IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Парадокс

Най-много ме дразни фактът, че охранител на СИК ни управлява държавата, а най-парадоксалното е, че има хора, които продължават да гласуват за него, защото е "по-малкото зло".

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      Аз ти казах за кой вариант съм! Надявам се като силна нация да дойде и нашето време да наделеем демографски и икономически в една нова реалност! Ромовете ще намалеят драстично като се спазват законите и има равнопоставеност!
      Лошото е само, че политиците са много продажни, но кой знае? Току-виж Императора е станал ДУЧЕ!
      Хубаво: турете ме. Да видите гонка по устав.

Казал съм и преди - ако се приложат само два члена от НК - 323а и 234в - и ромовете са на колене - бандитизмът им е елиминиран, а раждаемостта поне за няколко години ще падне с 90%. И то деца ще могат да правят само живеещите в законни жилища, работещи и плащащи данъци цигани, които така и така на никого не пречат, защото всички останали ще са разсадени по трудовите лагери с ефективни присъди... то се знае отделно мъжки от женски.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Те евреите виждаш,че не дават 5 голи камъка на кръст в пустиня на палестинците, че да мирясат от атентати и от филми, та ние да даваме част от България! Земята с най-плодородни почви в Европа, земя с несметни богатсва от към злато и втора в Европа по геотермални извори след Исландия. От тук на сетне тези подземни извори ще са сред най-голямото богатсво с оглед на замърсяването и дефицита на води в света! Тая година имаме не просто затопляне, а с свръх рекорд в пъти! Глобалното затопляне не е резултат от замърсяване, а от цикли на слънцето. Замърсяване може 10%, слънце цикли 90%. До 15 години ледниците ще се стопят. България поради своите особености ще е супер атрактивна за живот и стопанство.

Варианта е пускаме ромовете около Варна и Бъргас, до Сливен, слагаме оградите и ако не решат изведнъж да станат рибари всичките, малко, по-малко ще започнат да се връщат към родината си Южна Азия. Кой в Индия, кой в Пакистан..., просто няма да имат друг вариант!
        Аааааааааааааа,край Варна абсолютно не.Ще стане мазало.
        Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Някак си, виждам тази държава в посока северозапад.

Знам, че изглежда екстравагантно това предложение, но не е лишено от смисъл- има Македония, все пак. Твърде много се вторачваш в територията.
          Аз ти казах за кой вариант съм! Надявам се като силна нация да дойде и нашето време да наделеем демографски и икономически в една нова реалност! Ромовете ще намалеят драстично като се спазват законите и има равнопоставеност!
          Лошото е само, че политиците са много продажни, но кой знае? Току-виж Императора е станал ДУЧЕ!

Коментар

Защо симулираш интерес към случващото се зад оградите? И сега има такива и зад тях се случват ужасни неща.
            Би ли останал в среда доминирана от маргинали?
            Никакъв интерес не симулирам, какво ще се случва зад оградите не ме касае! Мисля, че е пределно ясно!

Коментар

Те евреите виждаш,че не дават 5 голи камъка на кръст в пустиня на палестинците, че да мирясат от атентати и от филми, та ние да даваме част от България! Земята с най-плодородни почви в Европа, земя с несметни богатсва от към злато и втора в Европа по геотермални извори след Исландия. От тук на сетне тези подземни извори ще са сред най-голямото богатсво с оглед на замърсяването и дефицита на води в света! Тая година имаме не просто затопляне, а с свръх рекорд в пъти! Глобалното затопляне не е резултат от замърсяване, а от цикли на слънцето. Замърсяване може 10%, слънце цикли 90%. До 15 години ледниците ще се стопят. България поради своите особености ще е супер атрактивна за живот и стопанство.

Варианта е пускаме ромовете около Варна и Бъргас, до Сливен, слагаме оградите и ако не решат изведнъж да станат рибари всичките, малко, по-малко ще започнат да се връщат към родината си Южна Азия. Кой в Индия, кой в Пакистан..., просто няма да имат друг вариант!
              Някак си, виждам тази държава в посока северозапад.

