Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеУбийствено точен аз предлагам София град за територия на *та държава.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение....
Убийствено точен аз предлагам София град за територия на *та държава.Last edited by X_Y; 22.03.2016, 18:10.
Коментар
-
Винаги ми е било чудно как така човек няма да има някакъв план и да няма буферен, транзитен период за осъществяването му. Излиза, че той освен, че не мисли за бъдещето, не си спомня и миналото.
Дори растенията имат 'памет', разни годишни кръгове и от сорта.
Друго си е обаче да нямаш памет. Мозъкът ти, дори и да си е наред, няма данни, с които да оперира и естествено закърнява - природен закон. Природата не обича да държи излишни неща, така че - напълно си прав, че потенциална държава от Хиксове - би изчезнала поради ненужността си и безполезността си.
Излиза, че нещата са доста логични в глобален мащаб. Мултикултуралистичната ерес нали точно това иска - човек да е свободен, да живее за мига, да не обръща внимание на разликите - кой бял, жълт, мъж, жена, трети, четвърти и седемнайсти вид пол. Абе с две думи - да не се замисля. Като спреш да се замисляш - естествено е да спреш да мислиш, а като спреш - спираш и да съществуваш.
Както е казал и Рене Декарт
„Cogito ergo sum“ („Мисля, значи съм“, често (некоректно) превеждано и като „Мисля, следователно съществувам“).
Въпросът е всъщност - защо противоречим на природата и поддържаме тези вече несъществуващи, немислещи създания? Това си е криворазбран хуманизъм. Той самият не иска да мисли, да помни, да учи - самият той не иска да съществува на подсъзнателно ниво, но ние - не - ти си живо същество, имаш право на храна, вода.
Защо им се втълпява в празните от мисли глави, че другите трябва да се грижат за тях? Ясно е , че в празна чаша много по-лесно можеш да налееш, отколкото в пълна, но все пак. Братовчедите от мултикултурала им ги пускат тия мухи, че били имали права и т.н.Last edited by X_Y; 22.03.2016, 18:09.
Коментар
-
Рекордьори, беееее !!!!
КРЕХКИ ТИЙНЕЙДЖЪРИ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЯСЕН ЕТНИЧЕСКИ ПРОИЗХОД - ВЕЧЕ С ДЕСЕТКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ !!!
http://www.blitz.bg/news/article/400406
Интеграция ????? Как, бе - КАК ????Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Интегрирани и толерантни ...
Полицаи са озаптили с оръжие кърваво ромско меле в Трудовец
Силовите действия са били предизвикани от масовия побой и неподчинението на участващите в него лица, обясниха от МВР
Полицията е задържала 3 лица за опит за убийство в село Трудовец, Община Ботевград. Това каза Наталия Николов, окръжен прокурор на София по време на брифинг във връзка с проведени успешни акции на ОДМВР - София през последните дни, цитирана от „Фокус".
„На 13 март в село Трудовец, Община Ботевград е възникнал скандал от личен характер между две ромски фамилии от град Ботевград и град Етрополе“, обясни Николова. „Фамилиите се събират в село Трудовец, където започва физически саморазправа. В хода на възникналия побой е нанесена телесна повреда на няколко лица. В следствие на саморазправата едно от лицата е тежка черепно- мозъчна травма. Настанено е в столичната болница „Св. Анна“, към момента няма опасност за живота му“, подчерта Николова.
„Когато на мястото на инцидента е пристигнал полицейски патрул, в опита да бъдат разтървани две враждуващи лица се е стигнало до правомерна употреба на оръжие от страна на полицейските служители”, разказа тя. „При такива масови побои лицата, които спорят не се подчиняват на полицейските призиви да спрат саморазправата, което е наложило използването на оръжие“, допълни Николова.
Наталия Николова заяви, че по случая са повдигнати обвинения на 3 лица, като и тримата са били задържани до 72 часа. По думите й, първоначално спрямо на 2 от лицата е взета мярка „парична гаранция“. След задържането на трето лице, което е осъждано и криминално проявено човекът е получил инсулт и е настанен в УМБАЛС „Пирогов“. Поради влошеното му здравословно състояние му е взета му е мярка „парична гаранция“. Работата по случая продължава.
http://www.blitz.bg/news/article/400342
Коментар
-
Флоридов, колкото и да се гневим, причините са комплексни:
- Полицаите са виновни - дори не като отделни хора, но като маса... колко пъти протестират и все за пари? Да са излезли на протест, за да защитят елементарните си полицейски правомощия и дори елементарното си право на самозащита - право което има не всеки полицай дори и всеки гражданин, но всяко живо същество? Когато смелият полицай Иван Лулеов застрелял нападналия го с брадва хъхрещ терорист, бе подложен на преследване, вместо да бъде награден, неговите колеги защитиха ли го?
