IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Да, бе: аз измислил защо "тия" са "такива", мен ще ме туряте Дуче, ама моят град да станел територия на. Не става. Северозападналото ще стане територия на, защото и без това всичко там е изтърбушено от. Впоследствие, когато новата държава стигне до логическият си завършек и си приберем територията, ще изградим всичко наново.
    По изтърбушено от София няма.Там е корена на злото в България

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Убийствено точен аз предлагам София град за територия на *та държава.
      Да, бе: аз измислил защо "тия" са "такива", мен ще ме туряте Дуче, ама моят град да станел територия на. Не става. Северозападналото ще стане територия на, защото и без това всичко там е изтърбушено от. Впоследствие, когато новата държава стигне до логическият си завършек и си приберем територията, ще изградим всичко наново.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
        ....

Убийствено точен аз предлагам София град за територия на *та държава.
        Last edited by X_Y; 22.03.2016, 18:10.

Коментар

• Винаги ми е било чудно как така човек няма да има някакъв план и да няма буферен, транзитен период за осъществяването му. Излиза, че той освен, че не мисли за бъдещето, не си спомня и миналото.
          Дори растенията имат 'памет', разни годишни кръгове и от сорта.
          Друго си е обаче да нямаш памет. Мозъкът ти, дори и да си е наред, няма данни, с които да оперира и естествено закърнява - природен закон. Природата не обича да държи излишни неща, така че - напълно си прав, че потенциална държава от Хиксове - би изчезнала поради ненужността си и безполезността си.
          Излиза, че нещата са доста логични в глобален мащаб. Мултикултуралистичната ерес нали точно това иска - човек да е свободен, да живее за мига, да не обръща внимание на разликите - кой бял, жълт, мъж, жена, трети, четвърти и седемнайсти вид пол. Абе с две думи - да не се замисля. Като спреш да се замисляш - естествено е да спреш да мислиш, а като спреш - спираш и да съществуваш.
          Както е казал и Рене Декарт
          „Cogito ergo sum“ („Мисля, значи съм“, често (некоректно) превеждано и като „Мисля, следователно съществувам“).
          Въпросът е всъщност - защо противоречим на природата и поддържаме тези вече несъществуващи, немислещи създания? Това си е криворазбран хуманизъм. Той самият не иска да мисли, да помни, да учи - самият той не иска да съществува на подсъзнателно ниво, но ние - не - ти си живо същество, имаш право на храна, вода.

Защо им се втълпява в празните от мисли глави, че другите трябва да се грижат за тях? Ясно е , че в празна чаша много по-лесно можеш да налееш, отколкото в пълна, но все пак. Братовчедите от мултикултурала им ги пускат тия мухи, че били имали права и т.н.
          Last edited by X_Y; 22.03.2016, 18:09.

Коментар

• Постът на Integer е бил смислен. Кое е наложило изтриването му?

Коментар

• Рекордьори, беееее !!!!

КРЕХКИ ТИЙНЕЙДЖЪРИ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЯСЕН ЕТНИЧЕСКИ ПРОИЗХОД - ВЕЧЕ С ДЕСЕТКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/400406

Интеграция ????? Как, бе - КАК ????

Коментар

• Интегрирани и толерантни ...

Полицаи са озаптили с оръжие кърваво ромско меле в Трудовец

Силовите действия са били предизвикани от масовия побой и неподчинението на участващите в него лица, обясниха от МВР

Полицията е задържала 3 лица за опит за убийство в село Трудовец, Община Ботевград. Това каза Наталия Николов, окръжен прокурор на София по време на брифинг във връзка с проведени успешни акции на ОДМВР - София през последните дни, цитирана от „Фокус".
                „На 13 март в село Трудовец, Община Ботевград е възникнал скандал от личен характер между две ромски фамилии от град Ботевград и град Етрополе“, обясни Николова. „Фамилиите се събират в село Трудовец, където започва физически саморазправа. В хода на възникналия побой е нанесена телесна повреда на няколко лица. В следствие на саморазправата едно от лицата е тежка черепно- мозъчна травма. Настанено е в столичната болница „Св. Анна“, към момента няма опасност за живота му“, подчерта Николова.

„Когато на мястото на инцидента е пристигнал полицейски патрул, в опита да бъдат разтървани две враждуващи лица се е стигнало до правомерна употреба на оръжие от страна на полицейските служители”, разказа тя. „При такива масови побои лицата, които спорят не се подчиняват на полицейските призиви да спрат саморазправата, което е наложило използването на оръжие“, допълни Николова.

Наталия Николова заяви, че по случая са повдигнати обвинения на 3 лица, като и тримата са били задържани до 72 часа. По думите й, първоначално спрямо на 2 от лицата е взета мярка „парична гаранция“. След задържането на трето лице, което е осъждано и криминално проявено човекът е получил инсулт и е настанен в УМБАЛС „Пирогов“. Поради влошеното му здравословно състояние му е взета му е мярка „парична гаранция“. Работата по случая продължава.

http://www.blitz.bg/news/article/400342

Коментар

• Флоридов, колкото и да се гневим, причините са комплексни:
                  - Полицаите са виновни - дори не като отделни хора, но като маса... колко пъти протестират и все за пари? Да са излезли на протест, за да защитят елементарните си полицейски правомощия и дори елементарното си право на самозащита - право което има не всеки полицай дори и всеки гражданин, но всяко живо същество? Когато смелият полицай Иван Лулеов застрелял нападналия го с брадва хъхрещ терорист, бе подложен на преследване, вместо да бъде награден, неговите колеги защитиха ли го?
                  - Политиците са виновни - що за "министър" е жалката бъчварова? А господарят и - мишокът бойкоборисов? Защото възможности за реакция срещу тоя чудовищен бандитизъм ИМА - абсурдната, идиотска и престъпна "харта" за човешките права на ЕС, даваща повече права на изродите, отколкото на жертвите, може да бъде суспендирана и това е заложено в самата нея - Франция го направи - ама нашите политици нямат топки за това.
                  - Ние също сме виновни, задето не само търпим, ами избираме отново и отново същите жалки маймуни и безотечествени безхаберници.