Знам, че изглежда екстравагантно това предложение, но не е лишено от смисъл- има Македония, все пак. Твърде много се вторачваш в територията.

Коментар

• Те евреите виждаш,че не дават 5 голи камъка на кръст в пустиня на палестинците, че да мирясат от атентати и от филми, та ние да даваме част от България! Земята с най-плодородни почви в Европа, земя с несметни богатсва от към злато и втора в Европа по геотермални извори след Исландия. От тук на сетне тези подземни извори ще са сред най-голямото богатсво с оглед на замърсяването и дефицита на води в света! Тая година имаме не просто затопляне, а с свръх рекорд в пъти! Глобалното затопляне не е резултат от замърсяване, а от цикли на слънцето. Замърсяване може 10%, слънце цикли 90%. До 15 години ледниците ще се стопят. България поради своите особености ще е супер атрактивна за живот и стопанство.

Коментар

Поради много неща съм 99,99999999999999...% в период убеден, че не могат ромовете да съществуват и управляват собствена държава! Но това няма какво да го коментираме, не ми е и интересно за коментар! Говорихме за България!
                  Ако не дей си боже имаме някакво такова разделение и ромовете се изтеглят там, какво ще бъде на тази територия няма значение! Дали те ще са там или друг, ще има огради и студено съседство, но виско това са само хипотези! Аз съм написал какви са ми надеждите за развитие в Европа и в частност на България! Тоя вариант с разделянето, едно, че не стои на дневен ред, едно, че е лош за нас и за България!
                  Защо симулираш интерес към случващото се зад оградите? И сега има такива и зад тях се случват ужасни неща.
                  Би ли останал в среда доминирана от маргинали?

Коментар

Флорида, то си тече гражданската война. Тихо си тече и не е съвсем безкръвна.
                    Ромовете ще се научат да се самоиздържат като им се отнеме възможността да паразитират. Могат да развиват някаква лека промишленост и земеделие.
                    И защо мислиш, че една, евентуална циганска държава, ще стане сателит на Турция? Голяма част от циганите са християни. В този смисъл, заради клановото и верско разделение, ще са необходими 2 ромски държави. )))
                    Поради много неща съм 99,99999999999999...% в период убеден, че не могат ромовете да съществуват и управляват собствена държава! Но това няма какво да го коментираме, не ми е и интересно за коментар! Говорихме за България!
                    Ако не дей си боже имаме някакво такова разделение и ромовете се изтеглят там, какво ще бъде на тази територия няма значение! Дали те ще са там или друг, ще има огради и студено съседство, но виско това са само хипотези! Аз съм написал какви са ми надеждите за развитие в Европа и в частност на България! Тоя вариант с разделянето, едно, че не стои на дневен ред, едно, че е лош за нас и за България!

Коментар

• Флорида, то си тече гражданската война. Тихо си тече и не е съвсем безкръвна.
                      Ромовете ще се научат да се самоиздържат като им се отнеме възможността да паразитират. Могат да развиват някаква лека промишленост и земеделие.
                      И защо мислиш, че една, евентуална циганска държава, ще стане сателит на Турция? Голяма част от циганите са християни. В този смисъл, заради клановото и верско разделение, ще са необходими 2 ромски държави. )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                        За коя територия говориш? - За въглищните мини под Перник ли?
                        Малко наша, малко -румънска, чешка, словашка, сръбска и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                          За първи път чувам подобно нещо изказано публично!
                          И кой българин ще се съгласи неговият район да отиде за нова така наречена 'държава'?
                          Тук земята е осеяна с кости на прадедите ни.
                          Ако питат мене - може да е черен хумор - но бихме прежалили някаква част от териториалните води на Черно море.
                          Изказването ти е фрустриращо в този си вид.
                          Казвам го не за първи и път. И, да, много по- рационално е. За какво ти е територия, която само изсмуква ресурс? Изключение- ако е стратегическа.

