалени от власт.

Кои са в случая - мишката бойкоборисов, свинята цацаров и още неколцина боклуци, които могат да бъдат очистени само с два пълнителя.
            Няма те коментирам, че ще ме броят подстрекател.

Коментар

Чакай молко! Който върши престъпления, трябва да лежи. Но създаденият режим не позволява те да бъдат санкционирани. Пък и си намират оправдание - българите крадат на едро, ний ромите - на дребно с риск от срещата с 220 и повече волта. Кво да им кажеш.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Кво да им кажеш.
                Нищо, бой докато не се очовечат!

Коментар

Не само - вината е преди всичко ромова, защото те са извършители. Писнало ми е за ромовите безчинства да обвиняват всички и всичко, само не и самите ромове.

Обяснявал съм и причината за - тя е, че ромовете са генетически лишени от морал !!!! ФАКТ !!! Дори в ромовият т.нар. "език" липсват думи за каквито и да е морални категории, дори дума за БЛАГОДАРНОСТ !!! Какво чудно тогава, че ромовете често извършват зверствата си срещу хора, които са им помагали и са ги хрантутили... впрочем деянията им срещу целият наш народ са точно същото. КАКВО да се очаква от същество, което няма дума за благодарност в примитивният си "език"... а дори ЖИВОТНИТЕ знаят какво е благодарност !!!

Не отричам вината и на политиците - и на всевъзможните ромови закрилници - например институцията, която споменавам в по-долния пост, според която ромовете имат право да нарушават безнаказано законите на държавата и дори най-основните права на другите хора !!!!
                  Чакай молко! Който върши престъпления, трябва да лежи. Но създаденият режим не позволява те да бъдат санкционирани. Пък и си намират оправдание - българите крадат на едро, ний ромите - на дребно с риск от срещата с 220 и повече волта. Кво да им кажеш.

Коментар

Та нали и аз това твърдя. Жалките, крадливи, некомпетентни, увивни политици ни докараха до тук. Превърнахме се в бантустан Булгаристан.
                    Не само - вината е преди всичко ромова, защото те са извършители. Писнало ми е за ромовите безчинства да обвиняват всички и всичко, само не и самите ромове.

Обяснявал съм и причината за - тя е, че ромовете са генетически лишени от морал !!!! ФАКТ !!! Дори в ромовият т.нар. "език" липсват думи за каквито и да е морални категории, дори дума за БЛАГОДАРНОСТ !!! Какво чудно тогава, че ромовете често извършват зверствата си срещу хора, които са им помагали и са ги хрантутили... впрочем деянията им срещу целият наш народ са точно същото. КАКВО да се очаква от същество, което няма дума за благодарност в примитивният си "език"... а дори ЖИВОТНИТЕ знаят какво е благодарност !!!

Не отричам вината и на политиците - и на всевъзможните ромови закрилници - например институцията, която споменавам в по-долния пост, според която ромовете имат право да нарушават безнаказано законите на държавата и дори най-основните права на другите хора !!!!

Коментар

• Ето как действа истински националноотговорен държавник !!!!

РУСИЯ СПИРА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С РЕШЕНИЯТА НА Т.НАР. "ЕВРОПЕЙСКИ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКЪТ", КОГАТО ТЕ ПРОТИВОРЕЧАТ НА РУСКИТЕ ЗАКОНИ. СПОРЕД ПРЕЗИДЕНТЪТ ВЛАДИМИР ПУТИН Т.НАР. "СЪД" ИЗПЪЛНЯВА ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРЪЧКИ !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/349266

Същото би трябвало да направят и нашите управляващи, ако имаха топки, но те нямат - България е управлявана от мишове със заешки сърчица !!! НЕДОПУСТИМО Е една организация, претендираща че е правна и самоназовала се "СЪД" да взема решения и да издава разпоредби, очевидно противоречащи на най-елементарните и основни правни принципи, която често дори защитава деяния, които сама признава за НЕЗАКОННИ. Ногократно съм коментирал прецедентът "Баталова воденица", мисля нама нужда пак да правя това.

Коментар

ЕДИН случай, я гугълни "цигани нападнаха/пребиха/убиха" и ми кажи колко стотин резултата излизат?
                        Та нали и аз това твърдя. Жалките, крадливи, некомпетентни, увивни политици ни докараха до тук. Превърнахме се в бантустан Булгаристан.

Коментар

Ако те нападне. Забравяш, че нашенци нападнаха без причина некви роми с добряшки вид в автобус 88 в Дружба. Голям срам. Държаха са като агресивни ро...
                          ЕДИН случай, я гугълни "цигани нападнаха/пребиха/убиха" и ми кажи колко стотин резултата излизат?

Коментар

Ако те нападне. Забравяш, че нашенци нападнаха без причина некви роми с добряшки вид в автобус 88 в Дружба. Голям срам. Държаха са като агресивни ро...
                            Не забравям, циганията не се ограничава до ромите и е заразна.

Коментар

Е, няма ли първо да се опиташ да го интегрираш?
                              Не действаш особено евроатлантическо, баси...
                              Иронията е неуместна. Бесните кучета се затварят и изследват за бяс, щото инжекциите много болезнени и не се слагат току-тъй.

Коментар

Ваййй, туй по-убаво от професия "политик" бре! Блазя ти.
                                Благодаря! Поради некоректни политически възгледи съм в ъгъла, но все още нещо акъл давам по форуми и компании. Падение!

Коментар

Working...
                                X