Авалонов - а защо мислиш, че и това, другото не се е случвало? Аз не бих се учудил.

Коментар

• То, вече, е редовна новина, че електората е млатил полицаи. Виж, другото нещо дето се не връща / както казват / ако бе станало би ме учудило, но само за момент ! Интересно до къде стига границата на овчето търпение на полицаите и народа ?

* Тук разделението е умишлено , също

Коментар

• Див екшън! Пияни каруцари млатиха полицаи с лопати в Асеновград

Пияни каруцари нападнаха с лопати и вили полицаи в Асеновград снощи. Пострадали са двама униформени, като единият от тях е по-тежко ударен и е в болница. Девет мъже са задържани за побоя, съобщава „Марица”. Към 21:30 часа снощи при обход на маршрута в района на изхода на Асеновград автопатрул от районното управление засякъл скандал между група местни жители във видимо нетрезво състояние. Каращите се били в 4 каруци. Полицаите ги спрели в района на кръстовището на улиците „Цар Иван Асен II” и „Миньор” и се насочили към тях за проверка.

Докато продължавали разправията, хората от каруците се разделили на две групи и започнали да обиждат пазителите на реда. Обградили ги и извадили лопати, вили и дървени летви в ръце. Един от мъжете посегнал с лопата към един от служителите, ударил го и тръгнал към колегата му, който произвел предупредителен изстрел във въздуха, но е ударен в главата.

После и двете групи се разбягали по улицата, полицаите ги последвали, но заради сериозното нараняване се наложило пострадалият служител да бъде откаран в болницата, където е настанен за лечение.

На местопрестъплението е извършен оглед. За запазването на реда в квартала са изпратени автопатрули от РУ-Асеновград и жандармерия. Незабавно са предприети оперативно-издирвателни действия. В районното управление са отведени деветима мъже, на възраст от 22 до 49 години.

Установява се съпричастността на всеки от тях към случилото се, изяснява се кой от тях е нанесъл удар на по-тежко пострадалия полицай. За нанасянето на телесни повреди деветимата остават в ареста на Районното в Асеновград до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Докато при подобна ситуация, замахналия с лопата не бъде разстрелян като куче и това да се възприема от обществото като нормална и адекватна мярка, спрямо заплахата за живот на полицая! НОРМАЛНА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА!!!

Що за изроди смятат, че могат да замахват и да удрят полицаи с ЛОПАТИ!
                      Съвременна България е много по-лоша и от тъй нареченият Див Запад, защото тогава хората са могли да се организират и ДА СЕ ПАЗЯТ! Днес ОТРЕПКИТЕ имат преди всичко права, а живота на подобни уроди се възприема за "ЦЕННОСТ"!
                      НИТО ДЪРЖАВАТА, АДЕКВАТНО ПАЗИ ГРАЖДАНИТЕ И ПОЛИЦАИТЕ СИ, НИТО ТЕ МОГАТ ДА СЕ ПАЗЯТ КАКТО НАМЕРЯТ ЗА ДОБРЕ, В УСЛОВИЯТА НА ТОЯ ХАОС!

Честити ВИ Еврогейски "ценности" на Съвременна България!

Коментар

• http://www.banker.bg/finansov-dnevni...s?recId=482001

Отмъщението "Агромах"
                        Last edited by Ferry; 19.03.2016, 13:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от tankan Разгледай мнение
                          Най-много ме дразни фактът, че охранител на СИК ни управлява държавата, а най-парадоксалното е, че има хора, които продължават да гласуват за него, защото е "по-малкото зло".
                          това е най-ясната и не подлежаща на друг коментар извадка за 80% от населението на Булгаристан. Селяни, цигани и българско малцинство упорито нежелаещо да се образова със заровена кратуна в пясъка.

" Прост народ - слаба държава!" ....... Само дето държава отдавна няма!
                          Last edited by Ferry; 19.03.2016, 13:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Ама иначе щатът на МВР е около 60 000, нали?
                            70...80
                            импе,уважавам те.знам ти и мнението за куките или ушевите,както ги наричаш
                            кви 60000 импе
                            не знам полицаите....ама при пожарникарите, липсата на индианци е на минимума
                            за тия дето гасят пиша не за стотиците им началници
                            някой не си прави сметката с цел да спести 2 лева....... с които да направи чешми и градинки,чрез ония фирми
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Ама иначе щатът на МВР е около 60 000, нали?

Коментар

• преди 10 мин по бнт някъв зам министър изплю камъчето за полицаите в бг
                                някой тука спореше с мен преди време за точната бройка.някви данни на еропата
                                дадени от бг сигурно
                                та.....12000 са полицаите...тия с униформите.не го казвам аз.зам министър някой си.тия дето ги плюят другия път да мислят.напускането продължава,нови назначения няма.фирмата мевере не била печеливша и скоро ще приключи
                                дано войска да има,мвр явно,вече няма
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X