Коментар

И аз съм на мнение, че е добре да им се отстъпи територия, за да си създадат държава. Размяна на население. Правено е многократно и няма да е прецедент.
                            Това може да стане само с гражданска война и ще е много тежко и кърваво за българите! Дано да не става!
                            Това е вариант, при който демографията се запази и положението, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще стане нетърпимо!
                            Ромовете, не могат да работят и да се издържат, те могат единствено да паразитират, след не дай си боже това събитие, територията, която се отдели ще бъде превзета от Турция по всяка вероятност. Те ще им разкатаят мамата за 1 година и половината няма да оцелеят физически, останалата част ще разселят!

За мен по-добрия вариант да се справим с тоя проблем е разпадане на ЕС! Едно, че сигурно ще минем под влиянието на Русия, а там няма хън мън, второ, че ако няма ЕС, няма и ЛИБЕРАСТИЯ!
                            Ромите не могат да нарастват, ако за тях важат законите, както за всики! Нищо друго не трябва, просто равнопоставеност!
                            Строят се 5 затвора, при което издръжката на рецедивист е 400-500 лева на месец, но 4-5 деца и кражби е 2000 - 2500 на месец! Кое е по-евтино? Ясно е?
                            Когато няма ЛИБЕРАСТИЯ, няма и социални за без нищо, само за деца! Трудния живот, бедността и болестите, ще редуцират само за 20 години населението с едно 30% надолу. Без никаква репресия, без стрелба, без война без нищо! Просто природата, такава каквато е! Нормален човек си, бачкаш, издържаш се - имаш и за магазин имаш и за лекар! СКОТ си, решаваш да живееш на базата на престъпления, извършваш гадости - или си в затвора за по 20-30 години, или си скелет от глад и гаснеш в гетото!

Тези, които се водят евреи, но май са си чисти хазари, инвестират МИЛИАРДИ, в либерастия и пропагандата на либералната идея, медии и прочие... Правят го, за да обслужат идеята за НОВ СВЕТОВЕН РЕД! За да се случи това, ЕС, трябва да се федерализира и да се унищожат нациите, а етносите да станат буламач, като в САЩ, въпреки, че и там не е на 100%, англосаксонци и други, общо взето!

Ако ЕС не оцелее, а се разпадне, проекта им се проваля! Цялата пропаганда на медии СЕКВА НА МИНУТАТА, ЗАЩОТО ПОВЕЧЕ НЯМА СМИСЪЛ!
                            Това е единствената причина за политиката на ЕС в момента! Бежанци и прочие, всичко е следствие от тъй наречения ЛИБЕРАЛИЗЪМ(ЛИБЕРАСТИЯ)! Ако плана за ЕС се провали, в цяла Европа идват десни правителства и либерализъм, ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ЧУДИМ КАК ИЗОБЩО Е ВЪЗМОЖНО НЯКОЙ ДА СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА!
                            Ако няма ЕС, политическият диалог и интересите на нациите и народите, ще се разглеждат през съвсем различна призма! Всичкият този абсурд, който е свързан с различни малцинства и издевателствата вършени от тях, не е само в България, той е в цяла Европа!
                            България и ромовете са част от този процес, нищо по-различно!
                            Last edited by Mike Florida; 17.03.2016, 22:38.

Коментар

И аз съм на мнение, че е добре да им се отстъпи територия, за да си създадат държава. Размяна на население. Правено е многократно и няма да е прецедент.
                              За първи път чувам подобно нещо изказано публично!
                              И кой българин ще се съгласи неговият район да отиде за нова така наречена 'държава'?
                              Тук земята е осеяна с кости на прадедите ни.
                              Ако питат мене - може да е черен хумор - но бихме прежалили някаква част от териториалните води на Черно море.
                              Изказването ти е фрустриращо в този си вид.

Коментар

За коя територия говориш? - За въглищните мини под Перник ли?

Коментар

Working...
                                X