- Политиците са виновни - що за "министър" е жалката бъчварова? А господарят и - мишокът бойкоборисов? Защото възможности за реакция срещу тоя чудовищен бандитизъм ИМА - абсурдната, идиотска и престъпна "харта" за човешките права на ЕС, даваща повече права на изродите, отколкото на жертвите, може да бъде суспендирана и това е заложено в самата нея - Франция го направи - ама нашите политици нямат топки за това.
- Ние също сме виновни, задето не само търпим, ами избираме отново и отново същите жалки маймуни и безотечествени безхаберници.
Авалонов - а защо мислиш, че и това, другото не се е случвало? Аз не бих се учудил.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Див екшън! Пияни каруцари млатиха полицаи с лопати в Асеновград
Пияни каруцари нападнаха с лопати и вили полицаи в Асеновград снощи. Пострадали са двама униформени, като единият от тях е по-тежко ударен и е в болница. Девет мъже са задържани за побоя, съобщава „Марица”. Към 21:30 часа снощи при обход на маршрута в района на изхода на Асеновград автопатрул от районното управление засякъл скандал между група местни жители във видимо нетрезво състояние. Каращите се били в 4 каруци. Полицаите ги спрели в района на кръстовището на улиците „Цар Иван Асен II” и „Миньор” и се насочили към тях за проверка.
Докато продължавали разправията, хората от каруците се разделили на две групи и започнали да обиждат пазителите на реда. Обградили ги и извадили лопати, вили и дървени летви в ръце. Един от мъжете посегнал с лопата към един от служителите, ударил го и тръгнал към колегата му, който произвел предупредителен изстрел във въздуха, но е ударен в главата.
После и двете групи се разбягали по улицата, полицаите ги последвали, но заради сериозното нараняване се наложило пострадалият служител да бъде откаран в болницата, където е настанен за лечение.
На местопрестъплението е извършен оглед. За запазването на реда в квартала са изпратени автопатрули от РУ-Асеновград и жандармерия. Незабавно са предприети оперативно-издирвателни действия. В районното управление са отведени деветима мъже, на възраст от 22 до 49 години.
Установява се съпричастността на всеки от тях към случилото се, изяснява се кой от тях е нанесъл удар на по-тежко пострадалия полицай. За нанасянето на телесни повреди деветимата остават в ареста на Районното в Асеновград до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
Докато при подобна ситуация, замахналия с лопата не бъде разстрелян като куче и това да се възприема от обществото като нормална и адекватна мярка, спрямо заплахата за живот на полицая! НОРМАЛНА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА!!!
Що за изроди смятат, че могат да замахват и да удрят полицаи с ЛОПАТИ!
Съвременна България е много по-лоша и от тъй нареченият Див Запад, защото тогава хората са могли да се организират и ДА СЕ ПАЗЯТ! Днес ОТРЕПКИТЕ имат преди всичко права, а живота на подобни уроди се възприема за "ЦЕННОСТ"!
НИТО ДЪРЖАВАТА, АДЕКВАТНО ПАЗИ ГРАЖДАНИТЕ И ПОЛИЦАИТЕ СИ, НИТО ТЕ МОГАТ ДА СЕ ПАЗЯТ КАКТО НАМЕРЯТ ЗА ДОБРЕ, В УСЛОВИЯТА НА ТОЯ ХАОС!
Честити ВИ Еврогейски "ценности" на Съвременна България!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от tankan Разгледай мнениеНай-много ме дразни фактът, че охранител на СИК ни управлява държавата, а най-парадоксалното е, че има хора, които продължават да гласуват за него, защото е "по-малкото зло".
" Прост народ - слаба държава!" ....... Само дето държава отдавна няма!Last edited by Ferry; 19.03.2016, 13:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАма иначе щатът на МВР е около 60 000, нали?
импе,уважавам те.знам ти и мнението за куките или ушевите,както ги наричаш
кви 60000 импе
не знам полицаите....ама при пожарникарите, липсата на индианци е на минимума
за тия дето гасят пиша не за стотиците им началници
някой не си прави сметката с цел да спести 2 лева....... с които да направи чешми и градинки,чрез ония фирмиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
преди 10 мин по бнт някъв зам министър изплю камъчето за полицаите в бг
някой тука спореше с мен преди време за точната бройка.някви данни на еропата
дадени от бг сигурно
та.....12000 са полицаите...тия с униформите.не го казвам аз.зам министър някой си.тия дето ги плюят другия път да мислят.напускането продължава,нови назначения няма.фирмата мевере не била печеливша и скоро ще приключи
дано войска да има,мвр явно,вече нямаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар