Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украинската криза-предизвестеният край на Глобализацията.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи продаваш Родината си на Запада и САЩ.Те са ти отредили ролята на жалък нещастник а ти им ръкопляскаш и им се кефиш.Но ще ти се наложи да целуваш ръката на Путин.Хубаво го запомни.Щото същия тоя Запад през 1944 хи хариза на СССР без да му пука за нас.Същия тоя Запад изобщо не му дреме дали сме независима държава или Турска провинция.Пръста няма да си мръднат за нас.За тях ние сме мангали ако може да им купуваме боклуците и да не им се пречкаме в държавите.Те изпитват погнуса от нас а ние се слагаме и подвираме.Повръща ми се от Рошковци Станишевци и Борисовци.
Пък ти целувай кунките на Путлер,на мен не ми ги пробутвай тези.Нито предците ми,нито аз ще се наложи да се връткаме на Рашките,за теб не знам,каквото там ти е на сърце хахаха
Отделно в Европа,се чувствам чудесно и никой не изпитва погнуса от мен,е то и акъл трЕбва.За теб не знам,лошо говори щом се чувстваш така в Европа,замисли се защо
Коментар
-
Всичко се прави с умисъл и определена стратегия. Моето мнение е че нарочно се подклажда напрежение, защото именно в Източна Европа ще стане нещо. Тепърва ще видим.
Първоначално изпратено от bezsapruga Разгледай мнениеУкраинската криза е факта които даде реален тласък и завъртя колелото на планетарната история в посока, разпад на Глобализацията детрониране на долара и златото.
Периода на това ново планетарно развъртане не е по-дълъг 5-6 години.
Към 2021 година ще има уравновесен работещ двуполюсен модел.
Отбор А Китаи анд Русия
Отбор Б Европа,Индия анд САЩ
офшорните зони ще обменят автоматично информация за реалните собственици.
МОНО-ЗОНАЛНА данъчна регистрация
Арбските държави ще станат основни производители на въглеводородни производни за отбор Б.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеАми хайде да те видя,започвай да се бъзикаш и присмиваш,само напиши нещо смислено
Родината не аз продавам на Путлер,нали ?!
За Обонго,ако намериш къде пиша обади се,ама да се изокаш силно,глупаво и гръмогласно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи си продукт на прозападното облъчване или просто наследник на айдуците окрали България след 10 ноември.Всякаква комуникация с теб е безсмислена,Можеш да бъдеш само обект на бъзици и присмех.В този форум сте няколко българомразци и западни продажници готови за няколко фалшиви хартийки да продадете майка си и Родината си.
Родината не аз продавам на Путлер,нали ?!
За Обонго,ако намериш къде пиша обади се,ама да се изокаш силно,глупаво и гръмогласно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеРусия била непобедима,е това е голям виц ще знаеш
СССР-то го катурнаха за има,няма петилетка,че беше 2-3 пъти по-голямо от днешната Рус.
И какво общо има Православието с олигархическия и агресивен режим на Путя ?!
България е зле в момента точно заради дебилите комунета управляващи ни от 70 год. вече,не защото сме в ЕС или НАТО.Ама как да го разберете това като сте завъртяли четиристишието си към путлер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНикъде не съм писал че си простак.Русия е непобедима.Осъзнайте го и си го набийте в прозападните кратуни.Унищожим ли Православието унищожаваме морала.След това няма България има зомбита по улиците и градовете.Унищожим ли Православието и България унищожили сме всичко.Какво ни натриса Запада?Гейове инцест и безогледно унищожение на Природата.Но Природата е разум който е непонятен за човека и ще вземе мерки рано или късно.Природата няма да допусне човека повече да и вреди и ще започнат шамарите.Русия в момента е единствения шанс на нормалните хора разбери го.
СССР-то го катурнаха за има,няма петилетка,че беше 2-3 пъти по-голямо от днешната Рус.
И какво общо има Православието с олигархическия и агресивен режим на Путя ?!
България е зле в момента точно заради дебилите комунета управляващи ни от 70 год. вече,не защото сме в ЕС или НАТО.Ама как да го разберете това като сте завъртяли четиристишието си към путлер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bezsapruga Разгледай мнениеЧе съм негрмотен простак разбрах ме.
А нещо по темата да споделите с нас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПърво се научи да пишеш правилно и второ не бъркай желаното от теб с действителността
А нещо по темата да споделите с нас?Обединени хумусно-минерални права.Платена! данъчна амнистия
http://minerals.ga
Коментар
-
Първоначално изпратено от bezsapruga Разгледай мнениеIИ кои казва че америка губи нещо а русия печели нещо? Аз дори не намеквам за подобно нещо.
А отосно русаците,мисля че вече си поръчаха а и ще получат,жесток гинетичен-урок с азиатски произход към 2040 година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЕй тези комунистите как ни облъчиха, постоянно ще изчезва долара а Русия ще цъфти за сметка на това.
А отосно русаците,мисля че вече си поръчаха а и ще получат,жесток генетичен-урок с азиатски произход към 2040 година.Last edited by bezsapruga; 17.10.2014, 10:55.Обединени хумусно-минерални права.Платена! данъчна амнистия
http://minerals.ga
Коментар
-
Украинската криза-предизвестеният край на Глобализацията.
Украинската криза е факта които даде реален тласък и завъртя колелото на планетарната история в посока, разпад на Глобализацията детрониране на долара и златото.
Периода на това ново планетарно развъртане не е по-дълъг 5-6 години.
Към 2021 година ще има уравновесен работещ двуполюсен модел.
Отбор А Китаи анд Русия
Отбор Б Европа,Индия анд САЩ
офшорните зони ще обменят автоматично информация за реалните собственици.
МОНО-ЗОНАЛНА данъчна регистрация
Арбските държави ще станат основни производители на въглеводородни производни за отбор Б.Last edited by bezsapruga; 17.10.2014, 06:04.Обединени хумусно-минерални права.Платена! данъчна амнистия
http://minerals.gaТагове: Отмаркиране на всички
Коментар