Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеБой, бой, ама това беше вчерашната полиция. Днешната не бие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНищо, бой докато не се очовечат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДокога ще се оправдаваме с режимът? Режимът - това са едно неногобройно стадо негодници. И ако те не желаят да изпълняват задълженията си и да прилагат законите, то трябва да бъдат свалени от власт.
Кои са в случая - мишката бойкоборисов, свинята цацаров и още неколцина боклуци, които могат да бъдат очистени само с два пълнителя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДокога ще се оправдаваме с режимът? Режимът - това са едно неногобройно стадо негодници. И ако те не желаят да изпълняват задълженията си и да прилагат законите, то трябва да бъдат свалени от власт.
Кои са в случая - мишката бойкоборисов, свинята цацаров и още неколцина боклуци, които могат да бъдат очистени само с два пълнителя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧакай молко! Който върши престъпления, трябва да лежи. Но създаденият режим не позволява те да бъдат санкционирани. Пък и си намират оправдание - българите крадат на едро, ний ромите - на дребно с риск от срещата с 220 и повече волта. Кво да им кажеш.
Кои са в случая - мишката бойкоборисов, свинята цацаров и още неколцина боклуци, които могат да бъдат очистени само с два пълнителя.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКво да им кажеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе само - вината е преди всичко ромова, защото те са извършители. Писнало ми е за ромовите безчинства да обвиняват всички и всичко, само не и самите ромове.
Обяснявал съм и причината за - тя е, че ромовете са генетически лишени от морал !!!! ФАКТ !!! Дори в ромовият т.нар. "език" липсват думи за каквито и да е морални категории, дори дума за БЛАГОДАРНОСТ !!! Какво чудно тогава, че ромовете често извършват зверствата си срещу хора, които са им помагали и са ги хрантутили... впрочем деянията им срещу целият наш народ са точно същото. КАКВО да се очаква от същество, което няма дума за благодарност в примитивният си "език"... а дори ЖИВОТНИТЕ знаят какво е благодарност !!!
Не отричам вината и на политиците - и на всевъзможните ромови закрилници - например институцията, която споменавам в по-долния пост, според която ромовете имат право да нарушават безнаказано законите на държавата и дори най-основните права на другите хора !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТа нали и аз това твърдя. Жалките, крадливи, некомпетентни, увивни политици ни докараха до тук. Превърнахме се в бантустан Булгаристан.
Обяснявал съм и причината за - тя е, че ромовете са генетически лишени от морал !!!! ФАКТ !!! Дори в ромовият т.нар. "език" липсват думи за каквито и да е морални категории, дори дума за БЛАГОДАРНОСТ !!! Какво чудно тогава, че ромовете често извършват зверствата си срещу хора, които са им помагали и са ги хрантутили... впрочем деянията им срещу целият наш народ са точно същото. КАКВО да се очаква от същество, което няма дума за благодарност в примитивният си "език"... а дори ЖИВОТНИТЕ знаят какво е благодарност !!!
Не отричам вината и на политиците - и на всевъзможните ромови закрилници - например институцията, която споменавам в по-долния пост, според която ромовете имат право да нарушават безнаказано законите на държавата и дори най-основните права на другите хора !!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ето как действа истински националноотговорен държавник !!!!
РУСИЯ СПИРА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С РЕШЕНИЯТА НА Т.НАР. "ЕВРОПЕЙСКИ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКЪТ", КОГАТО ТЕ ПРОТИВОРЕЧАТ НА РУСКИТЕ ЗАКОНИ. СПОРЕД ПРЕЗИДЕНТЪТ ВЛАДИМИР ПУТИН Т.НАР. "СЪД" ИЗПЪЛНЯВА ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРЪЧКИ !!!!
http://www.blitz.bg/news/article/349266
Същото би трябвало да направят и нашите управляващи, ако имаха топки, но те нямат - България е управлявана от мишове със заешки сърчица !!! НЕДОПУСТИМО Е една организация, претендираща че е правна и самоназовала се "СЪД" да взема решения и да издава разпоредби, очевидно противоречащи на най-елементарните и основни правни принципи, която често дори защитава деяния, които сама признава за НЕЗАКОННИ. Ногократно съм коментирал прецедентът "Баталова воденица", мисля нама нужда пак да правя това.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕДИН случай, я гугълни "цигани нападнаха/пребиха/убиха" и ми кажи колко стотин резултата излизат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАко те нападне. Забравяш, че нашенци нападнаха без причина некви роми с добряшки вид в автобус 88 в Дружба. Голям срам. Държаха са като агресивни ро...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАко те нападне. Забравяш, че нашенци нападнаха без причина некви роми с добряшки вид в автобус 88 в Дружба. Голям срам. Държаха са като агресивни ро...
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕ, няма ли първо да се опиташ да го интегрираш?
Не действаш особено евроатлантическо, баси...
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеВаййй, туй по-убаво от професия "политик" бре! Блазя ти.
Коментар
Коментар