Първоначално изпратено от bai Ivan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ползите от пушенето
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеПоследно прочетох някъде че пушенето помага против астма.
Не знам дали е вярно, но всеки порок- пушене, пиене , дрога , курви
в умерени колечества влияе добре на здравето!
Коментар
-
Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнениеМного хора например са на ясно , че ако ги спрат ще качат килограми , а това е по-опасно за здравето от това да се пуши.
Ето и част от абстракта - "... These trends among weight losers, as well as gainers and maintainers, were similar. We observed progressive increases in blood pressure with the prolongation of cessation in men, although at this time the mechanism remains unknown and must be clarified..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеАко искаш да се самозалъгваш го прави, но не търси външна подкрепа, за вътрешната си безпомощност да зарежеш цигарите..
В днешно време да пафкаш по заведенията е признак единствено на ниска култура и липса на воля.
Ужасно деградивен навик е това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнениеПо-леко с иронията, повечето статистики за вредите от тютюнопушенето са от подобно естество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеСпечелилият най-голямата сума в историята на американскта лотария също е пушач, което показва, че цигарите освен дълъг живот, осигуряват и много пари! Амин!
Коментар
-
Първоначално изпратено от elenanacheva Разгледай мнениеАз искам да кажа, че много обичам да пуша! Проблемът ми е само и единствено финансов. Не смятам да живея с орлите завинаги, че да се отказвам от нещо, което ми доставя удоволствие!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнениеСамият факт, че най-възрастните хора в света с потвърдена продължителност на живота са били пушачи, говори доста - Jeanne Calment и Christian Mortensen.
Коментар
-
Самият факт, че най-възрастните хора в света с потвърдена продължителност на живота са били пушачи, говори доста - Jeanne Calment и Christian Mortensen.
Коментар
Коментар