IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредна измама !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • нищо особенно, просто нигерийската схема. вземат ти мейла от където могат и те пробват дали ще захапеш стръвта...

    Коментар


    • Поредна измама !!!

      Здравейте,

      Преди време пуснах за продажба една кола в няколко сайта. Тъй като не съм на зор цената на колата е малко над средната на пазара и имах няколко запитвания включително и от Молдова, където поне кореспонденцията беше смислена (цена, разход на гориво и т.н.)
      Вчера обаче вижте какво запитване получих(започва от долу - нагоре) :

      Здравейте скъпи приятели

      Благодаря много много за your добър отговор за превозното средство. Скъпа моя, аз съм много заинтересовани да закупите превозното средство, ако молбата ми ще се предостави за мен, защото аз искам да почтително ви моля да запазите на превозното средство за мен, ако само това ще бъде възможно за вас. Обърнете внимание, че реших да се намери някой, който е реално и не въображаемо и това е защо аз отидох в защитен сайт, където мога да бъдете сигурни, че вие сте за истински. Вярвам, че може да имате доверие, аз съм в Сирия сега и отчаяно се нуждае да се премести на вашата страна и това е защо аз желая да се свържем с вас.

      Аз съм г-жа Петя съпруга на края инженер Айман сирийски бизнесмен и член на сирийски бизнес мъжете в Съвета Дамаск. След смъртта на съпруга ми семейството ми е под заплаха от президента Башар ал-Асад за нашата решителна подкрепа за истински демократично правителство в Сирия, това е защо те убиха съпруга ми.

      Поради текущата смущения в страната много семейства се изпълняват за скъпи живота като войници убиват цивилни граждани, жени и деца. Искам да ви представя бележка че имам в моята притежава сумата от ($5. 7M) пет милиона седемстотин хиляди долара. Това е спестените аз и съпругът ми са за целия ни живот като един индустриалец.

      Ние тайно заключена парите в багажника кутия и го депозира с Червения кръст тук в Дамаск преди смъртта на съпруга ми. Моите искрени намерения писмено ти е да се признае с вас да любезно приемат касичка. Това е така, защото не можем да направим всички банкови преводи от тук след войната. Това са основните въпроси от значение за мен сега. Аз ще ви дам 30 % от парите.

      Аз трябва да вземе този шанс, защото аз имам друга алтернатива, но да се доверите на някого. Аз съм сирак, без брат или сестра, така че не могат да рискуват живота си тук да се избегне край на моето семейство родословието. Като жена, тъй като съпругът ми е мъртъв, всичко, което имам е двете ми деца. Те заслужават достоен живот, тъй като аз искам да расте в спокойна среда. Аз ще се премести на вашата страна с децата ми и да инвестират пари закона, вашите съвети и подкрепа; можем да работят заедно и да постигне по-добро бъдеще за нашите семейства.

      Ако е възможно може да поиска да ми изпратите вашата информация? Само ако сте удобен с това искане. Това е с цел изпращане на пари за вас. Необходимата информация е: пълното си име, вашия телефонен номер (мобилен), вашият пълен адрес.

      Очаквам вашия положителен отговор и при получаване на вашата информация, аз ще ви осигури с повече подробности. За приемане на предложението ми може да промени живота си и мина също.

      Искрено
      Г-жа Петя Айман

      From: kgenchev@dir.bg
      Subject: Fwd: Запитване по обява в ХХХ.bg
      To: ramiayman2@hotmail.com
      Date: Mon, 3 Nov 2014 18:38:07 +0200

      5500лв
      При сериозен интерес можем да разговаряме за цената.
      Има възможност за лизинг.



      --Forwarded Message Attachment--
      To: kgenchev@dir.bg
      From: no-reply@car24.bg
      Subject: Запитване по обява в car24.bg
      Date: Mon, 3 Nov 2014 12:59:40 +0200











      Търсите автомобил?



      Относно Ваша обява в www.ХХХ.bg:,



      Марка, модел: Volvo,S80

      Запитване:

      Аз съм се интересуват да научите повече подробности за автомобила с последната цена на него. се върна при мен с последната цена на директен моя имейл адрес по-долу: ramiayman2@hotm

      Изпратено от: Mrs. Rami Ayman

      e-mail: ramiayman2@hotmail.com

      Телефон: 0877171




      2009 - 2014 © ХХХ.bg


      Чудя се при това хубаво българско име Петя защо ползва транслейтъра на гуглето и дали да не я плъзна с телефона на първо районно ???
      Моля за вашите мнения!
      Only God Can Judge me...
    Working...
    X